surat untuk mohon cuti


seminggu 5 hari kerja.
nak cuti pun tah-tah tak dapat T__T
dah penat apply tapi cuti belum approve??


penat pergi kelas tiap hari??
pagi kelas.
petang tutor.
malam pun ade lagi????
penat?
nak cuti tapi takot lecturer takmo approve??

try bagi surat camni.










jangan marah ha ^____________^
*ramai yang tak boleh sign in blogspot tadi.





alhamdulillah.
rasenye blog yang menghina islam tu dah ditutup.

14 comments:

  1. ramai x leh sign in blogspot ? tak tau pulak..

    Lelaki atau Perempuan degil ?

    ReplyDelete
  2. hahaha . teringat krngn time kecik2 dolu2 . hehehe :D

    ReplyDelete
  3. terbaek la alasan..
    muahaha..

    eh.. kwn cik ezy pon ade mslh nk sign in td..
    tkar gne gmail baru leh buke..
    =(

    ReplyDelete
  4. haha.kalau guna karangan tuh,memang tak kan dapat MC.huhu

    ReplyDelete
  5. hahah ..comfirm dapat cuti kalo tulis cmni ..

    ReplyDelete
  6. ni memang dapat cuti panjang ni..HAHA cuti untuk selama-lamanya XD

    ReplyDelete
  7. haha.. pndi gle bdk cina tuh ;p

    ReplyDelete
  8. mmg dapat cuti terusss..he3

    ReplyDelete
  9. Blog yg menghina islam tu dah tutup habis ker? Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  10. haha..nie kalau bg kat bos bukan dpt cuti sehari tp dapat cuti terus..thehehe..

    ReplyDelete
  11. sng cite xyah blaja tros kalau malas.. haha bukak kedai jual air..

    ReplyDelete
  12. kesian hantu tu masuk sepital... LoL

    ReplyDelete
  13. huhu ~ hari ni tuan wan bagi akak cuti..hehe~
    gurau je.. da follow blog akak ~

    http://rizwanewan.blogspot.com/

    ReplyDelete