header + dudel (kerana manisnya epal)


harini cuti.. sipbaik dapat pinjam laptop ofis bawak balik umah.. dapat gak guwa balas jejak u olls.. pastu tangan gatal jugak godekgodek photoshop *tipu..tak reti pon guna photoshop T___T godekgodek photoscape je pon.. header comel sebelum ni hasil ihsan dari merahItuJambu yang murah hati tolong buatkan FREE je untuk guwa.. MIJ sangat baik hati lagi berbudi pekerti melayan kerenah guwa.. dengan berkat kesabaran + kekreatifan beliau maka terhasil lah header diary kecilku versi MIJ :





header ciptaan MIJ


terima kaseh MIJ.. guwa simpan leklok je header ni =)








ini header hasil ciptaan guwa.. tapi bukan semua hasil tangan guwa.. dudel kapel yang comel itu dah tentu hasil freebies pemberian cik dil pemilik kerana manisnya epal.. cik dil sangat murah hati buat freebies bagi free je kat kawan-kawan blogger die.. guwa yang tak reti nak buat dudel comel camtu, sangatlah teruja.. guwa dah mintak izin kat cik dil untuk guna freebies die tu.. ampunkan guwa cik dil.. guwa tak tahan dengan kecomelan dudel hasil ciptaanmu itu.. maka guwa abadikan di header diary kecil guwa.. harap diampunkan lah perbuatan guwa ini..guwa tak kire.guwa geram tengok dudel hasil ciptaan cik dil ni! seriyes comel! macam tuan nye jugak ^____^








Selamat Ulangtahun MAK | Terima Kasih Mak









*klik 1 kali untuk membesar*








MAK tak pernah sekolah.
MAK pergi menoreh seawal 7 tahun.
MAK tak sempat merasa kasih ibu ayah.
MAK menumpang kasih nenek orang lain.
MAK dizalimi kakak ipar sendiri.
MAK tempuh pahit lebih dari yang manis.


terima kasih MAK sebab lahirkan aku.
terima kasih MAK sebab susukan aku.
terima kasih MAK sebab sekolahkan aku.
terima kasih MAK sebab layan kerenah aku.
terima kasih MAK sebab hadir konvo aku.
terima kasih MAK sebab masak sedap untuk aku.
terima kasih MAK sebab tak pernah jemu hadap aku.


Terima kasih MAK atas segalanya.
SELAMAT ULANGTAHUN MAK!




27 November 2011.











skrin dan roadtax









guwa dah survey harga skrin acer.. majoriti harga lebih kurang 4ratus plus plus... tak kurang jugak yang cakap 4 ratus lebih JE.. whattt?? "JE"??? lu orang yang akaun ribu-riban maybe sedaplah cakap JE tu.. macam guwa yang jenuh kais mengais nak cari makan ni, 4 ratus tu agak besar wo..hehe  tapi ape pun, terima kasih lu orang yang sudi kongsi pasal info harga skrin.. terima kasih jugak yang bagi moral support.. owhh yang bagi hahahaha pon terima kasih gak.. lu orang kasi guwa senyum sorang-sorang =P

owh pasal TIPS yang perlu dibuat bila skrin crack tu, kalo ada yang folow, its on your own risk =P guwa tak jamin pape yang positif okeh.. kehkehkeh...

guwa terpaksa hold dulu untuk repair skrin yang crack tu.. guwa perlu fokus untuk save demi renew roadtax BIMBO guwa februari nanti.. skrin takde takpe, kalo BIMBO takde, boleh patah kaki wo!



nota kecil : salam maal hijrah untuk semua.. 
*pnjam netbook adik T____T
*blog marathon balas jejak u olls


skrin laptop crack


*gengster mood activated*

skrin laptop crack??? apa perlu buat??? meratapi keCRACKan nye kah??? tak perlu.. barang yang lepas jangan dikenang... huuuuuuu~ berikut adalah apa yang perlu dilakukan sebaik sahaja korang mendapati skrin laptop mahupun netbook korang crack.. tak kiralah apa jua sebabnya..

  1. bernafas dengan betol - pastikan tiada saluran pernafasan terganggu mahupun tersumbat. ini akan membantu korang memastikan korang dapat menjalani kehidupan pada saat seterusnya bagi melihat cara yang berikutnya
  2. cubit paha atau tampar pipi dengan lembut - untuk memastikan korang bukan sedang bermimpi.. andai kata korang tak sanggup, minta bantuan orang yang lebih dewasa bagi memberi penampar dengan kadar kelajuan yang bermomentum agak tinggi demi memberi kepastian bahawa korang di alam nyata..
  3. jauhi diri korang daripada sebarang objek tajam - untuk mengelakkan tragedi membunuh diri tanpa niat ekoran tekanan perasaan yang amat sangat
  4. sila lakukan semakan terhadap dompet korang - pastikan ia memiliki kad bank atau kredit card yang aktif
  5. pastikan online banking korang aktif - log in dan semak baki akaun korang.. pastikan ia berjumlah melebihi ribuan ringgit malaysia
  6. lakukan aksi ugutan yang ekstrem di depan ibu & ayah - pastikan mereka berasa tergugat dengan ugutan korang demi menjamin mereka akan membelikan korang laptop yang baru
  7. lakukan spot check terhadap dompet bapak korang - jika terdapat ratusan / ribuan cash money, tunggu apa lagi, rembatla dan p beli laptop baru!
  8. mengadakan rayuan terhadap adik-beradik korang - gunakan teknik pujuk rayu berdasarkan sumber yang betol seperti : (sila google sendiri =P )
  9. merayu kepada kekaseh / buah hati - kalau dia betol2 sayang & cintakan korang, nescaya korang tak perlu pon buat drama tragis bercucuran air mata, konfem dia belikan yang baru punyelah
  10. tunggu je la gaji masuk pastu ikatla perut. gune la duit gaji tu beli laptop baru



okeh..cukuplah 10 cara yang perlu korang buat bila skrin laptop ataupun netbook crack.. banyak je lagi cara dia.. tapi yang ni kira top tenla guwa bagi.. ingat guwa kedekut sangat ke??? apelah sangat takat nak share 10 cara ni.. kalo boleh diselamatkan, korang antar repair je kat kedai-kedai komputer.. kalo tak pon ganti je skrin baru.. tapi kalo korang berjaya guna salah 1 teknik tu, maybe korang boleh dapat laptop yang baru lagi canggih..





nota kecil : skrin laptop guwa yang crack..guwa sedang berduka lara.. nasib baik tempat kerja guwa ada 20 PC yang guwa boleh guna free.. tapi tu ofis hour la.. malam????? cane guwa nak blog marathon???? uwaaaa T____________T





soalan latih tubi bertubi-tubi




*gengster mood activated*



hai guys!! miss me???? 
hoi! hoi! hang takyah perasan retis la ana.. 
hang ingat hang neelofa ka ada yang nak rindu??? 
wehh biaq p kat aku la.. 
hang sakit jiwa tang mana kalo aku bajet aku retis?? 
u are on my land.. so shut your mouth up.. hokehh! 



**********************

Photobucket

tu dia.. dok merepek apa tak tau.. wehhhhh seriyes guwa rindu.. yes. rindu kamu.kamu.dan juga kamu yang disitu.. 2-3 menjak ni bz sikitla.. not ekceli sikit.. banyak gak sebenarnye.. perlu setelkan 4-5 kerja.. sempat jenguk blog sat-sat ja.. dan la jugak jeling-jeling sapa yang sudi mai singgah melawat diary kecil guwa ni.. bila check tempat ce tekan,ce tekan rupanya ada 2-3 kengkawan mai tag guwa.. ada yang tag untuk join GA, join kontes.. ada jugak yang tag untuk jawab soalan.. sebab tu tajuk dia camtu.. rupanya guwa telah di tag oleh cikgu shameel untuk jawab soalan.. memandangkan beliau seorang cikgu, maka beliau dengan murah hati lagi berbudi pekerti bagi chance kat guwa untuk jawab soklan ni : 



1. Selalu tak anda ditag?
-ada jugak 5-6 kali dalam tahun ni.. 

2. Rancangan TV yang paling anda sukai, Kenapa?
-channel / cite makan-makan atau masak-masak.. foodS...arhhhhh feveret..
sebab : bleh tengok style depa masak...perhhhh kecur lior!

3. Steysen Radio yang paling anda sukai, Kenapa ?
-Sinar FM(pagi) sebab ada mat salleh & lagu merapu dia..hahaha

4. Filem paling best yang pernah anda tonton setakat ini. Apa sebabnya filem tu best pada pandangan anda.
-filem paling best...?? hurmm.. mcm takde je yang PALING best..

5. Berapa Jam sehari anda online?
-start masuk kerja pkul 9-6 (wajib kena online)
malam pon on gak lagi =P
berapa jam ntah..huuuuuu~

6. Antara blog dan FB, mana yang lebih anda suka?
-lebih suka? blog kot.sebab fesbuk dah makin bosan la skang..

7. Sejak bilakah anda mula terlibat dalam dunia blog.
-sejak dari dalam perut..hehe takdelah..guwa aktif since july 2010..

8. Kat sekolah dulu, subjek apakah yang paling anda tak suka. Kenapa ?
-ahah! guwa paling tak suka :
matematik : ajar yang basic dah la..yang complicated takyahla ajar..huh~
sejarah : byk bnda nak kena ingat..semua facts..so takleh nak goreng time exam =P

9. Perkara paling mengembirakan anda dalam tempoh yang terdekat ini?
-dikurniakan kesihatan yang masih pada tahap alhamdulillah..semoga terus kekal =)

10. Berapa peratuskah impian anda yang telah tercapai?
-belom smpai 50% pon rasanya lagi nih..

11. Susah tak soalan-soalan ini?
-very the kacanglah bro..guwa jawab sambil pejam sebelah mata je..hehe
*semput gak wo mikior jawapannye =P


lu orang tau kan soklan latih tubi ni dia ada law dia.. tapi guwa malas nak ikot law tu la.. so guwa taknak tag sesapa.. rules are made to be broken..lalalalalala~



nota kecil : ada story mory pasal tempat kerja guwa diserang orang asing.. nanti guwa story.. ready for blog marathon..yihaaaa~~


wanita cantik itu...




Photobucket
credit : tumblr














Siapakah wanita cantik itu ?
✔ Dia melukis kekuatan melalui masalah
✔ Dia tersenyum saat tertekan
✔ Dia tertawa saat hati sedang menangis
✔ Dia tabah saat dihina
✔ Dia mempersona kerana memaafkan
✔ Dia mengasihi tanpa balasan
✔ Dan Dia bertambah kuat dalam doa dan pengharapan Ilahi


















nota kecil : semoga kita sebegitu (n__n)







TIPS : cara tingkatkan pembaca blog






credit : tumblr




bukan susah pon nak tingkatkan pembaca ke blog.. nak up kan traffic?? lagila senang.. rajinkan la diri p ziarah blog orang lain.. baca entry orang.. tak payah kedekut nak drop komen.. dok kedekut buat apa?? bukan bleh bawak mati pon blog ni smua.. duniawi je smua ni.. nak drop komen tu baca la sikit entry tu berkenaan apa.. janganla main komen je.. pada hal tak tau cerita.. pastu main bantai je komen.. last-last kang orang anggap komen TAK IKHLAS.. lagi naya.. takkan selama-lamanya nak jadi silent reader je?? kalo blog kita pon orang pakat jadi silent reader je, best ke? nak la jugak tengok komen box tu meriah.. ada 4-5 komen pon dah cukup teruja apa... kan? bukan nak mintak sampai beratus pon.. kita bukan retis atau orang-orang femes laen tu yang setakat tulis "guwa terkentut pulak tadi..malunyeww" pon bleh dapat komen sampai beribu.. tak perlu itu semua.. tu kisah orang yang dah femes.. kita laen.. kita ketagori underground saje.. ini sedikit teknik guwa gunakan untuk tingkatkan pembaca di diary kecil guwa~



-word verification (utk komen)??? TAK PAYAH
-embeded below post?? TAK PAYAH..buatlah pop up komen
-nak taruk lagu,boleh : kasilah button stop / pause
-widget banyak-banyak : tak perlu.menyemak pandangan. melembapkan berukband.
-welcome note (pop up box) : tak perlu.rimas.
-energy saving mode : macam annoying
-"klik to enter" : nampak macam hebat, tapi agak mengganggu bila nak komen asyik kene klik bende tu je..
-cursor : tak payah guna yang ade huruf(nama) pastu panjang berjela pulak macam ekor siap ikot je ke mane2 cursor tu pegi..heshh~
-"Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval" : guwa tak gemor yang nih sebab tak puas bila tak dapat tengok apa yang kita komen tu..nak kena tunggu aproval plak dulu..tak puass! =P



nota kecil : tu je setakat nih.. ada banyak lagi.. to be continue =P


macarons?? online saja



ni bukan macaroNI.. ini adalah macarons yang disebut2 sama ada oleh blogger, student universiti, mahupun makcik lorong belakang taman depan nu ha.. orang laen dah lama makan benda ni cik ana oi.. hang sorang je baru nak dapat merasa.. maklumla sebelom ni memang dok teringin je nak rasa tapi tak dapat2 nak merasa... sempena kemenangan hari anugerah PJK cemerlang haritu (no 4 je pon) maka cik ana & my partner cik ida decide untuk order macarons ni.. nak p beli direct kat area tempat cik ana ni memang tak hado la kak oi! mula-mula ingatnye nak beli 12 ketul je (minimum order) tapi last2 kami decide nak order lebih je 25 ketul.. sebabnye takot kang kalo bile makan, tetibe rasa lazaaaaat & tak cukup ha tak ke rugi??? so kami pon order la online je kat awin macarons.. takyah tunggu lama.. order harini, esok sampai.. memang terbaekla!






dan seawal pagi tadi encik posmen pon datang membawa bungkusan ni.. memula ingatkan ape.. tak suspek pulak macarons ni yang sampai.. bila dah bukak, tadaaaaaaa! i teruja u!!!!!!!!!!!!!




*menatang ni la orang panggil macarons*









flavor die campur2.. memang semua sedapla habaq hang! sayang nak makan sebab comel & sedap sangat..hahahahaha


kalo teringin nak merase p je order sendiri kat awin macarons =P

bakal orang rumah anif abdullah


rembat dari fesbuk anip =P


siapekah gadis yang sangat bertuah yang telah berjaya menambat hati & jiwa anif abdullah (MR AA) dengan jayanya?? sekaligus berjaya merampas takhta wan maimunah yang selama ini setia menemani jiwa MR AA??? apekah rahsia gadis itu sehingga berjaya menawan hati MR AA???? story ni lagi panassss daripada isu baju fasha sandha yang seksi habes tu! memang rugi kalo tak tau kisah gadis ni.. konfem korang rugi.. konfem!!! cik ana nak bagi tau pon, rasa macam bersalah pulak.. korang tengok sendiri lah...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
loading.......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




diary kecilku je yang tersenarai dalam kategori "bakal orang rumah" kat blog anip (MR AA) takde maknenye anip nak buat cik ana jadi orang rumah.. wan maimunah dia nak taruk mana?? anip kan setia pada wan maimunah je.. hehehe.. and lagi satu, kalo anip amek cik ana jadi orang rumah, konfem kang syahiroo (dah berjaya dengan diet die) dengan renjer (banyak hasil sungai) jeles =P




nota kecil : terime kaseh anip sebab sudi tempek diary-kecil cik ana kat bakal orang rumah =P
(cik ana dah lame dah tahu tapi saje gatal je buat entry nih =P )


sri sayang + water sport penang




*awas muatan padat*



cik ana dan partner kerje : cik ida pergi Hari Anugerah Kecemerlangan Pusat Jalur Lebar Komuniti (PJK) Peringkat Wilayah Utara semalam kat Pantai Robina, Butterworth.. masa dapat arahan kena p pantai tu, jenuh google nak tengok kat mana sebab nama tak femes langsung.. haha..sipbekla jumpak gak cari..hehe




Kami beruniform.. segak dak? segak dak?? =P



PJK kendalian cik ana dan cik ida berjaya dapat No 4 daripada overall wilayah utara yang tersenarai.. Dapat la RM 900.00.. pastu bahagi bedua dapatla sorang RM450.00.. alhamdulillah rezeki kami.. jenuh gak usaha nak buleh dapat lekat kat no 4 tu.. yang menang,memang senior habehla sebab PJK dorang dah 5,6 tahun beroperasi kalo compare PJK kendalian cik ana dan cik ida baru nak masuk 2 tahun je.. kira ok la tu kan bleh compete dengan yang senior2 smua tu... takpe2, next year try lagi insyaallah..hehe




Selesai sesi pemberian anugerah & hadiah untuk hari anugerah PJK cemerlang tu, big boss pon decide untuk stay 1 hari lagi.. tapi dia ajak stay kat island.. perhhhh!! memang terbaekkkla habaq hang!! Nak sangat naik feri, stuck sejam kena beratoQ nak tunggu feri tu sampai.. jenuh nganga je dalam keta.. dah la kudap-kudap apa pon takdak.. betoi2 telan ayaq lioq saja..huh~

bila sampai je kat island, memang terus p serang tempat makanla.. boss decide nak p makan kat area tepi pantai yang kat jeti pulau jerejak tu.. first time cik ana p makan kat situ.. dulu masa study kat USM tak pernah plak cik ana p situ.. kami apa pon lagi, memang oder dengan penuh rakus la.. sampai je makanan, memang tak tunggu dah.. pakat suap selagi ada.. hahaha =P






Setle bab makan.. boss bawakla kami stay kat sri sayang apartment nih.. badan pon dah letih gila,dapat je kunci bilik, semua terus lena..





Pagi esok tu pulak.. ingatkan terus siap-siap nak balik la.. sekalinya, boss ajak p main water sport plak dah.. orang kata rezeki jangan ditolak.. apa lagi, memang kami p serang pantai beramai-ramai la.. warm-up session : mengambus halis syafik menggunakan pasir.. tinggai kan bijik mata + lobang hidong je =P




habeh sesi bermaen pasir pantai kami pon serang pulak para sailing + jet ski + banana boat.. dan tah apa lagi nama lupa dah.. semua la kami pulun main.. bila lagi nak merasa.. bukan senang nak dapat spend time ramai-ramai camni.. *banyak sesi water sport tak dapat nak snap gambar sebab terlampau pulun main sampai lupa nak klik kamera =P






nota kecil : PENANG memang best bro!!!

goodies untuk tetamu pengantin

tiap kali p majlis kenduri kahwin, terasa ada something yang kurang kalo tak dapat bunga telur atau pun cenderahati yang comel-comel tu.. kadang-kadang ade dapat sapu tangan bentuk hati, ade dapat golden spoon + fork yang comel.. macam-macamla.. comel-comel gila! *kos dia pon bleh tahan gak la =P




credit : cenderahati






nota kecil : cuci mata =P

Diana Amir








“Memang benar tentang mimpi tersebut. Saya mendapat mimpi hari kiamat beberapa kali dalam masa tiga bulan dan mimpi-mimpi tersebut juga mengingatkan saya tentang kematian yang semakin hampir. Malah perkara itu sering membelenggu hidup saya. Setiap hari saya terfi kir tentang mimpi- impi yang saya alami itu. Ia menguatkan lagi tekad saya untuk berubah dan memang benar, kini saya rasa lebih tenang. Bukan itu sahaja, saya juga rasa sangat bersyukur kerana diberi peluang untuk berubah dan belajar tentang agama dengan lebih mendalam sebelum terlambat. Kini saya belajar dari sebuah keluarga angkat di Shah Alam yang membantu mengajar saya mengaji dan ilmu agama. Bukan itu sahaja, sahabat- sahabat juga banyak membantu terutamanya Kak Wardina yang selalu mengajak saya ke usrah dan majlis agama. Terima kasihlah kepada semua yang membantu saya. Jasa mereka hanya Tuhan sahaja dapat membalasnya,”



sumber : remaja



alhamdulillah diana amir dapat hidayah melalui mimpi.. dan diberi peluang.. nasib kita?? belum tentu.. sesungguhnya bertudung dan menurut perintah allah itu nescaya besar hikmahnya =)



selamat hari raya aidiladha 1432 H

klik 1 kali untuk membesar







selamat hari raya aidiladha pada semua..
peringatan untuk semua kaum wanita..
jaga AURAT ketika menziarahi pusara =)

wanita ibarat rama-rama












Wanita ibarat RAMA-RAMA. Apabila jari tersentuh sayap rama-rama, maka hilanglah coraknya. Apabila lelaki BUKAN MAHRAM, dibiarkan melihat dan menyentuh mana-mana bahagian tubuhnya, maka HILANGLAH sedikit demi sedikit KEMANISAN diri itu. JAGALAH sebaik mungkin diri dan auratmu kerana sebaik-baik PERHIASAN dunia adalah WANITA SOLEHAH dan MALU itu sebahagian dari IMAN



sanggul beracun | sinopsis dan anugerah skrin












tengok anugerah skrin 2011??? suram??? tak best? tak menyengat langsung? rozita cun?? ally tak sesuai dengan rozita??? hentam saja hape suka.. tau pasal SANGGUL BERACUN??? guwa baru taw pasal tajuk cerita tu tadi je.. cerita di astro citra.. kenal sabri yunus?? menang besar di anugerah skrin.. nak tengok full SANGGUL BERACUN?? jangan segan, sila ke SINI


sumber : pereka cerita




nota kecil : ramai yang update status fesbuk kata anugerah skrin kali ni suram gila

aku suka tengok perempuan seksi

klik 1 kali untuk membesar




  • seorang lelaki.
  • suka tengok perempuan seksi
  • sapa suruh pakai camtu?
  • ketat + seluar tak cukup kain
  • panas mata + meluat


LELAKI bukan suka nak tengok. PEREMPUAN yang gatal p buat tiger show. sapa suruh? pastu kata LELAKI gatal. dah p suap,konfemla orang nganga.. lagi mau buat tak reti bahasa ke?





nota kecil: takyah TUNJUK semuala.sentap? pen off.


kehilangan


*AKU sebentar*

*klik 1 kali untuk besar*






pakcik rahim. jiran aku.. rajin menolong. tak kira siapa. harini pakcik rahim pegi tolong sorang budak yang kerja di tanjung malim kehilangan kereta.. rupanya BUDAK itu kawan aku. KELISA dia hilang.. kejadian pada awal pagi tadi masa dia nak pergi kerja.. mcm biasa rutin harian : hidupkan enjin kereta.. nak panaskan enjin.. p masuk sekejap dalam rumah.. datang 2 makhluk lelaki berbangsa india, terus pecut itu kelisa kasi lari.. memang suwa suwe kemuning la jawabnye..



kecurian di mana-mana... cuai sikit,memang sakit. kereta kalo dah hilang, payah nak dapat balik. menanges air mata darah pon belum tentu ada yang rela nak pulangkan balik... memang bahagia la kalo boleh dapat balik.. KERETA hilang weh! walau hanya sekadar KELISA, ia tetap berjasa...







nota kecil : bersyukur bekerje di dalam felda. namun masih perlu berjaga-jaga. PENCURI di mana-mana.. mungkin mereka hanya tunggu masa.. be alert!

22 waktu mustajab berdoa

(Dipetik dari buku 101 Do’a daripada Hadis-hadis Sahih oleh Ustaz Zahazan Mohamed)

1.Berdoa sewaktu hujan turun.
2.Ketika hendak bersolat
3.Selesai membaca al-Fatihah dalam solat.
4.Selepas mengucapkan ‘Amin’ apabila selesai membaca surah al-Fatihah.
5.Pada waktu tengah malam, terutama sepertiga malam yang terakhir.
6.Waktu di antara azan dan iqamah.
7.Ketika sujud dalam solat.
8.Selepas berselawat ke atas Nabi Muhammad s.a.w dalam tahiyat akhir.
9.Selesai solat fardu.
10.Sepanjang waktu berpuasa.
11.Malam al-Qadar berlaku pada bulan Ramadhan.
12.Ketika khatam 30 juz al-Qur’an.
13.Sepanjang hari Jumaat itu, dengan harapan bersua dengan waktu mustajab do’a.
14.Sepanjang perjalanan semasa bermusafir.
15.Pada hari ‘Arafah iaitu 9 Zulhijjah.
16.Ketika berjihad dan sewaktu melaksanakan ibadah haji atau umrah.
17.Ketika iman meningkat kerana berbuat taat.
18.Waktu menerima ujian.
19.Ketika berperang kerana Allah.
20.Ketika menghadiri penyelenggaraan jenazah.
21.Selepas saat kematian seseorang.
22. Ketika ayam berkokok.


 

sumber : kami sayang agama islam


nota kecil : semoga doa-doa kita diterima olehNYA..aminn
*blog marathon =)