izara aishah | seriyes dem!


memang gua benci gila dengan lu.. seriyes! dari lu bawak watak laila.. lu kondem + hina makcik amoi yang pada hal tu mak lu sendiri.. dalam drama soffiya pun watak lu memang macam haremm~ tiap kali gua tengok scene lu, gua tak rasa macam lu berlakon.. memang real gila.. gua rasa real life lu memang camtu gak kot kan? kehkehkeh


54 Lovenote(S):

  1. uit marah nampak..tp betul la kot..producer pon pandang dia cmtuh...hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahah...tu mksdnya lakonan dia mmg berkesan la.jgn mrh2.esk dh wiken.kna la hepi

    ReplyDelete
  3. kalo tgk muka dia pun, memg nmpk mcm dia sesuai dgn watak mcm tue..

    ReplyDelete
  4. hehe, mmg brkesan la watak dia.. da la cntik, comel.. hik3.. suke tgk..

    ReplyDelete
  5. nampak la watak diberikan tu dilakonkan dengan berkesan.syabas buat pelakon tu.sapa tu?xkenal pun..fames ke

    ReplyDelete
  6. bakal pemenang pelakon wanita baru @ artis harapan terbaik ni.

    ReplyDelete
  7. hehe..lakonan dia mantap..sampai terkesan dihati.. ^_^

    ReplyDelete
  8. setuju tu... rase cam betul jer pangai dier kan siap ngan reaksi muke dier tu... mmg sesuai dier bw watak camtu...

    ReplyDelete
  9. tskk... haa.. dia yang menang dewi remaja kan?? hai akak.. singgah sini

    ReplyDelete
  10. hahai . memang watak tu paling sesuai untuk dia . hikhik

    ReplyDelete
  11. ibu nis pon tak suke watak minah tu
    rase cmnak bagi pelempang katanya.

    ReplyDelete
  12. rilex ana. dorang berlakon je tu.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  13. huhuhu tp dia best sgt blakon. suka dia lagi dari neelofa kot. at least dia pandai bawa watak budak pempuan yang mmg nakal + kurang ajar. :)

    ReplyDelete
  14. dia berlakon keras semacam..nada baca dialog pun bersepah....huhuhu

    ReplyDelete
  15. rilex2 jangan marah...hahahahaha

    ReplyDelete
  16. hahahah..cian die.. tp mmg air muka die sesuai watak cmtu kot...

    ReplyDelete
  17. lakonan die mmg nmpk real...

    ReplyDelete
  18. hihi...marahnya cik ana..hehe

    ya la..macam semacam je perangai dia dalam cite tuh..hehe

    ReplyDelete
  19. ye dan itu menunjukkan yang dia ni memang berbakat dalam lakonan! plus, cerita ni memang bestttt! hehe

    ReplyDelete
  20. anatoooooo!
    rindu kamuuu
    T_____T
    heeee
    walau pon muke die cam selena gomez sesikit
    ttp x suke die!
    sokong ana!
    hahahahah

    ReplyDelete
  21. die pndi berlakon sampai cik ana sentap ekk!

    bhahahaha......

    ReplyDelete
  22. dia cantik.. :)
    kb jrg tgk tv, jd jrg tgk dia berlakon..hehehhe

    ReplyDelete
  23. sy suka cara dia berlakon.
    mmg menjadi watak jahatnye.
    pandai dia berlakon ^^

    ReplyDelete
  24. slalu bile ade cite tu, adek org mesti melalak2 maki hamun pompuan 2, hahaha!

    ReplyDelete
  25. sabar cik ana,, sabar~ ~

    ReplyDelete
  26. hehe..btol tu..sume cter yg die blakon nk kne jd jahat je...tp muke die mmg sesuai pon..cbe bg jd soffiya mmg x sesuai lgsg kn..hehe

    http://nabielashahrin.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. tu maknanya lakonan dia memang berkesan sampai kita menyampahh giler dengann die!! WAKLUU!! hhahaa XD

    ReplyDelete
  28. TAK SUKA FIONAAAAAAAAAAAA ATAU PIANO !

