Sepasang Dah

by - 3:30 PM


Hai moga engkorang sihat semuanya. Sedar tak sedar dah masuk September. Tinggal 3 bulan je lagi akan berlalulah tahun 2019 dan akan masuk tahun 2020. Dulu-dulu masa zaman sekolah mesti membayangkan ada kereta terbang ape semua kan? Tengok-tengok duit je yang makin banyak terbang sekarang ni seperti berterbangannya daun-daun sakura tu hehehe

Eh sebenornye nak ucap tahniah je untuk rakan sekerja aku si Miza ni sebab baru dapat baby girl haritu. Debab betul baby girl si Falisha Hafiya ni. Gerammmmmm nengoknye! Moga membesar jadi anak solehah untuk ibu ayah & moga berjaya dalam semua bidang yang diceburi.

Si Abang Fakhri bukan main sayanglah kata adik Falisha die. Tak bagi langsung orang nak pegang nak dukung. Kedekut tauuuuu hehehe

You May Also Like

13 Lovenote(S)

  1. Tahniah buat kawan Anamizu.
    Alhamdulilah dapat sepasang ya ;-)

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt baby... tahniah buat kwn nya tu

    ReplyDelete
  3. Kawan-kawan nini pun dah ramai yang kahwin and mengandung XD
    Nini pulak... hmm. Nak duk dengan mama lagii hehehe

    ReplyDelete
  4. Comelnya baby and congrats to your friend.

    ReplyDelete
  5. wowww cute sangat ni. tahniahhh

    ReplyDelete
  6. Cutenye baby Falisha tu. Tahniah buat rakan Ana

    ReplyDelete
  7. tahniah utk dak miza!
    bestnya dpt sepasang.. =)

    ReplyDelete
  8. Comelnya baby tu. Bam bam pipi dia. Geram tengok. :)

    ReplyDelete
  9. Send my congrats to you friend. Her daughter is so adorable!

    ReplyDelete
  10. Debabnyaa baby hehe abang dia sayang sangat-sangat dekat adik baby dia, tu yang tak bagi dukung tu, anyways tahniah dekat kawan Ana ye..

    ReplyDelete
  11. tahniah buat kawan anamizu,,sepasang dah anak2 nya :-)

    ReplyDelete