Jeng Jeng Jeng

by - 11:09 AM

Macam lama pulak tak bercerita. Alasan bizi macam cliche tapi itu lah pun yang sebenornye hehe. Haritu masa balik dari kerja mak cakap ada kurier datang hantar parcel. Terkejut jugak sebab macam takde order ape-ape buat masa ni. Bila tengok parcel tu wahhhhhhhhhh terperanjat kitewwwww sebab baru dapat agak daripada siapekah parcel itu hehehe

Rupa-rupanya parcel tersebut kiriman khas daripada sahabat blogger Kak Farah FAMF Tower . Akak Farah memang terkenal dengan kreativiti beliau menghasilkan pelbagai hasil kraft dan salah satunya adalah handmade card. Bila aku tengok je parcel tu daripada Kak Farah memang teruja habislah dan tak menyempat dah nak makan ke ape terus buka parcel dulu hehehe.

Dan dalam parcel tu Kak Farah bagi Testpad (macam to do list) color pink gitteww ha memang sesuai sangat untuk gadis-gadis hehehe. Pastu ada tea towel, DUA coin purse dari Thailand kalau tak silap dannnnnn yang lagi special adalah handmade notes hasil kreativiti Kak Farah !

Terharu sangat dapat hadiah daripada sahabat blogger maklumlah kittew ni bukan siape-siape. Terima kasih banyak-banyak Kak Farah atas pemberian yang sangat berharga ni. 

Untuk pengetahuan, Kak Farah masih rehat memandangkan baru-baru ni ada operation tangan. Moga Kak Farah cepat sihat dan dapat aktif semula dengan segala aktiviti kreatif seperti sebelum ni. 

Jom sama-sama singgah blog Kak Farah dan doakan moga beliau cepat sembuh semula :)

You May Also Like

8 Lovenote(S)

  1. Aduhai kenapa comel sangat hadiah-hadiah tuu. Bagus betul relationship korang eh hehe. Nak singgah blog kak Farah tu kejap.

    ReplyDelete
  2. omgeee bestnyaaa dapat hadiah dari kak Farrah!! memang lawa. haritu kasi hadiah kt tunang pun minta servis kak Farrah.

    ReplyDelete
  3. ala bestnyaaa..
    jeles kitee..
    nk jgk comel sgt kott

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya..... mcm2 lak tu

    ReplyDelete
  5. wah syoknya kak ana dapat hadiah ^_^
    aish da lama betul ni x merasa orang kasi hadiah....huhuhu sedih..
    wajah baru nampak blog kak ana? kemas tersusun molek dipandang. keep it up!

    ReplyDelete
  6. WAh! bestnya dapat souvenir dari rakan blogger.
    Excited dia lain macam sikit kan...

    ReplyDelete
  7. comelnya hadiah...mesti senyum smpi ke telinga ni

    ReplyDelete
  8. Menarik hadiahnya. Tahniah yer.

    ReplyDelete