KL GENGSTER 2 : memang gua ada geng





amek kaw! tajuk memang macam hape daaa.. arrhhh tak kire! nak jugak tajuk mcm gitu! biarkan.. blog gua kan? gua punye pasal la.. lu nak teberak ke nak dengki-dengki berani mempersoalkan tajuk entry gua?? lu taw sekarang gua ada GENG yang memang ster gila (gengster la konon..hahaha) ni gua kasi kenal sama dorang semua :




















GENG DADDY COOL

abah khalisha | phat | bigdaddyz | abg lan.com |
















ramai lagi ada.. takda dalam list GENGster bukan bermakna lu orang bukan geng gua.. link lu orang stil ada sana dekat budak nakal + budak bucuk.. no worries ;) gua sangat terharu sebab lu orang semua sudi jadi GENG gua.. apsal sikit je GENG DADDY COOL + GENG SUPERMAK?? mana lagi dorang sembunyi?? ada kenal ka sapa lagi boleh join itu geng???? tempek link kasi tengok..
nanti gua tempek list DADDY COOL + SUPERMAK dekat bwh 'BUDAK NAKAL' + ' BUDAK BUCUK'.. amacam boleh?? =P





nota kecil : adeh tegeliat lidah nak jd gengster.. macam TERsyial je bunyi die..kehkehkeh~

59 Lovenote(S):

  1. Sini abang besar sekali nak lalu hihihi... lu sapa mau potong tali pancing gua!!?

    tq ^_^

    ReplyDelete
  2. eh, saya ada disini!
    thanks!

    kita kawan!

    ReplyDelete
  3. kat semua pon takde....
    nak nangis la camni...

    ReplyDelete
  4. hehe ad dlm senarai gengstr.. ;D

    ReplyDelete
  5. hehe kelakarla cik ana ni..sy pun ikut tergeliat nk sebut

    thanks dear, kitakan geng blog pink awwww !! :P

    ReplyDelete
  6. gagagagaga
    kene jadi ganas la pas ni kan!
    aiyaaakkk!
    sy gangster dgn anamizu!
    kikiki
    maceh syg!=]
    mmuuahh
    hahahhha

    ReplyDelete
  7. hallluuuuuuuuuu :P

    terharu nye blh msuk gangseterrrr T_T

    ReplyDelete
  8. Kita nak masuk geng ble tak? Geng kakak2 hehehe. Nice entry

    ReplyDelete
  9. mana nama alif ismail...???huhuhu

    nak merajuk lah cenggini....

    ReplyDelete
  10. wah curlass! hebak la! ade geng~~~

    ReplyDelete
  11. Yayayayayayay!!!!
    GENG ADIK dan ABANG HENSEM

    Kah2... X hensem pn~~~

    ReplyDelete
  12. yeah !geng gurgurl.. hee ;)

    gurgurl pink..

    ReplyDelete
  13. eh2! ade name saye!

    time kasih ana ^^

    dill.

    ReplyDelete
  14. Whoaaa! Ada geng rupenye Ana ni ya! Bila tarikh tutup nak isi borang masuk geng? Hehe.

    ReplyDelete
  15. nak masuk geng supermak..hiks

    ReplyDelete
  16. wah... ada gang la.. tapi awat akak dok gang supermak.. lom kawen lagi ni..tapi tak pa, sangat2 menghargai la..hehehe..entry yang best!! ;)

    ReplyDelete
  17. xde nama, nak merajuk la.............. :(

    ReplyDelete
  18. hehehe.. kta geng...


    "amacam cuti panjang?"

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
  20. huhuhuhuhu.... gengster tak gengster sgt laa kan... skang ni aku tgh bz jaga kawasan ni... tak lama lagi meeting abg long dgn ayahanda sekalian... huhuhu...

    p/s : thanx promote~!!! luv u nox...

    ReplyDelete
  21. byk geng betol..hehehe..nk masuk geng bini gengster ade?

    ReplyDelete
  22. kite geng gegel la. law nak kat part supermak boleh? ekekeke lagi 5,6 tahun jadilah supermak kite ni. hehhe

    gurau saje . ;)

    ReplyDelete
  23. hye ana.. lama cik semut tak singgah sini... fresh je blog ana sekarang ye... sila la singgah blog cik semut.. =)

    ReplyDelete
  24. nak merajuk lah camni...
    nama iols tak de pun :nangis:

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. saya pun ada disini.
    Terima kasih yer Ana. Ni pula bloglist saya. sedang dlm proses menambah rakan kenalan. http://www.wilayahpersaudaraan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. wahh..msuk geng supermak lagi..tengkiu2..huhu

    ReplyDelete
  28. hehe cik Ana, kita geng gegel. wahh tq! terasa sterrrr la..


    My Latest Entry: The Greatest Love Story Earth Ever Had.

    ReplyDelete
  29. hahaha
    terSIAL??
    thanks ana.
    u in my BL gak. hehe

    ReplyDelete
  30. ehe..gua geng lu jugak ke??hehehe...muaahhh

    ReplyDelete
  31. nampak nye gua ade dalam list...hahah

    ReplyDelete
  32. Wa pun nak jadik geng lu la ...
    ecehhh tetiba rasa rockessssss

    ReplyDelete
  33. halooo geng .. umie tu yang ohsem tu.. keh3..

    ReplyDelete
  34. ye~ era jadi geng cik ana ^^

    ReplyDelete
  35. haha...ok kita nyayi lagu Boney M 'daddykool'...sama2....

    ReplyDelete
  36. tq cik ana...masuk geng daddy cool tu hehehe.....

    ReplyDelete
  37. kan bes kalau ct pon adew gak...haha...tp xpewlah...rmai geng kamu :DDD

    ReplyDelete
  38. woahhhh.. banyaknya kawan~ hehe :D

    ReplyDelete
  39. wahh. aku pun ada. hehe. trima kasih :)

    ReplyDelete
  40. geng daddy kool...

    ;D

    Me... (walaupun takde lam senarai T_T)

    ReplyDelete
  41. yeahhhh , kita geng ! haha

    ReplyDelete
  42. gangster2 cool and sporting semuanya ;)

    ReplyDelete
  43. wah, baru sempat singgah blog kak ana..da ade geng ea? nak sain :)

    ReplyDelete
  44. hai geng! amacam?hehehe

    ReplyDelete
  45. Thx ya jd kan kita geng awk.. ;)

    ReplyDelete
  46. arigatou.. dasat laa en3 ni, skali lalu jaa ^^

    *xde masa skrg nk update my bloglist.. ada yg aktif, ada yg x...

    ReplyDelete
  47. hehe...mcmne nk msok list budak bucuk?? nak masuk...ekekeke

    ReplyDelete
  48. supermak ye.. ok lah.. boleh terima la.. moga2 tak lama lagi cik semut akan jadi supermak yg betol2 ehhehe
    tq dik!

    ReplyDelete
  49. he he he... kelakar la Ana nie, yang tak tahan tu "Supermak" he he he...

    Geng memang sempoi giler... "Daddy cool" hu hu...

    Thank!!, tak sangka tersearai walaupun baru je follow Ana..

    ReplyDelete
  50. x sangka aku ada gak dlm tuh...tq sis... :)

    ReplyDelete
  51. Kakak nak masuk dlm list supermak boleh?

    Kunjung balas dari kakak ye dik...

    ReplyDelete
  52. saya hensem? hahaha. terima kasih. rasa lawak plak sebab saya tak rasa saya hensem pun. hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  53. JALAN-JALAN CARI PASAL HAHAHAX

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu