pencarian geng daddy cool + supermak







sekuel dari entry KL gengster 2 : memang gua ada geng yang semalam punye tu.. kat situ ada beberapa blog yang gua dah listkan dan asingkan ikot kategori.. ada 4 GENG besar.. ada budak nakal + budak bucuk + daddy cool + supermak.. terima kaseh sebab lu orang memang supportive..


base on that responses,ceyyyy kemain speaking bagai..hahaha! sebenarnye gua nak kumpulkan sebanyak mungkin bloggers dari golongan ayah2 dan ibu2.. maklumla geng budak nakal + budak bucuk memang dah banyak.. dan bakal ditambah lagi..huuuuu~


sekarang gua dengan rasminya nak launching
"pencarian geng daddy cool + supermak".. target group of kos la blogger dari kategori AYAH / IBU.. cara dia senang je..



ce klik..ce klik =P




-tinggalkan aje id + link + kategori (daddy cool / supermak)



gua akan sentiasa update + masukkan LINK sape yg join terus ke kategori tepi tu.. insyaallah selagi mampu :) TAKDE HADIAH :( motif utama hanya untuk kumpul seberapa banyak geng blogger dari 2 kategori ni dan gua akan tempek ikot blog list tepi tu ( daddy cool atau supermak ) selamat berblogging! =)










nota kecil : maaf penggunaan kata ganti 'GUA'.. ekceli cik ana saje nak jadi gengster kejap je..hehe.. ade ke yg nak join?? kalo takde, nanges lah ceni :(( uwawawawa~*gengster nanges sangat tak cool kan? =P

58 Lovenote(S):

  1. Kalau la Cik Lyn ni da jd mak. dan tentu cik lyn join..nak srh mak cik lyn join, die pulak xde blog...=)..cik lyn tumpang komen jela ye...hee =P

    ReplyDelete
  2. ehehe..nt kaklimah suh abah kaklimah bwat blog..ahahahahha :P

    ReplyDelete
  3. ade sekuel ek kl gangster :P hehe

    ReplyDelete
  4. kekekeke
    sungguh die cr geng beso nihh
    hehehhe
    kalo dh masuk dlm geng?
    nak masuk lagi?kekeke
    tamak betol kan
    hahahahah

    ReplyDelete
  5. sis nk join tp dh tergolong dlm geng budak bucuk.. ^_^

    ReplyDelete
  6. belum jadi papa lagi hihi... tpi dah dalam group abang hensem kih3 ^_^

    ReplyDelete
  7. Lu Abang Long Ka, Lu Ayahanda Ka, Ini blog Gua Pegang.....macam betul kan...love u..upsss silap lvu cayob heheh.....

    ReplyDelete
  8. wah akak yong sudah keluar...!!!


    psst gua ni xlayak lagi nk join..level abg2 besar jelah...*opss tergua plak*

    btw terima kasih sudi jengak blog uchi iya..even bloger marhaen je..

    okeh c u leter !

    ReplyDelete
  9. Ni supermak dtg... Hhheee... Salam kenal juga...

    ReplyDelete
  10. Ha..ha..ha.. buat lawak laa... WuMing ni Bapa Mithali laa... Apa plak supermak..

    ReplyDelete
  11. WuMing::org confuse taw dulu pow ai rasa u gurl ngeee....

    laling ana tqvm sudi tempek ai dlm bloglost uols ituew yer....owh sungguh terharu....lap ayaq mata sat ngeeee

    ReplyDelete
  12. cik ana phat masuk dlm senarai x? ;-)

    ReplyDelete
  13. @WuMing: err alamak WUMING kategori daddy cool ke? BAPA MITHALI??? biar betol nih??? adeh konfius dah ni :P

    ReplyDelete
  14. @☆*♥L@dy @yU♥*☆:errr sungguh ke WUMING LELAKI?? aaaaa TERkonfius dah ni :P

    ReplyDelete
  15. @Phat:of kos la phat masuk senarai DADDY KOOL :)

    ReplyDelete
  16. Wahh akak termasuk dlm group supermak laa yer.. TQ dear.. :)

    ReplyDelete
  17. akak pun nak juga join geng supermak kat sini.. http://hanisazla.blogspot.com

    tq yer cik anamizu..

    ReplyDelete
  18. sudi tak masuk kan blog akak dlm list Supermak?

    mekasih cayang ;)

    ReplyDelete
  19. hehe. 5 tahun lagi kite dah boleh masuk geng supermak dah ni. ;)

    ReplyDelete
  20. akak nk join dlm kategori supermak boleh? follow sini ye

    http://juzsimplemummy.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. mmg cool de pencarian gini hihi :)

    ReplyDelete
  22. sy budak baik laa bukan budak nakal laaa=p

    ReplyDelete
  23. gua nak join gak la..owner blog letak jgk gua mane2..
    gua ok jew

    ReplyDelete
  24. gangster nanges nmpk comel , hhaa

    ReplyDelete
  25. gangster nanges nmpk comel , hhaa

    ReplyDelete
  26. salam kenal cik ana...

    akak joinlah geng supermak...

    http://maz-naz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Adaaaa jugak yang nak masukkan akak dalam geng. Tengkiu2. Selama ni akak masuk geng tunggu bas skolah je. Hehe.

    ReplyDelete
  28. cik ana,
    sy budak sopan.
    haha!
    tak dapat join,
    belum jd mak dara lagi. aww... ~

    ReplyDelete
  29. alah! saye blum jadi supermak lagi!

    dill.

    ReplyDelete
  30. daddy cool in future,ngah datang nii... hehe :P

    ReplyDelete
  31. ala...saya tak jadi mak lagi..mak kuceng ye la~

    ReplyDelete
  32. PCL pestime dtg nk join geng daddy cool ok tak ni!


    PCL , http://villakejora.blogspot.com
    Daddy Cool

    ReplyDelete
  33. dia lelaki sebab b4 n3 dia ader post pasal barang yg wife dia buat....ai pow baru2 ni jer tahu ngeeee

    ReplyDelete
  34. yes, thanx kak ana..sgt bangge jd geng budak nakal kat blog yg comey nih :)

    ReplyDelete
  35. oooO memang best nampaknya sambutan... tahniah!!

    ReplyDelete
  36. hehehe..kb lum ada ank.. :P

    ReplyDelete
  37. macam ade projek je kumpul2 geng ni hehe

    ReplyDelete
  38. ni supermak satang...sila terjah2 k..ekekeke...

    http://gieyana79.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. hehe...rmai supermak..tahniah2..nk jd mak jugak..uwaaaaa..hahaha

    ReplyDelete
  40. hai..nak buat muka tak malu join leh tak? huhu...

    geng supermak:

    http://wahidayatulaswa.blogspot.com

    terus follow sini...

    ReplyDelete
  41. gua tabik lu beb !

    gua macam nak aje disenaraikan dalam bakul daddy tu..ahaks..
    apa macam, lu ada berani

    ReplyDelete
  42. hi cik ana,,,maceh letak nrul dlam list budak bucuk..hehehe....yeahh

    ReplyDelete
  43. nnti sy tumpang guna je la bloglist cik anamizu hehe

    ReplyDelete
  44. eaa .. sonoknye . nak kenal sangat dengan depa . cepat2 buat list auw!

    ReplyDelete
  45. Bagus sekuel ni tanda persahabatan dgn semua golongan

    ReplyDelete
  46. trime kaseh ltk ct kt list tuh..hehe..syg kamooo <3

    ReplyDelete
  47. err.. sy belum kwen... trase nak join je td... hikhik

    ReplyDelete
  48. Bakal bapak leh join ekkk... Hahaha :D

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu