tahun naga

sudah makan besar? owhhh makan tak ajak! huh majok seminit! *moncong* semalam punya cerita  guwa tengok kat fesbuk perhhh kemain ramai gila hapdet pasal jem! sana jem.. sini jem.. melekat habes! fuhhhh bersyukur gila guwa hanya bekerja dalam kampung tercinta.. takde sesak, takde melekat.. bayangkanla nak balik KL----Felda Besout yang selalunye cume 2 jam last² semalam sampai 5 jam baru sampai.. *guwa refer status fesbuk kengkawan guwa la* perhhh! gile kematu bontot!!! hahaha

orang laen dah start holiday dari jumaat aritu, guwa baru nak merasa nikmat cuti.. wahhhhhhhhhhhh nak g mane ea????? owhhh indahnye cuti *senyum lebaaarrrr*







eh sowy lupe.. nah amek angpow sowang satu.. jangan malu².. free je nih nak kasi.. jemput arr makan ape yang ade.. kalo nak limau, amek je kat depan nu..buat macam rumah sendiri..kehkehkeh =D



65 Lovenote(S):

  1. saye dh start cuti ari sbtu lg.. pnye la syok cuti lelame..
    hahakk

    ReplyDelete
  2. pocket dok kat kilang ni!!
    oh tidaak!!

    slamat cuti,
    sila jangan abiskan wit tu.
    :D

    ReplyDelete
  3. nk3 angpau huhuhu.. nk3



    jom renung2 sebentar..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

    ReplyDelete
  4. saya nak angpau betul2..hehehe salam perkenalan..:D

    ReplyDelete
  5. rawr rawr...hahaha...eh...mcm tu ke bunyi naga? :P

    ReplyDelete
  6. p meronda2 la kak ana..hehe

    ReplyDelete
  7. ana nak ampauu!! haha..
    limau dah byk kat umah ni..kulit pon jd gbu ni asyik makan limau je,haha

    ReplyDelete
  8. Hai..tau xpe. Linda pun sbtu aritu tersekat dlm jem selama 5 jam...tension tol..:)

    ReplyDelete
  9. @Pocket: haiyoh pocket kerja?
    perhh konfemgaji dabel triple!!

    ReplyDelete
  10. @Muhammad Saiazuan Norhalik: errrr tu mcm bunyi HARIMAU je tuh zuan =P

    ReplyDelete
  11. @L: nak angpow?? owhh guwa blm kawen maa =P

    ReplyDelete
  12. @miss keila: nak angpow betol kne mintak kat owg yg da kawen la kiela..hehe

    ReplyDelete
  13. @Mr.Clive: hahaha rarrwww!! errr tu mcm bunyi harimau je =P

    ReplyDelete
  14. @budak: dah p ronda arini td.. kutip angpow..hehe~ phewwww penatt =P

    ReplyDelete
  15. @Anif Abdullah| AA: anip!!!! ampau??? PENAMPAU maw? hahaha


    wahh limau byk ea?? meh bak mai sini meh.. hahaha

    ReplyDelete
  16. @LiNda: fuhhhhh 5 jam stuck???hadoila kematu bontot cmtu linda..hehe

    ReplyDelete
  17. cik ana!!!nak ang pow!!!hehehe

    ReplyDelete
  18. @aReLaN: nak angpow meh sini arrr lan *angkat-angkat kening* hehe

    ReplyDelete
  19. nak lawan angkat kening ke???hahaha..ala,psl g jmpe family tu nnt la ye.tkde gambar.tgh sedih smbut bday sorang dri ni.wuuuu

    ReplyDelete
  20. skola kami cuti seminggu. tapi takleh pi mana pung ;(

    ReplyDelete
  21. selamat bercuti ana...:)

    ReplyDelete
  22. slamat cuti!! slamat tahun nagaaa ;D

    ReplyDelete
  23. @aReLaN: lawan angkat kening? meh arrr kalo berani! *ecece kemain plak guwa*

    haiyoh apsal sesdih plak ni?? buah hati mane lan??? =P

    ReplyDelete
  24. @~ yus ~: slmt bercuti utk kak yus jugak! =D

    ReplyDelete
  25. @syakey: selamat tahun nga gak syakey! ;D

    ReplyDelete
  26. pantang anak jantan dicabar.hahaha..awek g kedah.kendri kawen sebelah laki lak.kakak dia kawen.dok la layan perasaan sorg2 kt sni.

    ReplyDelete
  27. selamat bercuti =D

    kalo keje sendiri, hari2 cuti..kehkeh

    ReplyDelete
  28. @aReLaN: ewah3 ko kemain lg ye lan.. la apsal ko x folow je p kedah tu =P kalo x,bleh tompang pengantin potong kek utk celebrate bday ko skali..hehe

    ReplyDelete
  29. @schaze zainn: itu le pasey nye.. kalo kje sndiri sedap la gak nk pulun cuti..hehe

    ReplyDelete
  30. nak limau..xpuas lg mkn limau :P

    ReplyDelete
  31. lama tak merasa angpauni... kenyang makan limauni...

    ReplyDelete
  32. @Cho Zila: limau manyak ni... lailailai~ hehe

    ReplyDelete
  33. @dill: ececece dill nak 50 ea?? hehe

    ReplyDelete
  34. gong xi fa chai ck ana hehe
    lama x singgah sini, byk dh perubahan, makin cunnn gituu hehe

    ReplyDelete
  35. @[sutera kasih]: gong xi..gong xi..hehe

    wahhhh lame yan x dtg sini..hehe

    ReplyDelete
  36. renjer tak de cuti2 pun..kalau dah demam baru cuti huhu :P

    ReplyDelete
  37. bila dah lama bercuti rasa malas nak keje..kui kui kui..

    ReplyDelete
  38. 4 hari cuti, serius rasa nak sambung cuti balik.. seronoknyaaaa laaa bila kat rumah.. tak yah fikir apa2.. hehe..

    ReplyDelete
  39. Salam Cik Ana,

    Singgah kejap kat blog ni...Nak angpau dari Cik Ana boleh ke? Jangan le kasik penangpau plak kat kami ni yek..Anyway nice blog...

    BTW kami singgah & follow blog Cik Ana, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. eh, katon Ni hau kai lan ler.. hehe

    >> selamat taon baru cina kak :) .. nak angpou satu.. hehe

    ReplyDelete
  41. Sangat bersyukur kita jauh dari risiko rasa sakit hati gara² jem kan.. hehe


    Orang dah hulur angpow, kebas je la kan.. ;D

    ReplyDelete
  42. akak..felda besout tu di mana??

    nad stay felda jugak..:)

    ReplyDelete
  43. @ieyza afieyna: alamak ieyza, nak ampau ke?? meh le sini..hehe

    ReplyDelete
  44. @renjerkabloi: kalo renjer mmg la.. tggu demam je baru nk reti cuti =P

    ReplyDelete
  45. @lieynanilaz: aah kalo lama dah cuti mmg terasa malas je nak keje..hehe adeh =P

    ReplyDelete
  46. @Amni: aah betol2.. dok umah bestnye rase.. berat pulak hati nak p kje..hehe

    ReplyDelete
  47. @Zul n Azizi Boarding Pets: salam kenal zul..

    trime kaseh sudi singgah sini.. eh xdenye nak kasi penampau lah..hehe


    cik ana terjah blog zul jugak..hiyakkk~

    ReplyDelete
  48. @era kecik: aah ni hau kai lan..hehe

    gong xi fa chai era~! hehe
    meh2 amek ampau sini meh =P

    ReplyDelete
  49. @YOUsoF: aah sangat2 bersyukur tak perlu serabut gara2 jem smue tuh..hehe



    yup..org dah hulur,sile sambut dgn lapang dada..kehkehkeh =P

    ReplyDelete
  50. @Miss Nadya: felda besout tu area SUNGKAI,PERAK..hehe

    owhh nad stay felda gak ea?? :)

    ReplyDelete
  51. naseb baek akoo dok umah je..takde masalah jem2.. =p

    ReplyDelete
  52. @akoo pae: wahh kalo cmtu lg la bahagia..hehe

    ReplyDelete
  53. biasa la tu duduk kt kota.. jem dan roti mmg dah sebati hehehehe

    ReplyDelete
  54. @<a : jyeeahhh JEM dan ROTI..kehkehkeh =P

    ReplyDelete
  55. huhu bila nk hupdte lagi..=)

    jom hayati..=)
    lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu