bakal orang rumah anif abdullah

by - 10:09 PM


rembat dari fesbuk anip =P


siapekah gadis yang sangat bertuah yang telah berjaya menambat hati & jiwa anif abdullah (MR AA) dengan jayanya?? sekaligus berjaya merampas takhta wan maimunah yang selama ini setia menemani jiwa MR AA??? apekah rahsia gadis itu sehingga berjaya menawan hati MR AA???? story ni lagi panassss daripada isu baju fasha sandha yang seksi habes tu! memang rugi kalo tak tau kisah gadis ni.. konfem korang rugi.. konfem!!! cik ana nak bagi tau pon, rasa macam bersalah pulak.. korang tengok sendiri lah...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
loading.......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




diary kecilku je yang tersenarai dalam kategori "bakal orang rumah" kat blog anip (MR AA) takde maknenye anip nak buat cik ana jadi orang rumah.. wan maimunah dia nak taruk mana?? anip kan setia pada wan maimunah je.. hehehe.. and lagi satu, kalo anip amek cik ana jadi orang rumah, konfem kang syahiroo (dah berjaya dengan diet die) dengan renjer (banyak hasil sungai) jeles =P




nota kecil : terime kaseh anip sebab sudi tempek diary-kecil cik ana kat bakal orang rumah =P
(cik ana dah lame dah tahu tapi saje gatal je buat entry nih =P )


You May Also Like

35 Lovenote(S)

  1. hehe...ingat bebetul tadi cik ana...hehe

    suspen!!!

    ReplyDelete
  2. ingatkan cik ana betul2 jadi bakal org ruma MR AA =="

    xP

    ReplyDelete
  3. hehe..igt betul2 org rumah tadi.. :)

    ReplyDelete
  4. ececece cik ana nak jadi betul2 ke? =P

    ReplyDelete
  5. MEMANG JELES!! hahahahha.. wowowo.. bahaya ni.. tergugat~

    ReplyDelete
  6. amboi bukan main ramai bakal org rumah...hehe

    ReplyDelete
  7. hehhehehe
    kusssss
    semangat
    kekekeke

    ReplyDelete
  8. hahaha..
    braper ramailah bakal org rumah MR AA uh..
    paper pown wan maimunah gak jadik pilihan..

    ReplyDelete
  9. hahaha..
    braper ramailah bakal org rumah MR AA uh..
    paper pown wan maimunah gak jadik pilihan..

    ReplyDelete
  10. kahkahkahhh .. panasssssssssssss :)

    ReplyDelete
  11. hai orang rumahh(in future)!! wan maimunah xkesah lah .dia sporting .

    hahahahahha.. :P

    ReplyDelete
  12. @syahirooAhmad: tergugat eh syiro?? dun wory bebeh..i setia =P

    ReplyDelete
  13. @Anif Abdullah| AA: hamboi wan maimunah tak kesah eh???? hahahaha =P

    ReplyDelete
  14. wan maimunah tetap di hati kuikui

    ReplyDelete
  15. tahniah cik ana!

    #jeles gak era nie.. hehehe

    ReplyDelete
  16. hehee
    amboi
    saje bt kontroversi
    heee

    ReplyDelete
  17. hahaha...bakal orang rumah tuh cik ana...

    ReplyDelete
  18. lani org rumah tu ada dua maksud: bibik o isteri heheheheh

    ReplyDelete
  19. wah kelasssss cik ana hehehe

    ReplyDelete
  20. hahahah,,nak jeles jugak boleh?/?heheheh

    ReplyDelete
  21. oh nak ganti wan maimuna la ni hahahaha
    selamat maju jaya..

    ReplyDelete
  22. hahaha, xleh blaa..ingatkan toi2 le td anep deborah nihh da de calon....gud prank...^^

    ReplyDelete
  23. Hehehe bertuahlah Cik Ana............. ;D



    Tapi tengok dari gaya, Anip memang setia dengan Wan Mai (nama manja) dia tu. ok bai.

    ReplyDelete
  24. kalau bebetul leh buat kenduri besar semua rakan blogger dtg

    ReplyDelete
  25. ececece, tajuk bikin gempak :p

    ReplyDelete
  26. hahahaha...lawaknyer...hihihi..bertuah kamu :D

    ReplyDelete