Menu iftar Ramadhan 21 kami dimulai dengan Sambal Udang Petai.
Dan juga Masak Lemak Putih Petola Suun & Fuchuk.
Lauk kegemaran Abah, Mak dan juga Mak Lang.
Ayam masak sambal permintaan Bong.
Seperti biasa, harini Mak Lang pulangkan pinggan dengan memberi Popia Basah.
Mak Su pulangkan pinggan berbagi Popia Pedas.
Ramadhan hanya tinggal 9 hari :(
Moga dipermudahkan segala urusan kita semua aminnnn
Isssh kakaaak, gambar pertama dah menggoda sangaaaaaat. Udang pula tuh 😍😍😍😍😍 bisa habis banyak kalo dah menu udang buat saya 😄
ReplyDeleteMmg kena lauk sambal dgn masak lemak 👍🏻
ReplyDeletesedapnye masak lemak...
ReplyDeleteSambal udang petai tu, menyala2 terliur nya.
ReplyDeleteSemua best. Lagi-lagi popia tu.
ReplyDeletePlan nak masak sambal udang menu berbuka minggu ni tapi tukar menu pulak. Tengok ni terliur pulak.
ReplyDeletearitu masak lemak putih tp kobis & carrot...ada ayam masak merah..ni ana sambal ayam..mmg ngam la ngan masakan tu
ReplyDeleteSam la menu kita sambal udang tapi kak SA xde petai...semua lauk sedap la...masak lemak putih tu pun...
ReplyDelete