    ReplyDelete
  29. wah, betul punye marah ni...

    hahahah

    watak dia semua cam tu ek, sbb maybe muka dia jenis garang kot...

    tpi itu tanda lakonan dia berkesan...

    nanti vote dia ABP tau...hihihi

    ReplyDelete
  30. sapa tue?????
    sorry x pernah tgk pow drama ni ngeee

    ReplyDelete
  31. tu namanya lakonan dia menjadi kn? yang penting dia lawo.... hahaha

    ReplyDelete
  32. itu bermakna lakonan yang dia bawa berjaya sebab sudah bikin lu panas sama dia . hahaa ..

    ReplyDelete
  33. tp watak dia dlm jejaka J best hehe..

    menjadik lakonan izara tu, dah la cantik !

    ReplyDelete
  34. alamak alia dh ketinggalan zaman la.....sebab alia xtau tu cerita ape?drama baru kt tv ke?

    ReplyDelete
  35. yes...sokong hanNis sania, ixara lagi best dari neelofa...;p

    ReplyDelete
  36. amboi.. marah nye die.. rileks2

    ~ =)

    ReplyDelete
  37. hoho, lek luuuu.
    tapi memang mintak kaki je watak dia ni! haha

    ReplyDelete
  38. hehe maknyenye menjadi la tuh watak dye :)

    ReplyDelete
  39. Relaks, respon dan respect Cik Ana.. ;D


    Sakit hati jugak tengok dia berlakon. Pandai dia berlakon-lakonan.. kan.

    ReplyDelete
  40. mmg menjadi la dier berlakon klu terbawa2 mcm ni,hehe

    ReplyDelete
  41. wah berasap giler ko kan. mmang melampau sangat ke lakonan beliau tu.. hehehe

    ReplyDelete
  42. dia pandai belakon..dia pandai buat kita benci dia...hehehe

    ReplyDelete
  43. sape tu ? (soalan sengal,haha)

    ReplyDelete
  44. wahh... marahnyer... seriously sy pun x suka watak tu. that's means mmg lakonannyer berkesan...

    cth pelakon zaman dulu mak dara... mak dara mmg sorg buta huruf tp penghafal skrip yang bgs hanya kwn2 spt pak ajis tlg bacakan utk nya....

    bila berlakon wataknye tersgt berkasan dihati audien sehinggakan bila dia keluar berjumpa audien ada yang meludah pdnya....

    ssh pelakon skang nak jd macam tu....

    ReplyDelete
  45. lakonan die menjadi ke ataupun mmg die mcmtu in real life?hehe

    ReplyDelete
  46. hai ana!!!cikgu fad dtg ni!!hehehe..assalamualaikum...thanks dtg blog cikgu fad eh..serang balik la apa lagi...haha..jom kenal2

    anyway cf pun nyampah ngan fiona tu...grrr

    ReplyDelete
  47. cite apa ni??x pernah tgok pon

    ReplyDelete
  48. bukan dia punya salah kot .. atau sapa - sapa ... orang buat cerita tu untuk pengajaran je .

    ReplyDelete
  49. haha mara gyler kodd.. xD
    alaa, die kan mmg sesuai bwk watak tuu, lex ar.. watak dy berkesan kott, izara aishah mmg cun lorh.. sesuai kott..
    fizo un syok nengoknye..~!

    ReplyDelete
  50. Xsuka ngan izara aishah...dah la sombong..x ramah langsung waktu sy ajak dia bgambar tahun lepas kt one utama, damansar..x best langsung!!!@@&$*/($(',;'&#&÷, $,";&$*@(@(@¥×(?#,"

    ReplyDelete
  51. Xsuka ngan izara aishah...dah la sombong..x ramah langsung waktu sy ajak dia bgambar tahun lepas kt one utama, damansar..x best langsung!!!@@&$*/($(',;'&#&÷, $,";&$*@(@(@¥×(?#,"

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu