Jangan Terkejut Lagi

10:32 PM 30 Comments A+ a-


Haritu ada dapat vespa sebijik sebab terselit jadi salah sorang lucky winners GiveAway Deanna Morni. Pastu pulak tetiba harini abam posmen datang hantar satu lagi envelope. Terkejut jugak sebab rasanya dah takde join mana-mana GA atau kontes.


Pastu bila bukak je envelope, rupa-rupanya Deanna bagi keychain ni sebagai ganti kepada vespa haritu sebab ada sikit 'kecederaan' kat vespa tu. Ya Allah semoga bertambah murah rezeki Deanna sempena bulan Ramadhan yang mulia ni. 

Terharu kitewwww tawu tak T____T


Salam Ramadhan pada semua :)


30 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
June 17, 2015 delete

Deanna memang baik orangnye! Prihatin!

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
June 18, 2015 delete

Amboi, siap ada hadiah ganti lagi :)

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
June 18, 2015 delete

Wah baiknya dia, rasa nk buat menantu pulak. Hikss ><

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
June 18, 2015 delete

Wah baiknya dia, rasa nk buat menantu pulak. Hikss ><

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
June 18, 2015 delete

ehhh....terharu titeww...hihhhihi

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
June 18, 2015 delete

rasa bersalah pulak bila hdiah "cedera"...sian ana...huhuhuh

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
June 18, 2015 delete

ehh...kita dh jd menantu kepada MIL kita hihihih

Reply
avatar
izzeyda
AUTHOR
June 18, 2015 delete

baiknya Deanna siap bagi hadiah ganti lagi.. apapun tahniah sebab dapat hadiah daripada Deanna..

Reply
avatar
sue sue
AUTHOR
June 18, 2015 delete

Alhamdulillah....murah rezeki! hihi...

Singgah blogwalking!salam ramadhan!

Reply
avatar
June 18, 2015 delete

Assalam ana,
alhamdulillah
rezeki ramadhan :)
salam ramadhan naaaaa

Reply
avatar
Bro Ley
AUTHOR
June 18, 2015 delete

Wah...dapat dua hadiah. bestnya....Murah rezeki namanya ni. Selamat berpuasa. Semoga amalan kita diteima di bulan yg mulia ini. :)

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
June 18, 2015 delete

Wah Deanna bagi hadiah lagi yer. Tahniah. Salam Ramadhan yer Ana...

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
June 18, 2015 delete

Untungnya dapat dua...hehehe

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
June 19, 2015 delete

Ada petanda baik tu ana... hahah. Selamat berpuasa ana ;3

Reply
avatar
June 19, 2015 delete

rezeki.. walau x diminta =)
slam ramadhan ya.

Reply
avatar
June 19, 2015 delete

wa.. huntungnyeee

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
June 21, 2015 delete

untunglaaaa dpt adiah ganti. hihik

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
June 22, 2015 delete

waaaa bestnyaaa

Reply
avatar
June 23, 2015 delete

Assalam ana,
nak buat selingan jap eh :P

psstt: weols sekarang ni dalam usaha nak unite utara bloggers. nak join dak?? our 1st attempt nak buat ghathering berbuka posa. kalo nak join pm iols no tepon naaa. iols takkan publish dlm blog iols hokeyh :) lets unite

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
June 24, 2015 delete

Wah, bestnye :)

Reply
avatar
June 24, 2015 delete

Tahniah ana mizu wah dapat vespa lagi :-)

Reply
avatar
fifie feyca
AUTHOR
June 26, 2015 delete

alhamdulillah rezeki.. wah siap dpt ganti lg.. hehe :)

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
July 07, 2015 delete

Bestnya, Ana. Siap ada hadiah ganti drpd Sis D :)

Reply
avatar
tiga lalat
AUTHOR
July 10, 2015 delete

salam ramadhan, bestnya dpt hadiah tuu ;p

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
July 22, 2015 delete

Wahh comel je

BTW selamat hari raya aildilfiri maaf zahir batin ye cik ana :)

Reply
avatar
fairus
AUTHOR
July 27, 2015 delete

Seronoklah ada yang bagi percuma.. Saya pun ada juga kumpul keychain..

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
July 29, 2015 delete

Baguihla, Sis D ni. Beruntung Dak Ana :)

Reply
avatar
August 02, 2015 delete

Uiiiii baik nyaaa. Heehhee

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
August 07, 2015 delete

hehehe. dapat lagi eh. untung lar :P

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
August 13, 2015 delete

baik nya dak Deanna...di sebbkan 'cedera' dapat yg lain

Reply
avatar