Anugerah


12 Disember baru-baru ni Team kerja guwa join satu seminar persidangan berkenaan jalulrlebar di One World Hotel, Bandar Utama.. seminar yang start seawal jam 9 pagi tu memerlukan guwa dan Team kerja guwa hadir kerana ada sesi pengumuman pemenang bagi Pertandingan Video sempena Anugerah Transformasi Komuniti U-pustaka (ATKU 2012)..

Sepanjang pagi sampailah ke petang seminar tu berlangsung, ramai yang hanya dengar dan telan camtu saja kot rasanya.. mata semua pon pakat layu je.. guwa pon tak berapa hadap sangat sebenarnye bab-bab seminar ni.. siape yang minat nak dengar kalo kata “seminar” ni kan? kecuali terpaksa.. kehkehkeh

Sampai je part last – pengumuman pemenang, baru segar bijik mata.. dan Alhamdulillah video gabungan PJK Felda Gunung Bongsu + PJK Felda Ijok berjaya mendapat Naib Johan dan video gabungan PJK Felda Besout 1,2,4 & 5 dapat saguhati tempat kelima.. sesungguhnya guwa saaaangat bersyukur dengan kemenangan ni.. memandangkan baaaanyak dugaan semasa proses shooting --- editing --- rendering untuk submit video pertandingan ni.. dapat tercalon dalam top ten finalis pon guwa dah cukup terharu..


-hasil video team guwa-

Anugerah ni jugak merupakan penutup dan kenangan terindah yang kami dapat share with our beloved Incik Boss yang dah pon bertukar company dan tak lagi bersama company P1 Wimax.. 



Pesanan untuk Incik Boss : Terima kaseh untuk segalanya.. baaaaaanyak sangat yang Incik Boss dah buat untuk Team PJK dan terutamanya pada saye.. sesungguhnya hanya DOA yang mampu saye kirimkan setiap kali sujud.. DOA saye sentiasa bersama Incik.. anytime Incik rasa rindu pada Team ni, roger² je kami ;)



33 Lovenote(S):

  1. Replies
    1. Incik Boss dah tukar cmpany.. hukhukhuk

      Delete
  2. Tahniah Ana..memang selayaknya menang..! :)

    team saya dapat masuk finalis pun dah bersyukur..jauh terbang dari sabah nak kena dengar seminar jek. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terime kaseh Atie :) tahniah utk Team Atie & kwn2 jugak :)
      tu la terbang jauh2 kan dtg.. sekalinya nahhh kena dgr
      seminar rupenye..hehe

      Delete
  3. waa...tahniah2..
    intro video pun dh gempak~ isi ye, haruslah kan..

    ReplyDelete
  4. tahniah anamizu and the whole PJK P1 team,

    ya, ia memang penutup yang sangat sempurna utk saya, dan harapnya utk team PJK P1 juga bagi tahun 2012.

    All the best in the future for my beloved team PJK P1. If there's anything at all, u know i will always be there for u guys.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terime kaseh Incik ! U will olwez remain in our deep heart.
      semoga ukhwah kita dapat dikekalkan utk selamanya Incik ! ^_____^

      Delete
  5. takde sape yg suke dgr seminar.hihih


    btw, congratulation cik ana n team! :D

    p/s: semoga incik boss tu berjaya kat company baru ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Syazana !

      haah tu lah.. kami pun doakan yg terbaik
      utk Incik Boss kat cmpany baru ^____^

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah MIJ.. hemm tp tu lah, lepas ni tak tahulah
      cane plak dengan Boss baru.. harapnye indah jugak la..

      Delete
  7. hanya boleh ucap tahniah je..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanye boleh ucap Terime Kaseh je.. haha

      Delete

  8. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  9. wah3. penat lelah berhasil tuuu. tahniah2. :)

    ReplyDelete
  10. wah snok2

    bgusla cmtu kan

    sume berbaloi baloi

    ReplyDelete
  11. pehh..memg berbaloi usaha tu...
    semoga trus berjaye..
    sorry lme xsinggh bce entry..bz ckit.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terime kaseh Profmie !
      haah la lama x dtg..
      mane menghilang?? hehe

      Delete
  12. seronoknye..
    btw..salam perkenalan dari mun :)

    ReplyDelete
  13. amboii sampai ke KL seminarnye kan. Tapi kan kak, kalo seminar memang layu punye mata..mengantuk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr tu la Linda sampai ke KL seminarnye..
      dah la dari pagi sampai ke petang..
      mmg ngantok le jwbnye.. hehehe

      Delete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu