Ape Pon Tak Boleh !


horey guwa masih diberi peluang conteng diary kecil guwa ni ! dah dekat sebulan tak menulis apa² kat sini. tiap hari guwa cuma mampu singgah tengok pastu tengok list kengkawan yang hapdet dan p jenguk blog dorang yang mana sempat. bz sangat lettew konon. phuiii ~ =P

ekceli memang agak diserang dengan macam² dugaan walaupun baru masuk suku pertama tahun duaributigabelas ni.. bab kerja memang agak heavy jugak tahun ni. dengan pertukaran pihak atasan, pastu pulak ada masalah² yang pada guwa sangat mencabar keimanan guwa lah. tapi guwa rilek. "guwa ok"  - bak kata khir rahman dalam rock oo rimba bara. kehkehkeh ~

guwa peram dah beberapa hari minggu benda ni kat draft. nak kata bizi sesangat tu takde lah. stil ada masa senggang. boleh je guwa jenguk blog kengkawan ohsem kat list guwa. guwa pegi je baca blog kengkawan yang hapdet. yang kuar list paling atas, guwa klik pastu baca citer latest die. pastu guwa p pulak melawat link yang dok kat nombor dua.. sama jugak guwa baca kasi hadam pastu ada yang guwa tinggal komen. ada yang guwa tak tinggal komen. saja takmau owner dia perasan guwa ada mai singgah. chitt ~ =P

nak kata guwa berhibernasi.. hermm takla jugak rasenye. sebab guwa bukan spesis beruang kutub.. guwa mamalia berdarah O plus. err okeh merepek. dan guwa meluat situasi sekarang. politik. politik. politik. tak payah taruk bendera penuh sana sini pon orang akan undi lah kalo orang nak undi. dah lah gantung bendera siap taruk botol mineral buat jadi pemberat. felda guwa ni seminggu dua nih tiap petang hujan turun boleh tahan gak la angin + guruh + kilat = ribut dia. bila ujan dah setel, bertaburan dan bersepahan la sana sini bendera² yang bergantungan tadi. yang lagi molek bila bendera yang dorang taruk guna buluh. bergelimpangan lah buluh² tu semua pakat tumbang atas jalan. penyudahnye ? memang tunggu malam la baru dorang mule operasi baikpulih mana bendera yang bertaburan tu. guwa rimas dengan ini semua. ini semua poyo ! phuii ~ =P


"... baik poie mampuih dari susah an sumo oghang...
rembau most wanted yaw ! ... "


berhantu lagu nih. guwa dok pulun layan lagu nih versi Hot FM Am Krew.
si FBI + Fara + AG hangitkan jadi Bota Most Wanted Yaw ! 
disebabkan guwa orang Perak memang guwa layaaan habesla. ahakss =P


 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu