Nah Motocross FREE!

Hamboiiii tajuk bukan main hehehe. Hai engkorang semua. Sorry busy sikit lately. Alasan cliche. Tiap kali lama tak hapdet mesti bagi alasan cenggitu. 

Sebenarnye ini throwback salah satu aktiviti semasa Karnival Hari Terbuka Pusat Internet masa 22 dan 23 September haritu. 

Aktiviti Autoshow Motocross bersama abam-abam rider !





Ekceli bukan mudah untuk dapat kumpulkan abam-abam rider Motocross ni semua. Dah la diduga dengan kekangan budget serta jarak waktu promosi yang sangat singkat (sebab aku terima budget program SEMINGGU sebelum tarikh berlangsung! pada hal tarikh dan proposal dah submit lama berzaman dah).

Dah la budget masuk lambat. Pastu orang atas demand pulak nak aktiviti yang Wow lah ! yang Gempak lah! Naik serabut mikir nak penuhi kehendak anak tekak depa sebab banyak aktiviti kena rombak.

Kalau masa banyak lagi tak kesahlah nak mikir aktiviti dan nak submit surat apa semua. Ini last minute pastu demand nak macam-macam. Herghhhh~

Nasib baiklah abam-abam rider ni semua jenih boleh kawtim punya orang. Alhamdulillah syukur dapat jugak meletopkan suasana karnival dua hari tu. 

Rasa puas hati dapat tengok komuniti semua bagi kata-kata positif dan berharap semoga akan ada lagi program cenggitu pada masa akan datang.

Leganya rasa bila dah selesai. Barula buleh lurus kaki.



10 comments:

  1. Bestnyer aktiviti macam ni..

    ReplyDelete
  2. sonoknyee.. tak pernah join aktiviti macam ni.. =D

    ReplyDelete
  3. Fuh program last minit... syabas bette! ;3

    ReplyDelete
  4. Bagus program ni boleh merapatkan lagi silaturrahim. Best

    ReplyDelete
  5. walaupon last minit tp berjaya jgk laksanakan.. tahniah2! =)

    ReplyDelete
  6. Aktiviti lasak..
    Best sesekali dapat berkumpul satu gang..

    ReplyDelete
  7. abam-abam rider terbaik =)

    ReplyDelete
  8. nasib baik program berjaya kan walaupun atasan demand memacam, terbaik la. ada cuba bawak motocross tu tak? :D

    ReplyDelete
  9. Wow! memang hebat dengan kekangan bajet, tetap berjaya adakan juga aktiviti motor cross.

    Daebak!

    ReplyDelete