Jeling Peti Surat

10:17 AM 45 Comments A+ a-

Masa balik dari kerja petang semalam, tengok-tengok ada something dalam peti surat. Aku pon menjeling menjeling ku bertentang. Ada envelope coklat. Ada nama aku. Tertanya jugak dari siapa. Bila ku belek di belakang sampul tu ada nickname beliau. Owhhh rasanya aku tahu dari siapa hehehe



Bila aku bukak je envelope tu. Tadaaaaaa! Ada sampul raya Ana Muslim dan jugak DUA fridge magnet dari Egypt! Dok belek jugak dalam sampul raya tu kot-kot ada terselit duit raya hehehehe. Terima kaseh kak Anies! Haritu pon kak Anies pernah bagi something kat Ana. Sayang kak Anies ketat-ketat mmmuahhhhhhhhhhhh hehehe

Kak Anies ni memang pemurah dan ramah orangnye. Walaupon aku cuma kenal di alam blog aje tapi aku yakin kak Anies memang insan peramah. Pastu kak Anies jugak rajin sharing pasal travel beliau ke Bumi Mesir. Cuba lah terjah blog kak Anies kalau tak percaya hehehehe



45 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
July 28, 2015 delete

Alamak comelnya..hehe..tahniah Ana..maaf lama Kak wana tak jenguk sini kan..sbuk..huuu..

Reply
avatar
July 28, 2015 delete

Salam aidilfitri dan maaf zahir batin dr Kak wana sekeluarga..:)

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
July 28, 2015 delete

Comel sampul raya tu..hehe..sesuai dengan nama Ana :)

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
July 28, 2015 delete

Selamat Hari Raya Ana..lama tak singgah sini :)

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
July 28, 2015 delete

waaa.....bestnyee dapat hadiah dr kengkawan kan hihihi

Reply
avatar
July 28, 2015 delete

Wah... Untungnya. Selamat Hari Raya sis :)

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
July 28, 2015 delete

ahhh dengki ah cenggini, Ana selalu je dpt adiah ><
congrats!

Reply
avatar
Arpiiz
AUTHOR
July 28, 2015 delete

wah,, dapat hadiah, tahniah2..hehehe

http://arpiiz001.blogspot.com/

Reply
avatar
July 28, 2015 delete

Fuyooooo! Nakkkkkkkkkkkkkkk!

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
July 28, 2015 delete

Bestnyaaa Ana :)

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
July 29, 2015 delete

Bertuah sungguh Ana. Asyik2 orang bg hadiah...Hehehe
Bila laa orang nak bg hadiah dekat aku. Wahahahah

Reply
avatar
July 29, 2015 delete

selamat hari raya sis ana. maaf la lambat wish. ehehehe.

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
July 29, 2015 delete

Selamat Hari Raya, Ana! Tahniah, dapat gift from Anies :)

Reply
avatar
July 29, 2015 delete

Assalam ana,
weeeeeee
dah lama tak singgah sini
sob3

psstttt : tahniah dapat cederahati dari anies naaaaaaaaaaa

Reply
avatar
July 30, 2015 delete

Harap ada jugak yang hantar ke rumah. Plsss.. hehe

Reply
avatar
tiga lalat
AUTHOR
August 01, 2015 delete

salam, hee untungnya dpt fm egypt tuu ;p

Reply
avatar
August 02, 2015 delete

bestnya!! nak jugak! :D comel222 :D

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
August 02, 2015 delete

nk jgk adiah.. plzzzz..
hiks

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
August 02, 2015 delete

Saya suka sangat merchandise Ana Muslim. Comel je :D

Reply
avatar
August 02, 2015 delete

Comelnya !! Tahniah :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

mekaseh kak. ana pon lama x dpt jenguk dapur akak hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

salam aidilfitri. maaf zahir batin juga dari ana sekeluarga utk kak wana :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

haah Ana Muslim -- Anamizu kikikiki :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

selamat hari raya cik mimie..
tu la ana lama dpt nk hapdet haritu hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

Deanna lah antara kwn2 yg slalu memberi ana hadiah hihihi

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

untung dpt kwn2 blogger yg pemurah hehe
slmt hari raya juga Norhaizam :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

heppp takmo dengki dengki zyra hehehe >.<

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

ana pon suka Egypt jugak. nak pergi entah bila hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

mekaseh Arpiiz.
dah baca dah.. serammmmm hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

hepppp Es Es embak jambu tak boleh dapat yg ni hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

tu la bes dapat kwn2 blogger yang pemurah ni.
tunggu Nani pulak bila nak bagi hadiah ahaksss =P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

bertuah ada kawan2 blogger yg pemurah & slalu memberi ni cEro.
aku rasa mcm nak memberi jugaklah.. cer engko drop alamat kat email aku =P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

selamat hari raya jugak anis. xpe anis. kak ana pon agak lmbat wish kat blog anis hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

selamat hari raya kak farah ! mekaseh kak hehehe :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

wslm kak. ermm tu la ana pon agak lama tak singgah blog kwn2. sibuk sikit ehehehe.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

cer drop full adress zul kat email ana. nti ada la abam posmen hantor tu hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

wslm Wak. tu lah syukur. nak pergi Egypt nye entah bila.
dapat fm dari Egypt dari kak Anies pon dah cukup happy hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

Aisya kena mintak dekat kak Anies hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

ezy kena p mintak dekat kak Anies lah hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

haah tu la mmg comel2 semuanya merchandise Ana Muslim ni hehe =D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 02, 2015 delete

comel mcm Anamizu tak KTC? ehehe =P

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
August 07, 2015 delete

wah bestnya dapat hadiah macam tu. hehe. tahniah kak Ana ^^, best ada kawan2 blogger macam ni kan

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
August 13, 2015 delete

FM dari mesir tu...bestnya Ana

Reply
avatar
August 16, 2015 delete

Alhamdulillah smpi jua

Reply
avatar