Jangan Tanya Apa-Apa

5:28 PM 61 Comments A+ a-

Blog bersawang. Cliche gila. Sebulan tak hapdet. Dugaan macam-macam. Bertabahlah aku selama ittew. Sesungguhnya bertabah itu kan indah akhirnya nanti sobsss sobssss 

Terima kaseh rakan-rakan blogger yang tak lupa kat aku ni. Bertanya khabar apa segala. Semoga engkorang sentiasa dalam lingkungan rahmatNya dan berbahagia selalu disamping keluarga. Moga bertambah murah rezeki dan aku mohon jangan lupa selitkan aku dalam doa engkorang-engkorang :")

Ini antara pemberian daripada kawan-kawan blog sepanjang aku tak terhapdet blog ni.. Semoga bertambah berlipat ganda rezeki engkorang :)

Yang ni aku dapat daripada hakak chantek Deanna Morni sebab jadi antara top pengomen kat blog dia masa bulan Feb sampai Mei. Lepas pada tu dah tak buleh nak jadi top dah. Dok ujung-ujung je buleh T___T


Ini jauh daripada selatan. Es Es yang kasi. Mekaseh Es Es sebab selalu tak lupa dan tak kedekut langsung untuk berbagi rasa chenta dengan kitew ni. Banyak tau kesilapan Es Es dengan kitew antaranya sebab p jenjalan tak angkot kitew sekali kehkehkeh =P


Ini pulak daripada nunnnnnn jauh kat utara. Daripada Zumal. Mekaseh Zumal hehehe. Sapa tak kenal Zumal yang sekarang ada bisnes sendiri tau. Dah la penyayang kucing. Sesapa nak kenal-kenal buleh la p terjah blog Zumal. Mintak je fon number terus. InshaAllah Zumal tak kedekut nak bagi. Errrr alamak. Ampun dan maaf ye Zumal. Gurau-gurau je hehehe. 


Ini pulak ole-ole daripada Encik Boss aku yang dedulu. Beliau kalo pegi memane, tak pernah lupa kami-kami ex-staff ni. Mekaseh Encik Boss sebab tak pernah lupa kami. Semoga bertambah murah rezeki encik sekeluarga.

Terime kaseh sekali lagi pada semua. Doa aku untuk engkorang semua semoga makin dilimpahi rezeki, sentiasa sihat dan bahagia disamping keluarga :)



61 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
plain83
AUTHOR
July 24, 2015 delete

Anamizuuuu i mish yiuuuh~ X3

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin~
0 - 0 lah hendaknya kitaaa~ X3

Sama2lah kita bertabah menghadapi segala ujian selagi kita hidup di muka bumi ini, semuanya milik Allah Taala, termasuklah diri kita semua ini, right? Apa2 pun, Selamat Hari Raya! Syawal ada sebulan, hehe ;3

Reply
avatar
July 24, 2015 delete

Cik Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Rinduuuuuuunyeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Reply
avatar
July 24, 2015 delete

Pi bersihkan sawang2 nih... hissss..

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
July 24, 2015 delete

Anaaaa. Lamanyaaa menyepi. Huhu :D Selamat Hari Raya :)

Reply
avatar
sofie adie
AUTHOR
July 24, 2015 delete

Yeay!!! akhirnya ana update gak story......lama nunggu cerita ana...
Apa2 pun salam aidil fitri ana!

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 24, 2015 delete

Nikmat ukhuwahkan..

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
July 25, 2015 delete

hahahaha hai Ana, where hv u been? rindu komen2 mu ^_^

Reply
avatar
July 25, 2015 delete

Salam aidilfitri mubarak :)

Reply
avatar
Hanis Amanina
AUTHOR
July 25, 2015 delete

zumal siap ada cop lagi :D woah

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
July 25, 2015 delete

Lama Ana menghilang.
Lepas ni jangan laa hilang lama2 sangat...hehehe

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
July 26, 2015 delete

saye pon lame xapdet blog.. rindu nk BW mcm dulu2.. huhu..

selamat hari raya ana!
maaf zahir batin.. :D

Reply
avatar
syasandeul
AUTHOR
July 26, 2015 delete

banyaknya dpt...kad raya pun dapat, sya taun ni dh tkdapat kad raya pun huhu :D

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
July 26, 2015 delete

Lamanya Ana menyepi... Salam Aidilfitri k, moga dipermudahkan segala urusan yer ^-^

Reply
avatar
July 26, 2015 delete

Banyaknya.. Mesti heppy gillewww gillewww kan. Hehe

Reply
avatar
Arpiiz
AUTHOR
July 27, 2015 delete

Wahh, untung lah dapat kad raya..hehehe

http://arpiiz001.blogspot.com/

Reply
avatar
tiga lalat
AUTHOR
July 27, 2015 delete

salam aidilfitri maaf zahir batin ;p

psl blog xper ,blog bukanla hakmilik kekalls ;D

Reply
avatar
July 27, 2015 delete

alhamdulillah rezeki.. hihih..

Reply
avatar
fairus
AUTHOR
July 27, 2015 delete

Tahun ni dapat satu je kad raya.. :'(

Reply
avatar
July 27, 2015 delete

Bestnya ana dapat souvenir. Dah x nampak sawang kat blog ana. Hehe.

Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog ana di bloglist saya. Terima kasih.

Reply
avatar
Bro Ley
AUTHOR
July 27, 2015 delete

Biasala...... ana kena halau dengan elsa dari blog ni...camne nak update kan...huhuhu.....
Selamat hari raya ana. Maaf zahir dan batin. Maaf kalau ada terbuat salah, terkasar bahasa selama ni. :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 27, 2015 delete

i mis yuuu too Plain X3

selamat hari raya. maaf zahir & batin.
0 - 0 jugak kita Plain :)

tu la harus bertabah kita hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 27, 2015 delete

sabar Es Es si Mbak Jambu. simpan sikit rindu tu. kiteww windu awak jugak nih eheeee

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 27, 2015 delete

vacum habeh dah semalam. moga2 lambat lagi lah naik sawang nye nih.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 27, 2015 delete

tu la Nani. macam2 dugaan mai. tu yg lama menyepi. huhu. selamat hari raya jugak nani :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 27, 2015 delete

yeay! tu la. ada kekangan sikit haritu. sobss sobss.
salam aidilftiri jugak sofie adie !

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 27, 2015 delete

tu la nikmat ukhuwah..

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

hai Zyra. been 'transfered somewhere'.
tu yg hilang kejap. rindu blog zyra ^__^

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

salam aidilfitri mubarak juga tomodachi :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

zumal bisnesman power hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

lama p bertapa kat gua. pasni tah la kot kena p bertapa kat gua lagi ke hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

sama la sy pon ezy. sebulanx hapdet haritu. huhu

selamat hari raya ezy!
maaf zahir batin jugak hehe :D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

xdela byk sgt pon sya. ada la dpt 2-3 keping je tu hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

hurmm sebulan gak la menyepi. rindu dak? hehehe.
salam aidilfitri jugak zumal. terima kaseh doanya ^__^

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

hepy jugak. tak gile sgtla la KTC hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

untung jugakla sbb ada kwn2 blog yg x kedekut hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

salam aidilfitri maaf zahir batin juga wak :P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

Alhamdulillah. tu la hihi

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

syukur juga fairus ada jugak dapat.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

berbunga2 hati bila dpt souvenir dari kwn2 blog. dah xde sawang dah ek? hehe
inshaAllah. mekaseh ya add link blog ana. ana dah add juga :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
July 28, 2015 delete

bukan ana kena halau dgn elsa. elsa pon sama kena halau dgn mak pak kami berdua. tu yg senyap sunyi blog ni takdak sapa nk hapdet hahaha

selamat hari raya bro ley. maaf zahir batin juga kalau ada terbuat salah, terkasar bahasa selama kenal ni :) kosong-kosong kita hehehe

Reply
avatar
July 28, 2015 delete

Huhu..sama la kita. Semoga saya boleh update tiap hari lepas ni. Chaiyok...!

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
July 28, 2015 delete

Selamat hari raya Ana..maaf lama tak singgah sini ye...hehe..blog kita pun bersawang jugak..cuti beraya..ekekek :)

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
July 28, 2015 delete

waaaa.....dh terima eh ana...alhmdulillah....terima kasih tau coz sudi singgah blog sy hihihihi

Reply
avatar
July 28, 2015 delete

Abis apa yg kekal Wakkkk?

Reply
avatar
July 29, 2015 delete

banyaknya dapat gift. jeles sikit. :P

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
July 29, 2015 delete

Akak baru cadang nak datang bawak vacuum & penyapu nih :)

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
July 29, 2015 delete

Lama menyepi,..busy eh? Ke gi bertapa,... ;)

Reply
avatar
July 29, 2015 delete

Assalam ana,
semoga segalanya baik2 saja naaaaaaaaaa
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir & batin

Reply
avatar
July 30, 2015 delete

Ini nampak nice. Huhu

Reply
avatar
August 02, 2015 delete

Banyak nyeeeeeeeeeeeee.... Tahniahhhh.. Murah rezeki... :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

tu la kak. mencuba ni nak hapdet dgn kadar yg kerap hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

selamat hari raya cik mimie! tu la habes dah ana cuci sawang blog ana ni hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

dah terima dah Deanna! mekaseh byk2 tau! pasni nk singgah selalu lagi blog Deanna! hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

xdela byk mana sgt anis hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

bertapa ke Gua Bukit Tunggal jumpa Nujum Pak Belalang kak hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

wslm kak. inshaAllah semuanya baik2 saja hehe
selamat hari raya jugak utk akak sekeluarga hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

dapat pegang yg real pon nice gak hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

Alhamdulillah syukurrr. untung dpt kengkawan blogger yg pemurah ni hehe :)

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
August 07, 2015 delete

kak Ana... rindu banget! hehehe... kita pun blog dah bersawang juga. adehh

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
August 13, 2015 delete

Ana..lama sis x datang sini so takkan tanya apa2 :-)

Reply
avatar