Showing posts with label makan-makan. Show all posts
Showing posts with label makan-makan. Show all posts

Font Comel Comel


Fuuhh banyak betul font free! Saya suka!!  Saya suka! Pasni boleh buang font yang entah hape-hape dalam lappy tu. Cari yang kiut-kiut je simpan pastu boleh bereksperimen dengan font pulak nanti hehehe 

Ada jugak terjumpa font yang comel-comel antaranya yang cam gini :







Top ten website yang bagi kita download macam-macam jenis font secara percuma. Pulunlah banyak mana engko larat nak download. Selagi tak juling bijik mata hehehe