Gengster Nak Kahwin?

10:42 PM 42 Comments A+ a-

*gengster mood activated*



baru je cakap mahu kawen dengan segera, terus kene tanye macam-macam.. dont take it serius la bro.. gurauan manje je semalam tu =P takkan tak bleh nak gurau-gurau dengan lu orang.. sesungguhnya gua masih mahu teruskan hidup begini.. belum sedia kena jaga suami.. maklumlah, nak jaga diri sendiri pun tak berape pass nih =P dan gua tetap takkan terlepas dari soalan-soalan sebegini rupa.. gua ingat gua kena tulis status single or taken la pasni..kehkehkeh




sesungguhnya gua belum KAHWIN wahai cik sutera kasih.. soalan sutera kasih ade aura-aura terkejut dan terkesima bila dapat tahu gua ni belum kawen... ce bagi sebab sikit kenape sampai camtu perasaanye wahai cik sutera kasih??? =P





abu pun turut berani mempersoalkan status gua yang gengster ni.. buat kali keduanya gua mengaku gua belum kawen.. nak tolong cari calon ke ni abu? ke nak cadangkan untuk diri sendiri?? jangan berani lu katakan 'cadangan ditutup'.. kalo tak, nahas la =P *garang tak? garang tak??




permintaan dari tnZackJ ni memang unik sikit.. errr bukan SIKIT kot sebenarnye.. sebab beliau request untuk mintak poskan bunga telur andai gua kawin nanti.. belum ada dalam sejarah walimatulurus buat pos bunga telur pada kawan-kawan.. idea yang agak ohsem nih.. mana tahu jadi ikutan nanti.. femes makk nokkkk! eh silap.. gengster mane ade cakap camtu.. errr tapi bab "saya tak nak kahwin 5" tu macam bagus.. tapi kalo taknak kawen 5,nak kawen 4 je la kot ye? =P






ha nampak ape renjer tulis??? ini abang besar cakap bulan 12 mau "masuk".. lu orang tanya sama dia mana dia mau "masuk".. gua dah rasa macam nerbes je bace ayat die tu =P seriyes gua perasan yang lu maksudkan nak masuk meminang gua.. konfem di hari persandingan kita nanti makan beradab ikan kaw-kaw besaaaar punye lu kasi kan renjer kan? kan? kan? malu gila nih >.<







gua baru nak feeling kawen-kawen, tetibe ini abang besar tertidur demand nak mintak dudel sama gua.. owhh lu belagak lu ada avatar ek? kalau lu mau dudel comel + ohsem gila lu jangan malu jangan segan pergi mintak sama cik zety + MerahItuJambu + Mel + Alif Ismail + Apit.. ini geng dudel memang terbaekk bro! lu kasi terjah dorang dulu la baru gua bagi =P



ini bigdaddyz memang seriyes cool.. lu nampak apa pesanan dia? gua sokong sangatla pesanan daddy cool ni.. ada jodoh, kawen cepat.. takyah tunggu lama-lama.. lu tunggu lagi lama lagi naik kos hantaran.. sekarang punya kos kalo kerja kilang pon kurang-kurang mau ada lapan ribu dalam tangan wo baru boleh pinang anak dara orang.. lu ingat senang-senang mak ayah dia nak bagi anak dara dia? kalau anak dara dia dah takdak dara sekalipun konfem ribu riban jugak..ooppps =P





lu punya pak ngah duduk besout ke APAN?? haiyo besout berape daaa?? sini besout ada sampai 6- 7.. mana satu lu punya pak ngah duduk? boleh gua ziarah pak ngah lu nanti..hehe






dear Uchi kay-f @hmad.. sesugguhnya gua bukan retis (artis).. gua hanyalah seorang anak dara kepada kedua-dua ibu dan ayah gua yang tinggal di bumi felda terchinta ini.. dan sesungguhnya gua tak se femes abang ben.. tak secantik hanis jalika.. gua hanya insan biasa :)





nota kecil : gua masih berMOODkan gengster... entry kawen lagi.. awwwrrrr =P

42 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
October 08, 2011 delete

xper2 nk mintak autograh boleh?hihihi..

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
October 08, 2011 delete

yesss!! alhamdulilah ^_^ di hari persandingan kita nti renjersungai akan sponser ikan kelah 3 rasa.. dijemput semua rakan2 blogger~~~ yeeaahooooo~~~~~



ikan kelah dahulu jdi mknan kegemaran raja.. raja sehari jgn lepaskan peluang..tu je pun sehari nk jdi raja hahahaha cik ana werrrkkkk!!!! tq #sayang#

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

their feedbacks about the marriage is too sempoi and cool apa!! jawab jangan tak jawab cik ana..hehe.

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
October 08, 2011 delete

ok nk ty umnur cik ana ni bapa??sebaya kita ke??sampaikan cik syaza ty awk dh kawin tu..=p

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 08, 2011 delete

@renjerkabloi:wah3 kemain lagi renjer..
kelah 3 rasa ye? memang terbaekla!
satgi jemput smua kgkwn blogger ye.
jgn tinggal 1 pon ;)
KELAH 3 rasa setiap meja..perh! :P

Reply
avatar
Amirah Adnan
AUTHOR
October 08, 2011 delete

haha. cumil je :)

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

ehehhe..tak lama ada la yg masuk meminang tu..hoho

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

kahwin jgn lupe jemput ^^

Reply
avatar
KiMiE
AUTHOR
October 08, 2011 delete

Nasib baik den dah kawin.. hhehehe!

Reply
avatar
CTK
AUTHOR
October 08, 2011 delete

hehe...adew jodoh trus kawen k :D


p/s : eh , ana ade lah, kt ats tu, budak misteri anamizu..cube chek :D

Reply
avatar
RedVixen
AUTHOR
October 08, 2011 delete

kawen je... jadi biniku gangster... harharhar

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

gangster?jom kahwin nak?

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

kawen?

lalalalaaaaaa~

Reply
avatar
Ini Kisah Tia
AUTHOR
October 08, 2011 delete

hahaa . gile banyak komen . wa saluteee .. toink , toink :)

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

awak ni pengikut gangster ke ni....takmo jadi macam mat saja dalam BBG wo....lebam sana sini

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

dulu movie hong kong tu ketua gangster pun kawen apa, haaa3...

Reply
avatar
bobiedanbad
AUTHOR
October 09, 2011 delete

saya nak jadi pengapit hehehe

Reply
avatar
dill
AUTHOR
October 09, 2011 delete

kahwin oh kahwin.

dill.

Reply
avatar
APAN
AUTHOR
October 09, 2011 delete

soalan aku gak yg xde pasal perkahwinan...tpi nampak cam lari topik lak tu.haha...

aku lupa ma....penah pegi bape kali je...

Reply
avatar
syahirooAhmad
AUTHOR
October 09, 2011 delete

kawin dgn aku je la weyy.. sempoi.. tak payah jga aku.. kawin sambil wat hal masing2. hahhaa.. :D

Reply
avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
October 09, 2011 delete

huhu.. ieyza lagi la. dulu mula2 ingt cik ana ni budak sekolah.. huhu.. rupa2 nya akk.. huhu.. :)

Reply
avatar
i am S!L4H..
AUTHOR
October 09, 2011 delete

eh ramai ingat cik anamizu kite ni dh kawin. hakhak

Reply
avatar
Nuar El-Ummar
AUTHOR
October 09, 2011 delete

wah2 cantiknye ini belog.. dtg m'bawa follow...utk memollow..^^)

Reply
avatar
Azyan
AUTHOR
October 09, 2011 delete

perghh gengster.haha
tapi dalam hati ada taman.hihi

Reply
avatar
October 09, 2011 delete

amboi.. anip nak kahwin gak ,hehe *gatai

Reply
avatar
October 09, 2011 delete

Kene cari suami mcm Sam dlm cite bini2ku gangster.. Bkn ap, dy ad pnglaman ad bini gangster.. Senang na uruskn Cik Ana ni nnt.. hahaha... :)

Reply
avatar
October 09, 2011 delete

nanti kenduri,,,letak nasi tomato,ayam,lemak,arab,,,,,boring ah nasi minyak,,heheh

Reply
avatar
October 09, 2011 delete

Hahaha... Takut nie... Bila gangster kawin susah wooo~~~ Teruk la kene cakar rimau~~~

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
October 09, 2011 delete

dah macam keluarga pulak era tengok blog cik ana nie... macam - macam ragam,, he he he.. bila masuk je blog blog cik ana, keluarlah aura kekeluargaan.. ha ha ha~

Reply
avatar
budak ketot
AUTHOR
October 09, 2011 delete

cik ana hot! hehehe :P

Reply
avatar
Gua Tertidur
AUTHOR
October 09, 2011 delete

hahahaha..ok! mne doodle gua? gua dh tertidur kt semua geng doodle tuhhhh! gua tuntut janjimu :P

Reply
avatar
Mohd Izzar
AUTHOR
October 09, 2011 delete

ape yerr nk komen..haha..
oh, man..
ajal maut, jodoh pertemuan di tangan tuhan..
smoga di temukan jodoh yg baik.. :D

Reply
avatar
October 09, 2011 delete

hahah , nak buat permitaan jugak bleyh tak ana ~ hehe

salam kenal ana ~
:)

Reply
avatar
tnZackJ
AUTHOR
October 09, 2011 delete

ok terima kasih. tak ada pun dalam list daddy cool tu...tak malu tanya..

Reply
avatar
October 09, 2011 delete

macam2 soalan cepu mas buat cik ana anak ummi ni ye?hehe..jwb jgn tak jwb

Reply
avatar
Sunah Sakura
AUTHOR
October 09, 2011 delete

ahaha...komen gua tertidur tu takleh blah...tibe2 aje kuar topik..

Reply
avatar
aQimie Ceplos
AUTHOR
October 09, 2011 delete

sokong dgn bigdedy.
kawen awal byk untung kan..
xbazir mase, dan byk lg la yg x membazir. hak3x.
tp apekan daya, diri masih x mampu. heehee

Reply
avatar
Fara E's
AUTHOR
October 09, 2011 delete

kawen lagi , haha

Reply
avatar
October 09, 2011 delete

nanti kawin buat majlis besar2an key...kemudian jemput smua blogger kat Malaysia..ehhe

Reply
avatar
roq
AUTHOR
October 09, 2011 delete

hahaha...bawok2 la bertondang...hahaha

singgah2 la sini :)

Reply
avatar
Cik Lyn
AUTHOR
October 09, 2011 delete

weeeewitttt =)..
citer bab kawen ni,rupanye ramai peminat cik ana ni ha..
tgkla,citer je bab cenggini sume pakat nk msk minang...pilih cik ana pilih...semoga cpt bertemu jodoh..aminn...

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
October 09, 2011 delete

kikikiki
nmpaknye
mang seru ana utk kawen dh smp tu
cm sume mndoakan je
kekeke
aminnnnnnn

Reply
avatar