Font Comel Comel


Fuuhh banyak betul font free! Saya suka!!  Saya suka! Pasni boleh buang font yang entah hape-hape dalam lappy tu. Cari yang kiut-kiut je simpan pastu boleh bereksperimen dengan font pulak nanti hehehe 

Ada jugak terjumpa font yang comel-comel antaranya yang cam gini :







Top ten website yang bagi kita download macam-macam jenis font secara percuma. Pulunlah banyak mana engko larat nak download. Selagi tak juling bijik mata hehehe



20 Lovenote(S):

  1. wahhhh suka suka...bookmark!! hehe

    ReplyDelete
  2. rossoneri : hihi sile2 jgn x bookmark ye..ngee~~

    ReplyDelete
  3. uit....hai.comel nye font die...
    like4..

    hai.salam knlan..i follow u..

    check out mine ya..:)

    ReplyDelete
  4. ♥ Ms Adryl ♥ : trime kaseh adryl ^^
    i'll visit u back dear ^^

    ReplyDelete
  5. cik yaya : comel mcm yaya ^^ hihi

    ReplyDelete
  6. daylachan : mcm tuannye gak kan?kan? hihi

    ReplyDelete
  7. iwan_dextrous : aah mmg taruk sikit je nih..ade lagi..hihi

    ReplyDelete
  8. kebetulan memang tengah cari font cute sekarang nih.huhui..loike3!! :)

    ReplyDelete
  9. nice nice... tak la susah sgt kami nak cari font .. kami ni buta it sikit..:p

    ReplyDelete
  10. orang comel je yang guna font comel

    ReplyDelete
  11. awak..font header awak ape ?? comel la..PLEASE JAWAB ! :D

    ReplyDelete
  12. awak2 font awak gune tuk blog awak ni nme ape?? jenuh cari x jumpa pleaseee

    ReplyDelete
  13. @Hafizah Zainal Abidin: untuk hedar tu cik ana gune 2 jenis font :

    1-diary kecilku : font Porkys
    2-bukan sekadar catatan : font udamojial

    ReplyDelete
  14. @Sheda ucu: same gak setakat ni jwpnnye : untuk header tu cik ana gune 2 jenis font :


    1-diary kecilku : font Porkys
    2-bukan sekadar catatan : font udamojial =P

    ReplyDelete
  15. cmne nak dptkan font2 mcm 2 yek??

    ReplyDelete
  16. comey2 font dye...suka giler..hehe
    thank you share this link...
    sekali follow anda..!!

    ReplyDelete
  17. Akak pun suka cari fonts yg comel2. Bahagia rasanya :)

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu