rasa itu

Alhamdulillah dah selesai semua site.. karnival jalurlebar untuk kali ni pon dah habes.. takde lagi dah guwa bizi terkejar sana-sini.. hidop pon kembali normal --- hanya pegi keje --- balik keje.. dok dalam ofis hadap komputer dan manusia² seperti sebelumnya.. 



dan guwa sangat syahdu bila Incik Boss guwa sendiri adelah silent reader diary kecil guwa selama ni.. macam yang guwa dah tulis dalam Grand Finale sebelum ni guwa memang tak cukup kuat untuk pandang Incik Boss on his final speech, so memang guwa tak mampu pandang.. hentian terakhir kamiorang masa tu di Petronas Sungkai.. ditemani pulak dengan titisan hujan.. seolah² mengerti rasa sebak -- syahdu guwa pada masa tu.. kawan² laen pakat bagi ucapan untuk Incik Boss, guwa tak mampu mengeluarkan kata² .. 

sesungguhnya guwa memohon ampun dan maaf pada Incik Boss kerana tak mampu menzahirkan kata² untuk diungkapkan.. Terima kaseh untuk segalanya.. banyak sebenarnya nak diucapkan tapi airmata mendahului segalanya.. tapi guwa yakin, Incik Boss memahami rasa itu

insyaAllah ukhwah yang dah terjalin akan kita pastikan kekal selamanya.. macam Optimus Prime cakap :


“..Our races united by a history long forgotten and a future we shall face together. I am Optimus Prime and I send this message so that our past will always be remembered. For in those memories, we live on…” – Optimus Prime

dimana pon kita, apa pon yang kita buat, our relationship will remain. insyaAllah :)
*guwa nampak je macam gengster tapi hati tisu sebenarnye.. kehkehkeh

29 Lovenote(S):

  1. akhirnya..mesti rasa lega je kan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah akhirnya smua dah setel :D

      Delete
  2. Replies
    1. hermm tu lah Iffah.. KENANGAN mmg akan dirindui lah :)

      Delete
  3. Replies
    1. huhu Alhamdulillah selesai dah :)

      Delete
  4. alahai...saya pulak yang rasa sedih ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boni plak yg rasa sedih..hukhukhuk

      Delete
  5. PJK tak banyak takpe. jangan banyak tapi sumbangan untuk komuniti kurang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PJK under P1 Wimax mmg x byk la Atie..
      tp Alhamdulillah setakat ni komuniti
      mmg berpuas hati lah dgn perkhidmatan :)

      Delete
    2. itu yang terbaik..!! cayalah..!!
      dan yg paling penting keikhlasan tu kan. :)

      Delete
  6. Amboi... ada silent reader. Eh bos akak tak nak jadi silent reader ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr tah2 Bos akak pon silent reader blog akak,
      cume akak je x tahu kot kak.. hehe

      Delete
  7. silent reader...best la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi double best sebab dia Boss..
      pastu jd silent reader for about
      two years.. perhhh =P

      Delete
  8. tak de lah rasa bz2 dah lepas ni.
    tak pe, kang lain tahun ada lagi kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bizi dgn Karnival dah pasni..
      maybe bizi dgn program laen
      plak.. hehe

      Delete
  9. as salam

    wahh ada silent reader.. :)

    ReplyDelete
  10. akak,kekalkan momentem-momentem nih..heheheheh kata Incik Bos...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik anisz a.k.a najwa latif - yer betul tuu

      anamizu - sekrg program dh habis...takde lg momentem kerja bersama saya...yang harus dikekalkan sekrg ialah momentem utk ukhuwah sesama team PJK P1... we have gone thru a lot together.. make sure these experiences and moments shall bind us together for our lifetime.. Ukhuwah kita hanya terputus saat kita pergi meninggalkan alam ini..Selagi hayat masih dikandung badan, selagi itu kita akan remain sebagai the original team PJK P1, regardless kemana sahaja haluan hidup yang bakal dilalui oleh setiap orang nanti.... :) U guys will always be in my prayers.

      Delete
    2. hemm tu lah Anisz.. skang nih nak kena
      kekalkan momentum2 ukhwah tu lah =)

      Delete
  11. hamboii..incik boss jd silent reader, mesti dia terharu bce entry2 kak ana kan. Alhamdulillah semua da setel ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pslnye Linda.. k.ana baru tahu je Incik Boss k.ana
      rupenye selama ni rajin dok baca diary kecik k.ana nih =P

      Alhamdulillah semua dah setel.. skang dah boleh fokus
      utk kumpul duit demi masa depan.. kehkehkeh

      Delete
  12. incik bos pon pandai baca blog ye.hikhik

    just keep in touch for both of you :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe moga2 camtu lah Syazana.
      Terime kaseh =D

      Delete
  13. beres dah semua ye hehe

    ReplyDelete
  14. siap hujan2 lagi..perghhhhh syahdunya...

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu