Oppps ! Bukan Taknak Cerita...

Hai engkorang semua !!!! Rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Lama sepi. Haah lama gila. Last updated bulan Julai. Sekarang Oktober. Dah 3 bulan rupanya takde update. Macam menunggu habis iddah pulak. 



Terima kasih pada kengkawan yang sudi bertanya khabar sebab risau lama tak update. Tetiba rasa sebak + sayu + hiba + bertakung air mata huuuuuuuuuu~ 

Yelah sebab bersahabat di alam blog aje tapi rupanya ramai insan yang prihatin bukan hanya sekadar singgah komen pastu bye-bye. 

Seriyes aku terharu T_________T 

Mudah-mudahan dapat mood dan kerajinan semula untuk jejak balas semua ziarah dari sahabat semua. Moga segala urusan engkorang dipermudahkan dan dijauhkan dari segala kesedihan dan kekusutan. 

Owhhh untuk Encik Jeb-Ape kabor mike? Udoh ade Jeb Junior ke tu?Pastu masa tengok Paskal tengok watak Jeb (Ammar Alfian) terus teringat Encik Jeb.Moga Encik Jeb sekeluarga sihat ceria bahagia aje hendaknye.

Engkorang nantikan kemunculan semula aku di blog-blog engkorang okay ! hehehe


11 comments:

  1. Hai anaaa... no worries, take your time. Blogging ni memang supposedly untuk suka2 ja, takde boss nak marah kalau lama tak update ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Plain. haah sipbaik takde boss nak marah =P

      Delete
  2. Rajin-rajin la update blog awak nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaallah pasni saya cuba rajin...

      Delete
  3. Welcome back yer. Semoga dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zumal. Inshaallah mudahan begitu.

      Delete