izara aishah | seriyes dem!

11:21 AM 54 Comments A+ a-


memang gua benci gila dengan lu.. seriyes! dari lu bawak watak laila.. lu kondem + hina makcik amoi yang pada hal tu mak lu sendiri.. dalam drama soffiya pun watak lu memang macam haremm~ tiap kali gua tengok scene lu, gua tak rasa macam lu berlakon.. memang real gila.. gua rasa real life lu memang camtu gak kot kan? kehkehkeh


54 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
CTK
AUTHOR
October 14, 2011 delete

uit marah nampak..tp betul la kot..producer pon pandang dia cmtuh...hehehe

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hahahah...tu mksdnya lakonan dia mmg berkesan la.jgn mrh2.esk dh wiken.kna la hepi

Reply
avatar
Mrs Lurve
AUTHOR
October 14, 2011 delete

kalo tgk muka dia pun, memg nmpk mcm dia sesuai dgn watak mcm tue..

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hehe, mmg brkesan la watak dia.. da la cntik, comel.. hik3.. suke tgk..

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

nampak la watak diberikan tu dilakonkan dengan berkesan.syabas buat pelakon tu.sapa tu?xkenal pun..fames ke

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

bakal pemenang pelakon wanita baru @ artis harapan terbaik ni.

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

hehe..lakonan dia mantap..sampai terkesan dihati.. ^_^

Reply
avatar
hajarus
AUTHOR
October 14, 2011 delete

setuju tu... rase cam betul jer pangai dier kan siap ngan reaksi muke dier tu... mmg sesuai dier bw watak camtu...

Reply
avatar
PinQib
AUTHOR
October 14, 2011 delete

tskk... haa.. dia yang menang dewi remaja kan?? hai akak.. singgah sini

Reply
avatar
bobiedanbad
AUTHOR
October 14, 2011 delete

lakonan dia mmg berkesan

Reply
avatar
AININ SURAYA
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hahai . memang watak tu paling sesuai untuk dia . hikhik

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

ibu nis pon tak suke watak minah tu
rase cmnak bagi pelempang katanya.

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
October 14, 2011 delete

rilex ana. dorang berlakon je tu.

MOHD NASER.com

Reply
avatar
HanNis SaNia
AUTHOR
October 14, 2011 delete

huhuhu tp dia best sgt blakon. suka dia lagi dari neelofa kot. at least dia pandai bawa watak budak pempuan yang mmg nakal + kurang ajar. :)

Reply
avatar
ikatankasihku
AUTHOR
October 14, 2011 delete

dia berlakon keras semacam..nada baca dialog pun bersepah....huhuhu

Reply
avatar
Cik Kasut
AUTHOR
October 14, 2011 delete

rilex2 jangan marah...hahahahaha

Reply
avatar
budak ketot
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hahahah..cian die.. tp mmg air muka die sesuai watak cmtu kot...

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

lakonan die mmg nmpk real...

Reply
avatar
yayath
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hihi...marahnya cik ana..hehe

ya la..macam semacam je perangai dia dalam cite tuh..hehe

Reply
avatar
FizaFizz
AUTHOR
October 14, 2011 delete

ye dan itu menunjukkan yang dia ni memang berbakat dalam lakonan! plus, cerita ni memang bestttt! hehe

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
October 14, 2011 delete

anatoooooo!
rindu kamuuu
T_____T
heeee
walau pon muke die cam selena gomez sesikit
ttp x suke die!
sokong ana!
hahahahah

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

die pndi berlakon sampai cik ana sentap ekk!

bhahahaha......

Reply
avatar
kotak bulat
AUTHOR
October 14, 2011 delete

dia cantik.. :)
kb jrg tgk tv, jd jrg tgk dia berlakon..hehehhe

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

sy suka cara dia berlakon.
mmg menjadi watak jahatnye.
pandai dia berlakon ^^

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

slalu bile ade cite tu, adek org mesti melalak2 maki hamun pompuan 2, hahaha!

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
October 14, 2011 delete

sabar cik ana,, sabar~ ~

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

hehe..btol tu..sume cter yg die blakon nk kne jd jahat je...tp muke die mmg sesuai pon..cbe bg jd soffiya mmg x sesuai lgsg kn..hehe

http://nabielashahrin.blogspot.com

Reply
avatar
AUTHOR
October 14, 2011 delete

tu maknanya lakonan dia memang berkesan sampai kita menyampahh giler dengann die!! WAKLUU!! hhahaa XD

Reply
avatar
Azmira Yusof
AUTHOR
October 14, 2011 delete

TAK SUKA FIONAAAAAAAAAAAA ATAU PIANO !

