Jeling Peti Surat

Masa balik dari kerja petang semalam, tengok-tengok ada something dalam peti surat. Aku pon menjeling menjeling ku bertentang. Ada envelope coklat. Ada nama aku. Tertanya jugak dari siapa. Bila ku belek di belakang sampul tu ada nickname beliau. Owhhh rasanya aku tahu dari siapa hehehe



Bila aku bukak je envelope tu. Tadaaaaaa! Ada sampul raya Ana Muslim dan jugak DUA fridge magnet dari Egypt! Dok belek jugak dalam sampul raya tu kot-kot ada terselit duit raya hehehehe. Terima kaseh kak Anies! Haritu pon kak Anies pernah bagi something kat Ana. Sayang kak Anies ketat-ketat mmmuahhhhhhhhhhhh hehehe

Kak Anies ni memang pemurah dan ramah orangnye. Walaupon aku cuma kenal di alam blog aje tapi aku yakin kak Anies memang insan peramah. Pastu kak Anies jugak rajin sharing pasal travel beliau ke Bumi Mesir. Cuba lah terjah blog kak Anies kalau tak percaya hehehehe



45 Lovenote(S):

  1. Alamak comelnya..hehe..tahniah Ana..maaf lama Kak wana tak jenguk sini kan..sbuk..huuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh kak. ana pon lama x dpt jenguk dapur akak hehe

      Delete
  2. Salam aidilfitri dan maaf zahir batin dr Kak wana sekeluarga..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri. maaf zahir batin juga dari ana sekeluarga utk kak wana :)

      Delete
  3. Comel sampul raya tu..hehe..sesuai dengan nama Ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah Ana Muslim -- Anamizu kikikiki :)

      Delete
  4. Selamat Hari Raya Ana..lama tak singgah sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya cik mimie..
      tu la ana lama dpt nk hapdet haritu hehe

      Delete
  5. waaa.....bestnyee dapat hadiah dr kengkawan kan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deanna lah antara kwn2 yg slalu memberi ana hadiah hihihi

      Delete
  6. Wah... Untungnya. Selamat Hari Raya sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung dpt kwn2 blogger yg pemurah hehe
      slmt hari raya juga Norhaizam :)

      Delete
  7. ahhh dengki ah cenggini, Ana selalu je dpt adiah ><
    congrats!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heppp takmo dengki dengki zyra hehehe >.<

      Delete
  8. Replies
    1. ana pon suka Egypt jugak. nak pergi entah bila hehe

      Delete
  9. wah,, dapat hadiah, tahniah2..hehehe

    http://arpiiz001.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh Arpiiz.
      dah baca dah.. serammmmm hehehe

      Delete
  10. Fuyooooo! Nakkkkkkkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepppp Es Es embak jambu tak boleh dapat yg ni hehe

      Delete
  11. Replies
    1. tu la bes dapat kwn2 blogger yang pemurah ni.
      tunggu Nani pulak bila nak bagi hadiah ahaksss =P

      Delete
  12. Bertuah sungguh Ana. Asyik2 orang bg hadiah...Hehehe
    Bila laa orang nak bg hadiah dekat aku. Wahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertuah ada kawan2 blogger yg pemurah & slalu memberi ni cEro.
      aku rasa mcm nak memberi jugaklah.. cer engko drop alamat kat email aku =P

      Delete
  13. selamat hari raya sis ana. maaf la lambat wish. ehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya jugak anis. xpe anis. kak ana pon agak lmbat wish kat blog anis hehe

      Delete
  14. Selamat Hari Raya, Ana! Tahniah, dapat gift from Anies :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak farah ! mekaseh kak hehehe :)

      Delete
  15. Assalam ana,
    weeeeeee
    dah lama tak singgah sini
    sob3

    psstttt : tahniah dapat cederahati dari anies naaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak. ermm tu la ana pon agak lama tak singgah blog kwn2. sibuk sikit ehehehe.

      Delete
  16. Harap ada jugak yang hantar ke rumah. Plsss.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer drop full adress zul kat email ana. nti ada la abam posmen hantor tu hehe

      Delete
  17. salam, hee untungnya dpt fm egypt tuu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm Wak. tu lah syukur. nak pergi Egypt nye entah bila.
      dapat fm dari Egypt dari kak Anies pon dah cukup happy hehe

      Delete
  18. bestnya!! nak jugak! :D comel222 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisya kena mintak dekat kak Anies hehehe

      Delete
  19. nk jgk adiah.. plzzzz..
    hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. ezy kena p mintak dekat kak Anies lah hehe

      Delete
  20. Saya suka sangat merchandise Ana Muslim. Comel je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tu la mmg comel2 semuanya merchandise Ana Muslim ni hehe =D

      Delete
  21. Replies
    1. comel mcm Anamizu tak KTC? ehehe =P

      Delete
  22. wah bestnya dapat hadiah macam tu. hehe. tahniah kak Ana ^^, best ada kawan2 blogger macam ni kan

    ReplyDelete
  23. FM dari mesir tu...bestnya Ana

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu