carta hati | akustik gitar

10:38 AM 31 Comments A+ a-





Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku
Aku mulai resah
Hatiku jadi kebah
Melihat dirimu aku rebah
Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati

Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selamanya
Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggalku sendiri
Jangan tinggalkan carta hati
Kau janjikan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita
Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selama-lamanya





guwa rasa kool gila kalo gurl pandai maen gitar.. dedolu ade gak belajar petik² gitar.. tu pon pinjam sat encik renjer punya sebab dia mai bawak gitar masa tengah set up hall untuk program komuniti dulu..  lagi best kalo masa besday member/besfren/kekaseh hati kita, dapat maen gitar buat akustik version lagu hepy besday.. pastu siap bagi eskrem chocolate kek! perhh kool la wehhhh! =P



31 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
January 06, 2012 delete

minat gak nak minat gitar since tgk seohyun dah pandai main but x der org nak ajar la nangessss

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
January 06, 2012 delete

awk pandai main gitar eh

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
January 06, 2012 delete

my ex pandai maen gitar tp time tu i budak usrah.selalu je kena kutuk.waaaaaaa...but memang cool

Reply
avatar
cik pieja hut
AUTHOR
January 06, 2012 delete

lagu best , pertama kali dengar terus jatuh cinta .

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
January 06, 2012 delete

lagu feveret ni. hehehe.

Reply
avatar
~ yus ~
AUTHOR
January 06, 2012 delete

lagu feveret anak dara akak ni....hehe

Reply
avatar
ORLANDO AHMAD
AUTHOR
January 06, 2012 delete

fuh, gitar la yg paling gua tak reti huhu

Reply
avatar
ciK LyndaWawa
AUTHOR
January 06, 2012 delete

saya suka gambar ni...=]

Reply
avatar
ciK LyndaWawa
AUTHOR
January 06, 2012 delete

gambar? ops..lagu....hehe

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
January 06, 2012 delete

best lah lagu ni..:)

http://www.nornadiah.com/2012/01/makan-coklat.html

Reply
avatar
January 06, 2012 delete

suka lagu ni!
belajar dgn gitar mainan la

Reply
avatar
dill
AUTHOR
January 06, 2012 delete

pinjam gitar mainan la mcm ni. pastu nyanyi kat emak.

boleh tak? hehe

dill.

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
January 06, 2012 delete

aie pandai petik gitar....tak caya?buat bunyi je la,kalau nak main lagu tu tak reti la,hehe..;p

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
January 06, 2012 delete

baru je dngr lagu ni tdi dalam kepsi. sedap...

eh sedap!! kepsi sedap..:D

Reply
avatar
January 06, 2012 delete

dh lama tinggal main gitar.. dh x reti, huh...

Reply
avatar
nuha zahari
AUTHOR
January 06, 2012 delete

hey, nuha dah tukar link baru. harap dapat follow balik. thankyouu :)
duniacheriteranuha <-- lama

jejariberjiwa <-- baru :)

Reply
avatar
Cik Lia Lomi
AUTHOR
January 06, 2012 delete

memang 'sejuk'.. lagi-lagi kalau Lia dapat suara macam jaclyn victor..ngehhhh

Reply
avatar
El-Janna
AUTHOR
January 06, 2012 delete

amboi berangan ye??

Reply
avatar
January 07, 2012 delete

hihihi..cik ana,klu syakan antara eksrim dgn gitar..saya sapu eskrim dulu...bhahaha!

*jari dah kematu nk petik gitar ler..

Reply
avatar
January 07, 2012 delete

hehe comel! dulu bella pun pernah ada gitar, tapi tak pernah belajar pun naik main. i wish i could :)

btw, bella nak study ni :D just singgah sekejap jenguk cik ana :) u made my day with those wonderful comments. cik ana mmg pandai buat orang rasa diri mereka special ^_______^

take care cik ana! nnt bella ada post baru lagi bella akan datang sini lagi :)

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
January 07, 2012 delete

suka dengar lagu ni , part yang paling best .. petikan gitar tu... haiyooo .. ~~

Reply
avatar
January 07, 2012 delete

cik suke lagu ni..wink3..hehe

Reply
avatar
syahirooAhmad
AUTHOR
January 08, 2012 delete

hmm. teringat kenangan manis bersama sidia suatu ketika dulu. teman dia beli gitar. ajar dia.. wah kenangan manis... :D .. tapi kan skrg ni ramai gurl yang terer main guitar.. dan ramai juga yang upload dalam utube. adehh..

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
January 08, 2012 delete

nti renjer ajar cik ana main gitar lagi tau :P dah lame tak sentuh gitar tu..asyik mancing je hehe :P

Reply
avatar
January 11, 2012 delete

waw nk try main la...

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
January 11, 2012 delete

Setuju.. Asalkan suara sedap didengar, sambil petik gitar.. Sangat cool! ;)

*Dalam proses memahirkan jari jemari untuk memetik tali gotar.. hehe

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
January 12, 2012 delete

semakin lama semakin suka pulak lagu carta hati ni. :)

Reply
avatar