Nothing Else Matters

10:46 AM 14 Comments A+ a-


Salam November. last entry aku two weeks ago. dah la two weeks ago, panjang berjela macam karangan spm pon ade. naek menyampah kawan-kawan nak hadam =P

bila sampai duaminggu tak sharing ape-ape kat blog, momentum nak menulis menaip tu jadi agak lambat dan agak susah jugak kot untuk jari jemari menari.. hermm tapi perasaan dan tangan sangat menggelegak untuk sharing sesuatu. 

hermm untuk last two weeks, ada beberapa perkara yang aku setelkan dan macam biasalah dengan bantuan rakan-rakan sekeliling jugak.

Pertamanya--aku tolong hantar dan tolong amek Bro Renjer Sungai kat KLIA sebab dia terpilih menerima enterprenuer award kat Bangkok, Thailand. aku ada cite pasal tu kat sini.. Ofkos la aku tak pegi sendiri disebabkan aku memang tak pernah p kemana-mana sorang-sorang.. Aku mintak tolong partner kerja aku (Cik Ida) temankan pastu aku roger Ex-Boss aku dulu (En.Nafis Adha) untuk tolong guide kitorang untuk masuk parking kat KLIA tu. Giler engko kalo aku p sorang konfemla aku terkial-kial pastu end up aku nanges je karang sebab tak jumpe jalan.. wahahaha
*Terima kaseh Encik Nafis sebab baaaaanyak tolong saye T_____T

Keduanya--Alhamdulillah Karnival Fiesta Jalur Lebar 2013 pon dah berjaya kamiorang hadap walaupun baaanyak rintangan dan dugaan yang kamiorang kena telan sepanjang sebelum-semasa- selepas program.. yang penting kemunculan Upin Ipin + Azmeer + Jalil Hamid memang kasi havoc habes lah fiestajalurlebar kamiorang tu.. weehuuuu ~






Bersyukur diletakkan dalam satu Team yang sangat supportive dan membantu rakan-rakan lain ;)


14 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
November 30, 2013 delete

selamat berhujung minggu adik.. wah.. mesti menarik karnival fiesta jalur lebar tu.. syukur semuanya selesai dengan baik.. :D

Reply
avatar
Azlan Strider
AUTHOR
November 30, 2013 delete

selamat berhujung minggu...way, nampak macam happening jer fiesta tu dengan kehadiran upin n ipin dan azmeer..pagi sampai malam ke fiesta itu??

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
Puan Ezy
AUTHOR
November 30, 2013 delete

wahhh untung la dpt jumpe upin ipin.. hikhik

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
November 30, 2013 delete

Wahh.. dah besar yer Upin & Ipin... ana pun dah kalah.. :D

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
November 30, 2013 delete

Oh luper.. follower #4015 :D

Reply
avatar
Puan Kutu
AUTHOR
November 30, 2013 delete

menarik..ada upin ipin msti ramai yg serbu

Reply
avatar
November 30, 2013 delete

Wah best nya,,dapat wat program :)

*salam kenal,,dah follow :)

Reply
avatar
Gieyana
AUTHOR
November 30, 2013 delete

Oh tlg renjer sg yer...kalau kanak2 nmpak upin ipin nie sure hepy giler..:-)

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
December 02, 2013 delete

eh eh ada Upin dan Ipin la !

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 02, 2013 delete

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan selamat :D

Reply
avatar
Invisible Me
AUTHOR
December 03, 2013 delete

Kerja jadi best bila ada orang sekeliling yang baik-baik kan :)

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
December 04, 2013 delete

bila dapat team mate yg saling membantu, mesti semuanya berjalan dgn lancar. :)

Reply
avatar
AtieAbid
AUTHOR
December 07, 2013 delete

Assalamualaikum.

wah, bestnya karnival jalur lebar Ana..!
mesti seronok walaupun penat..

Reply
avatar
Miss Volvo
AUTHOR
December 12, 2013 delete

awww upin ipin laaa bestnya dpt amik gmbr!! :/

Reply
avatar