Jangan Terkejut Lagi


Haritu ada dapat vespa sebijik sebab terselit jadi salah sorang lucky winners GiveAway Deanna Morni. Pastu pulak tetiba harini abam posmen datang hantar satu lagi envelope. Terkejut jugak sebab rasanya dah takde join mana-mana GA atau kontes.


Pastu bila bukak je envelope, rupa-rupanya Deanna bagi keychain ni sebagai ganti kepada vespa haritu sebab ada sikit 'kecederaan' kat vespa tu. Ya Allah semoga bertambah murah rezeki Deanna sempena bulan Ramadhan yang mulia ni. 

Terharu kitewwww tawu tak T____T


Salam Ramadhan pada semua :)


30 Lovenote(S):

  1. Deanna memang baik orangnye! Prihatin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh....terharu titeww...hihhhihi

      Delete
  2. Amboi, siap ada hadiah ganti lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa bersalah pulak bila hdiah "cedera"...sian ana...huhuhuh

      Delete
    2. Baguihla, Sis D ni. Beruntung Dak Ana :)

      Delete
  3. Wah baiknya dia, rasa nk buat menantu pulak. Hikss ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh...kita dh jd menantu kepada MIL kita hihihih

      Delete
  4. Wah baiknya dia, rasa nk buat menantu pulak. Hikss ><

    ReplyDelete
  5. baiknya Deanna siap bagi hadiah ganti lagi.. apapun tahniah sebab dapat hadiah daripada Deanna..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah....murah rezeki! hihi...

    Singgah blogwalking!salam ramadhan!

    ReplyDelete
  7. Assalam ana,
    alhamdulillah
    rezeki ramadhan :)
    salam ramadhan naaaaa

    ReplyDelete
  8. Wah...dapat dua hadiah. bestnya....Murah rezeki namanya ni. Selamat berpuasa. Semoga amalan kita diteima di bulan yg mulia ini. :)

    ReplyDelete
  9. Wah Deanna bagi hadiah lagi yer. Tahniah. Salam Ramadhan yer Ana...

    ReplyDelete
  10. Untungnya dapat dua...hehehe

    ReplyDelete
  11. Ada petanda baik tu ana... hahah. Selamat berpuasa ana ;3

    ReplyDelete
  12. rezeki.. walau x diminta =)
    slam ramadhan ya.

    ReplyDelete
  13. untunglaaaa dpt adiah ganti. hihik

    ReplyDelete
  14. Assalam ana,
    nak buat selingan jap eh :P

    psstt: weols sekarang ni dalam usaha nak unite utara bloggers. nak join dak?? our 1st attempt nak buat ghathering berbuka posa. kalo nak join pm iols no tepon naaa. iols takkan publish dlm blog iols hokeyh :) lets unite

    ReplyDelete
  15. Tahniah ana mizu wah dapat vespa lagi :-)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah rezeki.. wah siap dpt ganti lg.. hehe :)

    ReplyDelete
  17. Bestnya, Ana. Siap ada hadiah ganti drpd Sis D :)

    ReplyDelete
  18. salam ramadhan, bestnya dpt hadiah tuu ;p

    ReplyDelete
  19. Wahh comel je

    BTW selamat hari raya aildilfiri maaf zahir batin ye cik ana :)

    ReplyDelete
  20. Seronoklah ada yang bagi percuma.. Saya pun ada juga kumpul keychain..

    ReplyDelete
  21. hehehe. dapat lagi eh. untung lar :P

    ReplyDelete
  22. baik nya dak Deanna...di sebbkan 'cedera' dapat yg lain

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu