Jangan Tanya Apa-Apa

Blog bersawang. Cliche gila. Sebulan tak hapdet. Dugaan macam-macam. Bertabahlah aku selama ittew. Sesungguhnya bertabah itu kan indah akhirnya nanti sobsss sobssss 

Terima kaseh rakan-rakan blogger yang tak lupa kat aku ni. Bertanya khabar apa segala. Semoga engkorang sentiasa dalam lingkungan rahmatNya dan berbahagia selalu disamping keluarga. Moga bertambah murah rezeki dan aku mohon jangan lupa selitkan aku dalam doa engkorang-engkorang :")

Ini antara pemberian daripada kawan-kawan blog sepanjang aku tak terhapdet blog ni.. Semoga bertambah berlipat ganda rezeki engkorang :)

Yang ni aku dapat daripada hakak chantek Deanna Morni sebab jadi antara top pengomen kat blog dia masa bulan Feb sampai Mei. Lepas pada tu dah tak buleh nak jadi top dah. Dok ujung-ujung je buleh T___T


Ini jauh daripada selatan. Es Es yang kasi. Mekaseh Es Es sebab selalu tak lupa dan tak kedekut langsung untuk berbagi rasa chenta dengan kitew ni. Banyak tau kesilapan Es Es dengan kitew antaranya sebab p jenjalan tak angkot kitew sekali kehkehkeh =P


Ini pulak daripada nunnnnnn jauh kat utara. Daripada Zumal. Mekaseh Zumal hehehe. Sapa tak kenal Zumal yang sekarang ada bisnes sendiri tau. Dah la penyayang kucing. Sesapa nak kenal-kenal buleh la p terjah blog Zumal. Mintak je fon number terus. InshaAllah Zumal tak kedekut nak bagi. Errrr alamak. Ampun dan maaf ye Zumal. Gurau-gurau je hehehe. 


Ini pulak ole-ole daripada Encik Boss aku yang dedulu. Beliau kalo pegi memane, tak pernah lupa kami-kami ex-staff ni. Mekaseh Encik Boss sebab tak pernah lupa kami. Semoga bertambah murah rezeki encik sekeluarga.

Terime kaseh sekali lagi pada semua. Doa aku untuk engkorang semua semoga makin dilimpahi rezeki, sentiasa sihat dan bahagia disamping keluarga :)



61 Lovenote(S):

  1. Anamizuuuu i mish yiuuuh~ X3

    Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin~
    0 - 0 lah hendaknya kitaaa~ X3

    Sama2lah kita bertabah menghadapi segala ujian selagi kita hidup di muka bumi ini, semuanya milik Allah Taala, termasuklah diri kita semua ini, right? Apa2 pun, Selamat Hari Raya! Syawal ada sebulan, hehe ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. i mis yuuu too Plain X3

      selamat hari raya. maaf zahir & batin.
      0 - 0 jugak kita Plain :)

      tu la harus bertabah kita hehehe

      Delete
  2. Cik Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Rinduuuuuuunyeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar Es Es si Mbak Jambu. simpan sikit rindu tu. kiteww windu awak jugak nih eheeee

      Delete
  3. Pi bersihkan sawang2 nih... hissss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. vacum habeh dah semalam. moga2 lambat lagi lah naik sawang nye nih.

      Delete
    2. Akak baru cadang nak datang bawak vacuum & penyapu nih :)

      Delete
  4. Anaaaa. Lamanyaaa menyepi. Huhu :D Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la Nani. macam2 dugaan mai. tu yg lama menyepi. huhu. selamat hari raya jugak nani :)

      Delete
  5. Yeay!!! akhirnya ana update gak story......lama nunggu cerita ana...
    Apa2 pun salam aidil fitri ana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! tu la. ada kekangan sikit haritu. sobss sobss.
      salam aidilftiri jugak sofie adie !

      Delete
  6. hahahaha hai Ana, where hv u been? rindu komen2 mu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Zyra. been 'transfered somewhere'.
      tu yg hilang kejap. rindu blog zyra ^__^

      Delete
  7. Replies
    1. salam aidilfitri mubarak juga tomodachi :)

      Delete
  8. zumal siap ada cop lagi :D woah

    ReplyDelete
    Replies
    1. zumal bisnesman power hehe

      Delete
  9. Lama Ana menghilang.
    Lepas ni jangan laa hilang lama2 sangat...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama p bertapa kat gua. pasni tah la kot kena p bertapa kat gua lagi ke hehehe

      Delete
  10. saye pon lame xapdet blog.. rindu nk BW mcm dulu2.. huhu..

    selamat hari raya ana!
    maaf zahir batin.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la sy pon ezy. sebulanx hapdet haritu. huhu

      selamat hari raya ezy!
      maaf zahir batin jugak hehe :D

      Delete
  11. banyaknya dpt...kad raya pun dapat, sya taun ni dh tkdapat kad raya pun huhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdela byk sgt pon sya. ada la dpt 2-3 keping je tu hehehe

      Delete
  12. Lamanya Ana menyepi... Salam Aidilfitri k, moga dipermudahkan segala urusan yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm sebulan gak la menyepi. rindu dak? hehehe.
      salam aidilfitri jugak zumal. terima kaseh doanya ^__^

      Delete
  13. Banyaknya.. Mesti heppy gillewww gillewww kan. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepy jugak. tak gile sgtla la KTC hehehe

      Delete
  14. Wahh, untung lah dapat kad raya..hehehe

    http://arpiiz001.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung jugakla sbb ada kwn2 blog yg x kedekut hehe

      Delete
  15. salam aidilfitri maaf zahir batin ;p

    psl blog xper ,blog bukanla hakmilik kekalls ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri maaf zahir batin juga wak :P

      Delete
    2. Abis apa yg kekal Wakkkk?

      Delete
  16. alhamdulillah rezeki.. hihih..

    ReplyDelete
  17. Tahun ni dapat satu je kad raya.. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur juga fairus ada jugak dapat.

      Delete
  18. Bestnya ana dapat souvenir. Dah x nampak sawang kat blog ana. Hehe.

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog ana di bloglist saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbunga2 hati bila dpt souvenir dari kwn2 blog. dah xde sawang dah ek? hehe
      inshaAllah. mekaseh ya add link blog ana. ana dah add juga :)

      Delete
  19. Biasala...... ana kena halau dengan elsa dari blog ni...camne nak update kan...huhuhu.....
    Selamat hari raya ana. Maaf zahir dan batin. Maaf kalau ada terbuat salah, terkasar bahasa selama ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan ana kena halau dgn elsa. elsa pon sama kena halau dgn mak pak kami berdua. tu yg senyap sunyi blog ni takdak sapa nk hapdet hahaha

      selamat hari raya bro ley. maaf zahir batin juga kalau ada terbuat salah, terkasar bahasa selama kenal ni :) kosong-kosong kita hehehe

      Delete
  20. Huhu..sama la kita. Semoga saya boleh update tiap hari lepas ni. Chaiyok...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak. mencuba ni nak hapdet dgn kadar yg kerap hehe

      Delete
  21. Selamat hari raya Ana..maaf lama tak singgah sini ye...hehe..blog kita pun bersawang jugak..cuti beraya..ekekek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya cik mimie! tu la habes dah ana cuci sawang blog ana ni hehe

      Delete
  22. waaaa.....dh terima eh ana...alhmdulillah....terima kasih tau coz sudi singgah blog sy hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah terima dah Deanna! mekaseh byk2 tau! pasni nk singgah selalu lagi blog Deanna! hehe

      Delete
  23. banyaknya dapat gift. jeles sikit. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdela byk mana sgt anis hehehe

      Delete
  24. Lama menyepi,..busy eh? Ke gi bertapa,... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertapa ke Gua Bukit Tunggal jumpa Nujum Pak Belalang kak hehehe

      Delete
  25. Assalam ana,
    semoga segalanya baik2 saja naaaaaaaaaa
    selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir & batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak. inshaAllah semuanya baik2 saja hehe
      selamat hari raya jugak utk akak sekeluarga hehe

      Delete
  26. Replies
    1. dapat pegang yg real pon nice gak hehe

      Delete
  27. Banyak nyeeeeeeeeeeeee.... Tahniahhhh.. Murah rezeki... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah syukurrr. untung dpt kengkawan blogger yg pemurah ni hehe :)

      Delete
  28. kak Ana... rindu banget! hehehe... kita pun blog dah bersawang juga. adehh

    ReplyDelete
  29. Ana..lama sis x datang sini so takkan tanya apa2 :-)

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu