Font Comel Comel

by - 10:35 AM


Fuuhh banyak betul font free! Saya suka!!  Saya suka! Pasni boleh buang font yang entah hape-hape dalam lappy tu. Cari yang kiut-kiut je simpan pastu boleh bereksperimen dengan font pulak nanti hehehe 

Ada jugak terjumpa font yang comel-comel antaranya yang cam gini :







Top ten website yang bagi kita download macam-macam jenis font secara percuma. Pulunlah banyak mana engko larat nak download. Selagi tak juling bijik mata hehehe



You May Also Like

21 Lovenote(S)

  1. wahhhh suka suka...bookmark!! hehe

    ReplyDelete
  2. rossoneri : hihi sile2 jgn x bookmark ye..ngee~~

    ReplyDelete
  3. uit....hai.comel nye font die...
    like4..

    hai.salam knlan..i follow u..

    check out mine ya..:)

    ReplyDelete
  4. ♥ Ms Adryl ♥ : trime kaseh adryl ^^
    i'll visit u back dear ^^

    ReplyDelete
  5. cik yaya : comel mcm yaya ^^ hihi

    ReplyDelete
  6. daylachan : mcm tuannye gak kan?kan? hihi

    ReplyDelete
  7. iwan_dextrous : aah mmg taruk sikit je nih..ade lagi..hihi

    ReplyDelete
  8. kebetulan memang tengah cari font cute sekarang nih.huhui..loike3!! :)

    ReplyDelete
  9. nice nice... tak la susah sgt kami nak cari font .. kami ni buta it sikit..:p

    ReplyDelete
  10. orang comel je yang guna font comel

    ReplyDelete
  11. awak..font header awak ape ?? comel la..PLEASE JAWAB ! :D

    ReplyDelete
  12. awak2 font awak gune tuk blog awak ni nme ape?? jenuh cari x jumpa pleaseee

    ReplyDelete
  13. @Hafizah Zainal Abidin: untuk hedar tu cik ana gune 2 jenis font :

    1-diary kecilku : font Porkys
    2-bukan sekadar catatan : font udamojial

    ReplyDelete
  14. @Sheda ucu: same gak setakat ni jwpnnye : untuk header tu cik ana gune 2 jenis font :


    1-diary kecilku : font Porkys
    2-bukan sekadar catatan : font udamojial =P

    ReplyDelete
  15. cmne nak dptkan font2 mcm 2 yek??

    ReplyDelete
  16. comey2 font dye...suka giler..hehe
    thank you share this link...
    sekali follow anda..!!

    ReplyDelete
  17. Akak pun suka cari fonts yg comel2. Bahagia rasanya :)

    ReplyDelete
  18. bestnya. saya suka tukar2 font. hahaha

    ReplyDelete