carta hati | akustik gitar





Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku
Aku mulai resah
Hatiku jadi kebah
Melihat dirimu aku rebah
Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati

Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selamanya
Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggalku sendiri
Jangan tinggalkan carta hati
Kau janjikan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita
Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selama-lamanya





guwa rasa kool gila kalo gurl pandai maen gitar.. dedolu ade gak belajar petik² gitar.. tu pon pinjam sat encik renjer punya sebab dia mai bawak gitar masa tengah set up hall untuk program komuniti dulu..  lagi best kalo masa besday member/besfren/kekaseh hati kita, dapat maen gitar buat akustik version lagu hepy besday.. pastu siap bagi eskrem chocolate kek! perhh kool la wehhhh! =P



31 comments:

  1. minat gak nak minat gitar since tgk seohyun dah pandai main but x der org nak ajar la nangessss

    ReplyDelete
  2. my ex pandai maen gitar tp time tu i budak usrah.selalu je kena kutuk.waaaaaaa...but memang cool

    ReplyDelete
  3. lagu best , pertama kali dengar terus jatuh cinta .

    ReplyDelete
  4. lagu feveret ni. hehehe.

    ReplyDelete
  5. lagu feveret anak dara akak ni....hehe

    ReplyDelete
  6. fuh, gitar la yg paling gua tak reti huhu

    ReplyDelete
  7. best lah lagu ni..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/01/makan-coklat.html

    ReplyDelete
  8. suka lagu ni!
    belajar dgn gitar mainan la

    ReplyDelete
  9. pinjam gitar mainan la mcm ni. pastu nyanyi kat emak.

    boleh tak? hehe

    dill.

    ReplyDelete
  10. aie pandai petik gitar....tak caya?buat bunyi je la,kalau nak main lagu tu tak reti la,hehe..;p

    ReplyDelete
  11. baru je dngr lagu ni tdi dalam kepsi. sedap...

    eh sedap!! kepsi sedap..:D

    ReplyDelete
  12. dh lama tinggal main gitar.. dh x reti, huh...

    ReplyDelete
  13. hey, nuha dah tukar link baru. harap dapat follow balik. thankyouu :)
    duniacheriteranuha <-- lama

    jejariberjiwa <-- baru :)

    ReplyDelete
  14. memang 'sejuk'.. lagi-lagi kalau Lia dapat suara macam jaclyn victor..ngehhhh

    ReplyDelete
  15. hihihi..cik ana,klu syakan antara eksrim dgn gitar..saya sapu eskrim dulu...bhahaha!

    *jari dah kematu nk petik gitar ler..

    ReplyDelete
  16. hehe comel! dulu bella pun pernah ada gitar, tapi tak pernah belajar pun naik main. i wish i could :)

    btw, bella nak study ni :D just singgah sekejap jenguk cik ana :) u made my day with those wonderful comments. cik ana mmg pandai buat orang rasa diri mereka special ^_______^

    take care cik ana! nnt bella ada post baru lagi bella akan datang sini lagi :)

    ReplyDelete
  17. suka dengar lagu ni , part yang paling best .. petikan gitar tu... haiyooo .. ~~

    ReplyDelete
  18. hmm. teringat kenangan manis bersama sidia suatu ketika dulu. teman dia beli gitar. ajar dia.. wah kenangan manis... :D .. tapi kan skrg ni ramai gurl yang terer main guitar.. dan ramai juga yang upload dalam utube. adehh..

    ReplyDelete
  19. nti renjer ajar cik ana main gitar lagi tau :P dah lame tak sentuh gitar tu..asyik mancing je hehe :P

    ReplyDelete
  20. Setuju.. Asalkan suara sedap didengar, sambil petik gitar.. Sangat cool! ;)

    *Dalam proses memahirkan jari jemari untuk memetik tali gotar.. hehe

    ReplyDelete
  21. semakin lama semakin suka pulak lagu carta hati ni. :)

    ReplyDelete