Nothing Else Matters


Salam November. last entry aku two weeks ago. dah la two weeks ago, panjang berjela macam karangan spm pon ade. naek menyampah kawan-kawan nak hadam =P

bila sampai duaminggu tak sharing ape-ape kat blog, momentum nak menulis menaip tu jadi agak lambat dan agak susah jugak kot untuk jari jemari menari.. hermm tapi perasaan dan tangan sangat menggelegak untuk sharing sesuatu. 

hermm untuk last two weeks, ada beberapa perkara yang aku setelkan dan macam biasalah dengan bantuan rakan-rakan sekeliling jugak.

Pertamanya--aku tolong hantar dan tolong amek Bro Renjer Sungai kat KLIA sebab dia terpilih menerima enterprenuer award kat Bangkok, Thailand. aku ada cite pasal tu kat sini.. Ofkos la aku tak pegi sendiri disebabkan aku memang tak pernah p kemana-mana sorang-sorang.. Aku mintak tolong partner kerja aku (Cik Ida) temankan pastu aku roger Ex-Boss aku dulu (En.Nafis Adha) untuk tolong guide kitorang untuk masuk parking kat KLIA tu. Giler engko kalo aku p sorang konfemla aku terkial-kial pastu end up aku nanges je karang sebab tak jumpe jalan.. wahahaha
*Terima kaseh Encik Nafis sebab baaaaanyak tolong saye T_____T

Keduanya--Alhamdulillah Karnival Fiesta Jalur Lebar 2013 pon dah berjaya kamiorang hadap walaupun baaanyak rintangan dan dugaan yang kamiorang kena telan sepanjang sebelum-semasa- selepas program.. yang penting kemunculan Upin Ipin + Azmeer + Jalil Hamid memang kasi havoc habes lah fiestajalurlebar kamiorang tu.. weehuuuu ~






Bersyukur diletakkan dalam satu Team yang sangat supportive dan membantu rakan-rakan lain ;)


14 comments:

  1. selamat berhujung minggu adik.. wah.. mesti menarik karnival fiesta jalur lebar tu.. syukur semuanya selesai dengan baik.. :D

    ReplyDelete
  2. selamat berhujung minggu...way, nampak macam happening jer fiesta tu dengan kehadiran upin n ipin dan azmeer..pagi sampai malam ke fiesta itu??

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. wahhh untung la dpt jumpe upin ipin.. hikhik

    ReplyDelete
  4. Wahh.. dah besar yer Upin & Ipin... ana pun dah kalah.. :D

    ReplyDelete
  5. Oh luper.. follower #4015 :D

    ReplyDelete
  6. menarik..ada upin ipin msti ramai yg serbu

    ReplyDelete
  7. Wah best nya,,dapat wat program :)

    *salam kenal,,dah follow :)

    ReplyDelete
  8. Oh tlg renjer sg yer...kalau kanak2 nmpak upin ipin nie sure hepy giler..:-)

    ReplyDelete
  9. eh eh ada Upin dan Ipin la !

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan selamat :D

    ReplyDelete
  11. Kerja jadi best bila ada orang sekeliling yang baik-baik kan :)

    ReplyDelete
  12. bila dapat team mate yg saling membantu, mesti semuanya berjalan dgn lancar. :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.

    wah, bestnya karnival jalur lebar Ana..!
    mesti seronok walaupun penat..

    ReplyDelete
  14. awww upin ipin laaa bestnya dpt amik gmbr!! :/

    ReplyDelete