Awesome People March

2:30 PM 18 Comments A+ a-

Semenjak dua tiga menjak ni aku semakin berkurangan membuat onar di ruangan komentar kengkawan blogger. Nak kata aku bizi uruskan suami, belum ada lagi. Nak kata bizi uruskan anak-anak, yang ada setakat ni anak mata dan anak tekak ajelah. Anak sedara ada lah jugak tapi baru satu lah. Kalau dah ada anak sendiri nanti entah tak tahulah. Setahun sekali ajelah gamaknye aku hapdet blog usang aku ni hahaha
Kalau sepanjang bulan Januari hingga Mac haritu aku dok komplen pasal speed internet P1 yang memang tahap mencabar keimanan aku, ni bulan April ni aku nampak dah ada perubahan positif lah. Takdelah slow macam siput dah. Iman aku pon takdelah tercabar aje. Boleh watlek watpis aje haplod gambar banyak mana nak pun.
1.Scdha Sein
2.Eny Abdullah
3.Ezy Loy
4.Amy J
5.Deanna Morni
6.Ary+Sha=Amzarfayyadh
7.Cik Mimie
8.Dunia Zumal
9.Inani Hazwani
10.Scha Nazri
Engkorang ni memang rajin singgah drop komen kat blog kengkawan. Moga murah rezeki, sentiasa diberkati, sentiasa dikurniakan kesihatan tak berbelah bagi dan moga terus bahagia dengan kehidupan sehari-hari.
Pada yang rajin komen, yang rajin jadi silent reader (ehemmm!) ,yang singgah say hi kat Cbox, yang singgah kata klik itu ini.. Aku singgah klik-klik balik tapi tak sempat inform kadang-kadang tu. hehehe.  Terima kasih selalu singgah sini  :)


18 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
April 18, 2015 delete

Kak wana xde dalam cara..huwaaaa..

Reply
avatar
April 18, 2015 delete

Akak jenguk Ana..rindduuuuuu!!! :)

Reply
avatar
meira
AUTHOR
April 18, 2015 delete

thanks jugak dekat awak yg selalu komen kate blog kite.. ~_~

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
April 18, 2015 delete

Akak datang menyinggah hujung minggu :)

Reply
avatar
Gee
AUTHOR
April 18, 2015 delete

Ada a few je yg kenal.. hehe.. ^_^

Reply
avatar
April 18, 2015 delete

mana Cik anamizu kite ni menghilangggg???????????????? Rinduuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
April 18, 2015 delete

Hehehehe....masih suka menyebuk kt blog ana

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
April 19, 2015 delete

Weiiiii lamanyaaa tak nampak. Hikssss :P

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
April 19, 2015 delete

tahniah mereka memang laju dalam meninggalkan komen.

Reply
avatar
April 19, 2015 delete

alamak nama CT xdela.. mmg last month x menjenguk sini.. huwaaaa..

Reply
avatar
April 19, 2015 delete

hakhak.. tudia SS da kerinduan..

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
April 20, 2015 delete

Eh2, ada nama Cik Mimie la...hehe..Lama xnampak Ana...rindu :)

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
April 20, 2015 delete

rajin komen jgk bdk ezy tu ye..
haha

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
April 20, 2015 delete

Terima kasih doakan kami semua yer ^-^

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
April 22, 2015 delete

wahahahahhahahahahaha... excited terlebih nama ada... susah dah nak nampak nama sendiri skang ni >.<

Reply
avatar
April 27, 2015 delete

Assalam ana,
waaaaaaaaaaa
tersipu2 malu iols :)

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
May 02, 2015 delete

kite tak tersenarai pong. hahaha

Reply
avatar