pencarian geng daddy cool + supermak

10:10 PM 58 Comments A+ a-







sekuel dari entry KL gengster 2 : memang gua ada geng yang semalam punye tu.. kat situ ada beberapa blog yang gua dah listkan dan asingkan ikot kategori.. ada 4 GENG besar.. ada budak nakal + budak bucuk + daddy cool + supermak.. terima kaseh sebab lu orang memang supportive..


base on that responses,ceyyyy kemain speaking bagai..hahaha! sebenarnye gua nak kumpulkan sebanyak mungkin bloggers dari golongan ayah2 dan ibu2.. maklumla geng budak nakal + budak bucuk memang dah banyak.. dan bakal ditambah lagi..huuuuu~


sekarang gua dengan rasminya nak launching
"pencarian geng daddy cool + supermak".. target group of kos la blogger dari kategori AYAH / IBU.. cara dia senang je..



ce klik..ce klik =P




-tinggalkan aje id + link + kategori (daddy cool / supermak)



gua akan sentiasa update + masukkan LINK sape yg join terus ke kategori tepi tu.. insyaallah selagi mampu :) TAKDE HADIAH :( motif utama hanya untuk kumpul seberapa banyak geng blogger dari 2 kategori ni dan gua akan tempek ikot blog list tepi tu ( daddy cool atau supermak ) selamat berblogging! =)










nota kecil : maaf penggunaan kata ganti 'GUA'.. ekceli cik ana saje nak jadi gengster kejap je..hehe.. ade ke yg nak join?? kalo takde, nanges lah ceni :(( uwawawawa~*gengster nanges sangat tak cool kan? =P

58 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Cik Lyn
AUTHOR
October 06, 2011 delete

Kalau la Cik Lyn ni da jd mak. dan tentu cik lyn join..nak srh mak cik lyn join, die pulak xde blog...=)..cik lyn tumpang komen jela ye...hee =P

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

ehehe..nt kaklimah suh abah kaklimah bwat blog..ahahahahha :P

Reply
avatar
amranaiman
AUTHOR
October 07, 2011 delete

ade sekuel ek kl gangster :P hehe

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
October 07, 2011 delete

kekekeke
sungguh die cr geng beso nihh
hehehhe
kalo dh masuk dlm geng?
nak masuk lagi?kekeke
tamak betol kan
hahahahah

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

sis nk join tp dh tergolong dlm geng budak bucuk.. ^_^

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
October 07, 2011 delete

belum jadi papa lagi hihi... tpi dah dalam group abang hensem kih3 ^_^

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

Lu Abang Long Ka, Lu Ayahanda Ka, Ini blog Gua Pegang.....macam betul kan...love u..upsss silap lvu cayob heheh.....

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

wah akak yong sudah keluar...!!!


psst gua ni xlayak lagi nk join..level abg2 besar jelah...*opss tergua plak*

btw terima kasih sudi jengak blog uchi iya..even bloger marhaen je..

okeh c u leter !

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

Ni supermak dtg... Hhheee... Salam kenal juga...

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
October 07, 2011 delete

Ha..ha..ha.. buat lawak laa... WuMing ni Bapa Mithali laa... Apa plak supermak..

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

WuMing::org confuse taw dulu pow ai rasa u gurl ngeee....

laling ana tqvm sudi tempek ai dlm bloglost uols ituew yer....owh sungguh terharu....lap ayaq mata sat ngeeee

Reply
avatar
ikatankasihku
AUTHOR
October 07, 2011 delete

cutenyer la hai..

Reply
avatar
abah khalisha
AUTHOR
October 07, 2011 delete

abah cool..hehhee

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
October 07, 2011 delete

cik ana phat masuk dlm senarai x? ;-)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 07, 2011 delete

@WuMing: err alamak WUMING kategori daddy cool ke? BAPA MITHALI??? biar betol nih??? adeh konfius dah ni :P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 07, 2011 delete

@☆*♥L@dy @yU♥*☆:errr sungguh ke WUMING LELAKI?? aaaaa TERkonfius dah ni :P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 07, 2011 delete

@Phat:of kos la phat masuk senarai DADDY KOOL :)

Reply
avatar
Rinna
AUTHOR
October 07, 2011 delete

Wahh akak termasuk dlm group supermak laa yer.. TQ dear.. :)

Reply
avatar
Hanis Azla
AUTHOR
October 07, 2011 delete

akak pun nak juga join geng supermak kat sini.. http://hanisazla.blogspot.com

tq yer cik anamizu..

Reply
avatar
mamaNoriz
AUTHOR
October 07, 2011 delete

sudi tak masuk kan blog akak dlm list Supermak?

mekasih cayang ;)

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
October 07, 2011 delete

hehe. 5 tahun lagi kite dah boleh masuk geng supermak dah ni. ;)

Reply
avatar
Maya Mayana
AUTHOR
October 07, 2011 delete

akak nk join dlm kategori supermak boleh? follow sini ye

http://juzsimplemummy.blogspot.com

Reply
avatar
adwafarahin
AUTHOR
October 07, 2011 delete

mmg cool de pencarian gini hihi :)

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
October 07, 2011 delete

sy budak baik laa bukan budak nakal laaa=p

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

gua nak join gak la..owner blog letak jgk gua mane2..
gua ok jew

Reply
avatar
smilenajah93
AUTHOR
October 07, 2011 delete

comel cartoon tu ! :)

Reply
avatar
Fara E's
AUTHOR
October 07, 2011 delete

gangster nanges nmpk comel , hhaa

Reply
avatar
Fara E's
AUTHOR
October 07, 2011 delete

gangster nanges nmpk comel , hhaa

Reply
avatar
~ yus ~
AUTHOR
October 07, 2011 delete

salam kenal cik ana...

akak joinlah geng supermak...

http://maz-naz.blogspot.com/

Reply
avatar
Aidah
AUTHOR
October 07, 2011 delete

Adaaaa jugak yang nak masukkan akak dalam geng. Tengkiu2. Selama ni akak masuk geng tunggu bas skolah je. Hehe.

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

cik ana,
sy budak sopan.
haha!
tak dapat join,
belum jd mak dara lagi. aww... ~

Reply
avatar
dill
AUTHOR
October 07, 2011 delete

alah! saye blum jadi supermak lagi!

dill.

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

daddy cool in future,ngah datang nii... hehe :P

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

hye ana
cantik blog

follow jugak

Reply
avatar
Sunah Sakura
AUTHOR
October 07, 2011 delete

ala...saya tak jadi mak lagi..mak kuceng ye la~

Reply
avatar
PCL
AUTHOR
October 07, 2011 delete

PCL pestime dtg nk join geng daddy cool ok tak ni!


PCL , http://villakejora.blogspot.com
Daddy Cool

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

dia lelaki sebab b4 n3 dia ader post pasal barang yg wife dia buat....ai pow baru2 ni jer tahu ngeeee

Reply
avatar
::budak::
AUTHOR
October 07, 2011 delete

yes, thanx kak ana..sgt bangge jd geng budak nakal kat blog yg comey nih :)

Reply
avatar
abglan
AUTHOR
October 07, 2011 delete

oooO memang best nampaknya sambutan... tahniah!!

Reply
avatar
kotak bulat
AUTHOR
October 07, 2011 delete

hehehe..kb lum ada ank.. :P

Reply
avatar
iMBobo
AUTHOR
October 07, 2011 delete

macam ade projek je kumpul2 geng ni hehe

Reply
avatar
Bigdaddyz
AUTHOR
October 07, 2011 delete

gua tarak hal ....hehe

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
October 07, 2011 delete

bleh join ke ni? hehehe.

MOHD NASER.com

Reply
avatar
Gieyana
AUTHOR
October 07, 2011 delete

ni supermak satang...sila terjah2 k..ekekeke...

http://gieyana79.blogspot.com/

Reply
avatar
CTK
AUTHOR
October 08, 2011 delete

hehe...rmai supermak..tahniah2..nk jd mak jugak..uwaaaaa..hahaha

Reply
avatar
wahida
AUTHOR
October 08, 2011 delete

hai..nak buat muka tak malu join leh tak? huhu...

geng supermak:

http://wahidayatulaswa.blogspot.com

terus follow sini...

Reply
avatar
budak penjara
AUTHOR
October 08, 2011 delete

haha..superabah xde ke??

Reply
avatar
tnZackJ
AUTHOR
October 08, 2011 delete

gua tabik lu beb !

gua macam nak aje disenaraikan dalam bakul daddy tu..ahaks..
apa macam, lu ada berani

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

hi cik ana,,,maceh letak nrul dlam list budak bucuk..hehehe....yeahh

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

nnti sy tumpang guna je la bloglist cik anamizu hehe

Reply
avatar
Ini Kisah Tia
AUTHOR
October 08, 2011 delete

eaa .. sonoknye . nak kenal sangat dengan depa . cepat2 buat list auw!

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

Bagus sekuel ni tanda persahabatan dgn semua golongan

Reply
avatar
CTK
AUTHOR
October 08, 2011 delete

trime kaseh ltk ct kt list tuh..hehe..syg kamooo <3

Reply
avatar
Abu Huzaifah
AUTHOR
October 08, 2011 delete

err.. sy belum kwen... trase nak join je td... hikhik

Reply
avatar
October 09, 2011 delete

Bakal bapak leh join ekkk... Hahaha :D

Reply
avatar