Merungkai Misteri

by - 10:18 PM

rajin kawan² bertanye.. nampak tak betapa prihatinnya kengkawan blogger ? pastu pulak nampak tak tahap sabar dia tu cemane? kalo kat fesbuk memang dah bertalu-talu soalan timbul kat ruangan komen.. tapi kat blog slow and steady je. ini lah salah satu sebab aku sukakan blog. kehkehkeh..
ramai jugak kawan blogger yang tanye ape dia yang tujuh tahun sepuluh bulan tu.. macam blogger ewanthology tu dia bertanya secara terang²an je tu ha hehe
puan kutu pulak melakukan cobaan meneka hehe. blog ni baru masuk tahun ke empat je PK. sebabnya tuannya start blogging Julai 2010.
si Nurulee pulak tu ha kemain lagi die jengjengjeng kan aku. ape yang dia jengjengjeng kan entahla hahaha
plain83 pon melakukan cobaan meneka. hehe. berkhidmat di tempat kerja yang sekarang pon baru masuk tahun ke empat je hehe

dah tu hape ke bendenye yang engko maksud kan dengan tujuh tahun sepuluh bulan tu ana oi ? sebenarnye.. errr sebenarnye... jawapannya adelah YANG DI ATAS SEMUA SALAH =P

You May Also Like

16 Lovenote(S)

  1. Dahtuuu apa jawapannya??? Hahaha.

    ReplyDelete
  2. misteri tidak terungkai nampaknya..huhu

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

    Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. mohon bagi jawapan terus.
    jangan biarkan pembaca dibelengu misteri :)

    ReplyDelete
  5. la... mane pulak jawapannya?? hehe

    ReplyDelete
  6. cer bagitahu jawapannya :) hihi

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ana.. apa jawapannya? hehee

    ReplyDelete
  8. jawapan masih difikirkan....haha

    ReplyDelete
  9. Misteri betul. Jangankan nak dapat jawapan. Soalannya pun saya tak tau lagi sebab datang main terjah je terus masuk ke entri ni. Hahaha

    ReplyDelete
  10. hahaha.. jahat punye jawapan bagi! hampeh je! hahaha!

    ReplyDelete
  11. ciskek betoi entry nih hahahah... ;p

    ReplyDelete
  12. hehe alamak tak paham sudah dni :D

    ReplyDelete
  13. ini bukan merungkai misteri,buat tambah misteri adalah..tolong jgn bagi pecah kepala.haha

    ReplyDelete
  14. misteri misteri. ape lah tuu kan agaknya. hahaha

    ReplyDelete
  15. jangan biarkan kami diselubungi misteri. hhihihi :p

    ReplyDelete