Reply
avatar
mamaNoriz
AUTHOR
October 14, 2011 delete

wah, betul punye marah ni...

hahahah

watak dia semua cam tu ek, sbb maybe muka dia jenis garang kot...

tpi itu tanda lakonan dia berkesan...

nanti vote dia ABP tau...hihihi

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

sapa tue?????
sorry x pernah tgk pow drama ni ngeee

Reply
avatar
hyz
AUTHOR
October 14, 2011 delete

tu namanya lakonan dia menjadi kn? yang penting dia lawo.... hahaha

Reply
avatar
Ini Kisah Tia
AUTHOR
October 14, 2011 delete

itu bermakna lakonan yang dia bawa berjaya sebab sudah bikin lu panas sama dia . hahaa ..

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

tp watak dia dlm jejaka J best hehe..

menjadik lakonan izara tu, dah la cantik !

Reply
avatar
alia zainol
AUTHOR
October 14, 2011 delete

alamak alia dh ketinggalan zaman la.....sebab alia xtau tu cerita ape?drama baru kt tv ke?

Reply
avatar
farz zull
AUTHOR
October 14, 2011 delete

yes...sokong hanNis sania, ixara lagi best dari neelofa...;p

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

same laa...xsuke..xsuke..

Reply
avatar
Cik Nurul
AUTHOR
October 14, 2011 delete

amboi.. marah nye die.. rileks2

~ =)

Reply
avatar
Wani
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hoho, lek luuuu.
tapi memang mintak kaki je watak dia ni! haha

Reply
avatar
Cinderella
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hehe maknyenye menjadi la tuh watak dye :)

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
October 14, 2011 delete

Relaks, respon dan respect Cik Ana.. ;D


Sakit hati jugak tengok dia berlakon. Pandai dia berlakon-lakonan.. kan.

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
October 15, 2011 delete

mmg menjadi la dier berlakon klu terbawa2 mcm ni,hehe

Reply
avatar
October 15, 2011 delete

wah berasap giler ko kan. mmang melampau sangat ke lakonan beliau tu.. hehehe

Reply
avatar
October 15, 2011 delete

dia pandai belakon..dia pandai buat kita benci dia...hehehe

Reply
avatar
onie
AUTHOR
October 15, 2011 delete

sape tu ? (soalan sengal,haha)

Reply
avatar
Pn. Sheila
AUTHOR
October 16, 2011 delete

wahh... marahnyer... seriously sy pun x suka watak tu. that's means mmg lakonannyer berkesan...

cth pelakon zaman dulu mak dara... mak dara mmg sorg buta huruf tp penghafal skrip yang bgs hanya kwn2 spt pak ajis tlg bacakan utk nya....

bila berlakon wataknye tersgt berkasan dihati audien sehinggakan bila dia keluar berjumpa audien ada yang meludah pdnya....

ssh pelakon skang nak jd macam tu....

Reply
avatar
iMBobo
AUTHOR
October 16, 2011 delete

lakonan die menjadi ke ataupun mmg die mcmtu in real life?hehe

Reply
avatar
Fad
AUTHOR
October 16, 2011 delete

hai ana!!!cikgu fad dtg ni!!hehehe..assalamualaikum...thanks dtg blog cikgu fad eh..serang balik la apa lagi...haha..jom kenal2

anyway cf pun nyampah ngan fiona tu...grrr

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
October 17, 2011 delete

cite apa ni??x pernah tgok pon

Reply
avatar
waniey cun
AUTHOR
November 07, 2011 delete

bukan dia punya salah kot .. atau sapa - sapa ... orang buat cerita tu untuk pengajaran je .

Reply
avatar
Ikarin..
AUTHOR
November 08, 2011 delete

haha mara gyler kodd.. xD
alaa, die kan mmg sesuai bwk watak tuu, lex ar.. watak dy berkesan kott, izara aishah mmg cun lorh.. sesuai kott..
fizo un syok nengoknye..~!

Reply
avatar
ez golden
AUTHOR
December 19, 2013 delete

Xsuka ngan izara aishah...dah la sombong..x ramah langsung waktu sy ajak dia bgambar tahun lepas kt one utama, damansar..x best langsung!!!@@&$*/($(',;'&#&÷, $,";&$*@(@(@¥×(?#,"

Reply
avatar
ez golden
AUTHOR
December 19, 2013 delete

Xsuka ngan izara aishah...dah la sombong..x ramah langsung waktu sy ajak dia bgambar tahun lepas kt one utama, damansar..x best langsung!!!@@&$*/($(',;'&#&÷, $,";&$*@(@(@¥×(?#,"

Reply
avatar