Aprisiasi

11:04 AM 21 Comments A+ a-



Ini cerita masa aku punya banyak masa beberapa bulan lepas. Banyak peluang aku dapat buat onar di ruangan komentar kawan-kawan blogger. Masa tu aku sibuk mundar mandir jadi mandur aje. 

Banyaklah masa aku dapat 'travelog' ke blog serata pelosok dunia. (cewahh ayat engkau). Banyak jugak GiveAway dan Kontes aku sempat join dan kebanyakannya luck sangat menyebelahi aku waktu tu. Boleh dikatakan setiap bulan ada je parcel untuk aku. Sampaikan Abang Posmen pon dah cukup kenal dah muka aku =P

Ini antara pemberian dari sahabat blogger yang sangat menghargai sahabat-sahabat diorang yang rajin berkunjung ke blog diorang.

Zumal dan juga Kak Eny bagi aku hadiah ni sempena aku tersenarai antara top komentator kat blog diorang. Terima kaseh Zumal dan Kak Eny!  Tapi itu 2-3 bulan lepas lah citernye. Sekarang ni asyik tak berkesempatan aje nak menjenguk rumah engkorang. Singgah sempat jugakla cuma tak sempat nak buat onar macam dedulu. Gittewww citernye. kikikiki =P




21 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
sofie adie
AUTHOR
April 19, 2015 delete

Wah bestnyaaaa...

Reply
avatar
April 19, 2015 delete

wah..tahniah..bulan ni x join segmen/ga lagi? ;)

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
April 19, 2015 delete

cantik sudu dan medal tu ya. tahniah anamizu

Reply
avatar
April 19, 2015 delete

Wahhhh tahniah ana!!!!

Reply
avatar
April 19, 2015 delete

hehehe kalo datang blog itew xde menda nak kasi sob sob..
tahniah2 =D

Reply
avatar
meira
AUTHOR
April 19, 2015 delete

wahh! bestnye!!!

Reply
avatar
nadialadzim
AUTHOR
April 19, 2015 delete

Best nya....^_^

Reply
avatar
nadialadzim
AUTHOR
April 19, 2015 delete

Best nya....^_^

Reply
avatar
nusha fasha
AUTHOR
April 20, 2015 delete

Alhamdulillah tahniah...

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
April 20, 2015 delete

Tahniah2 :) Dapat medal lagi..best! :)

Reply
avatar
Wardah Aneesa
AUTHOR
April 20, 2015 delete

wah bestnyaa.. tahniah kak ana ;)

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
April 20, 2015 delete

tahniahhh ana :D

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
April 20, 2015 delete

bestnye dpt adiah.. hihik

Reply
avatar
April 20, 2015 delete

bestnyeeee..tahniaaahhh

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
April 20, 2015 delete

Terima kasih Ana kerana sudi jenguk blog Zumal ^^

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
April 22, 2015 delete

cool gila! hahahahhaha.. jeles lak x dapat >.<

Reply
avatar
Gee Lion
AUTHOR
April 22, 2015 delete

dah lama tak nampak hang cik ana.. harap hang sihat2 je na.. bila pulak cek nak dapat keychain lagu tu.. hiuhiuhiu.. ^_^

Reply
avatar
April 27, 2015 delete

Assalam ama,
tahniah3 :)

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
May 02, 2015 delete

wah.. bestnya.. tahniah kak ;)

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
May 05, 2015 delete

Best kan dpt hadiah dr kengkawan hehehe

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
May 06, 2015 delete

Tahniah, dik!

Reply
avatar