Aprisiasi



Ini cerita masa aku punya banyak masa beberapa bulan lepas. Banyak peluang aku dapat buat onar di ruangan komentar kawan-kawan blogger. Masa tu aku sibuk mundar mandir jadi mandur aje. 

Banyaklah masa aku dapat 'travelog' ke blog serata pelosok dunia. (cewahh ayat engkau). Banyak jugak GiveAway dan Kontes aku sempat join dan kebanyakannya luck sangat menyebelahi aku waktu tu. Boleh dikatakan setiap bulan ada je parcel untuk aku. Sampaikan Abang Posmen pon dah cukup kenal dah muka aku =P

Ini antara pemberian dari sahabat blogger yang sangat menghargai sahabat-sahabat diorang yang rajin berkunjung ke blog diorang.

Zumal dan juga Kak Eny bagi aku hadiah ni sempena aku tersenarai antara top komentator kat blog diorang. Terima kaseh Zumal dan Kak Eny!  Tapi itu 2-3 bulan lepas lah citernye. Sekarang ni asyik tak berkesempatan aje nak menjenguk rumah engkorang. Singgah sempat jugakla cuma tak sempat nak buat onar macam dedulu. Gittewww citernye. kikikiki =P




21 Lovenote(S):

  1. wah..tahniah..bulan ni x join segmen/ga lagi? ;)

    ReplyDelete
  2. cantik sudu dan medal tu ya. tahniah anamizu

    ReplyDelete
  3. hehehe kalo datang blog itew xde menda nak kasi sob sob..
    tahniah2 =D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah...

    ReplyDelete
  5. Tahniah2 :) Dapat medal lagi..best! :)

    ReplyDelete
  6. wah bestnyaa.. tahniah kak ana ;)

    ReplyDelete
  7. bestnye dpt adiah.. hihik

    ReplyDelete
  8. Terima kasih Ana kerana sudi jenguk blog Zumal ^^

    ReplyDelete
  9. cool gila! hahahahhaha.. jeles lak x dapat >.<

    ReplyDelete
  10. dah lama tak nampak hang cik ana.. harap hang sihat2 je na.. bila pulak cek nak dapat keychain lagu tu.. hiuhiuhiu.. ^_^

    ReplyDelete
  11. wah.. bestnya.. tahniah kak ;)

    ReplyDelete
  12. Best kan dpt hadiah dr kengkawan hehehe

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu