Anugerah

7:21 PM 33 Comments A+ a-


12 Disember baru-baru ni Team kerja guwa join satu seminar persidangan berkenaan jalulrlebar di One World Hotel, Bandar Utama.. seminar yang start seawal jam 9 pagi tu memerlukan guwa dan Team kerja guwa hadir kerana ada sesi pengumuman pemenang bagi Pertandingan Video sempena Anugerah Transformasi Komuniti U-pustaka (ATKU 2012)..

Sepanjang pagi sampailah ke petang seminar tu berlangsung, ramai yang hanya dengar dan telan camtu saja kot rasanya.. mata semua pon pakat layu je.. guwa pon tak berapa hadap sangat sebenarnye bab-bab seminar ni.. siape yang minat nak dengar kalo kata “seminar” ni kan? kecuali terpaksa.. kehkehkeh

Sampai je part last – pengumuman pemenang, baru segar bijik mata.. dan Alhamdulillah video gabungan PJK Felda Gunung Bongsu + PJK Felda Ijok berjaya mendapat Naib Johan dan video gabungan PJK Felda Besout 1,2,4 & 5 dapat saguhati tempat kelima.. sesungguhnya guwa saaaangat bersyukur dengan kemenangan ni.. memandangkan baaaanyak dugaan semasa proses shooting --- editing --- rendering untuk submit video pertandingan ni.. dapat tercalon dalam top ten finalis pon guwa dah cukup terharu..


-hasil video team guwa-

Anugerah ni jugak merupakan penutup dan kenangan terindah yang kami dapat share with our beloved Incik Boss yang dah pon bertukar company dan tak lagi bersama company P1 Wimax.. 



Pesanan untuk Incik Boss : Terima kaseh untuk segalanya.. baaaaaanyak sangat yang Incik Boss dah buat untuk Team PJK dan terutamanya pada saye.. sesungguhnya hanya DOA yang mampu saye kirimkan setiap kali sujud.. DOA saye sentiasa bersama Incik.. anytime Incik rasa rindu pada Team ni, roger² je kami ;)



33 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
AtieAbid
AUTHOR
December 17, 2012 delete

Tahniah Ana..memang selayaknya menang..! :)

team saya dapat masuk finalis pun dah bersyukur..jauh terbang dari sabah nak kena dengar seminar jek. hehe.

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
December 17, 2012 delete

waa...tahniah2..
intro video pun dh gempak~ isi ye, haruslah kan..

Reply
avatar
wantie
AUTHOR
December 17, 2012 delete

Tahniah... tahniah..

Reply
avatar
naF1s
AUTHOR
December 17, 2012 delete

tahniah anamizu and the whole PJK P1 team,

ya, ia memang penutup yang sangat sempurna utk saya, dan harapnya utk team PJK P1 juga bagi tahun 2012.

All the best in the future for my beloved team PJK P1. If there's anything at all, u know i will always be there for u guys.

:)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 17, 2012 delete

Incik Boss dah tukar cmpany.. hukhukhuk

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 17, 2012 delete

Alhamdulillah dah selesai

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 17, 2012 delete

Terime kaseh Atie :) tahniah utk Team Atie & kwn2 jugak :)
tu la terbang jauh2 kan dtg.. sekalinya nahhh kena dgr
seminar rupenye..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 17, 2012 delete

terime kaseh dhiera.. hehe =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 17, 2012 delete

terime kaseh Kak :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 17, 2012 delete

terime kaseh Incik ! U will olwez remain in our deep heart.
semoga ukhwah kita dapat dikekalkan utk selamanya Incik ! ^_____^

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
December 18, 2012 delete

takde sape yg suke dgr seminar.hihih


btw, congratulation cik ana n team! :D

p/s: semoga incik boss tu berjaya kat company baru ^^,

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
December 18, 2012 delete

baiknya bos..alhamdulilah

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
December 18, 2012 delete

hehehe..tahniah ye.. :)

Reply
avatar
Hafizin Jamil
AUTHOR
December 19, 2012 delete

hanya boleh ucap tahniah je..haha

Reply
avatar
December 20, 2012 delete


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
December 22, 2012 delete

wah3. penat lelah berhasil tuuu. tahniah2. :)

Reply
avatar
Iffah Afeefah
AUTHOR
December 23, 2012 delete

wah snok2

bgusla cmtu kan

sume berbaloi baloi

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 23, 2012 delete

TQ Syazana !

haah tu lah.. kami pun doakan yg terbaik
utk Incik Boss kat cmpany baru ^____^

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 23, 2012 delete

Alhamdulillah MIJ.. hemm tp tu lah, lepas ni tak tahulah
cane plak dengan Boss baru.. harapnye indah jugak la..

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 23, 2012 delete

hanye boleh ucap Terime Kaseh je.. haha

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 23, 2012 delete

makasih ya kunjungannya :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 23, 2012 delete

hehe terime kaseh CT :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 23, 2012 delete

berbaloi baloi ! hehe

Reply
avatar
profmie
AUTHOR
December 27, 2012 delete

pehh..memg berbaloi usaha tu...
semoga trus berjaye..
sorry lme xsinggh bce entry..bz ckit.hihi

Reply
avatar
Cik Mun
AUTHOR
December 28, 2012 delete

seronoknye..
btw..salam perkenalan dari mun :)

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
December 31, 2012 delete

amboii sampai ke KL seminarnye kan. Tapi kan kak, kalo seminar memang layu punye mata..mengantuk :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 06, 2013 delete

terime kaseh Profmie !
haah la lama x dtg..
mane menghilang?? hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 06, 2013 delete

salam kenal jugak Cik Mun ! :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 06, 2013 delete

errr tu la Linda sampai ke KL seminarnye..
dah la dari pagi sampai ke petang..
mmg ngantok le jwbnye.. hehehe

Reply
avatar
nini
AUTHOR
February 22, 2013 delete

wah congratz....=D

Reply
avatar