Mengimbau Dunia Cowboy | Part IV

Main rakit sudah. Berkubang dalam kolam sudah. Malam akhir, sesi BBQ Night yang ditunggu-tunggu. Masing² dah tak sabar nak melaram dengan tema cowboy. Segala sakit badan mendayung rakit, sesak nafas sebab sakan berkubang dalam infinity pool sampai tak hengat dunia tu terus hilang bila tibanya sesi makan besar. Hamboii kemain engko dek non, nampak je makanan terus hilang sakit segala hahaha
Ini tiga worang Boss Besarrrr punya worang. Member aku si Ida cakap, ehhhh tengok tu boss tu dah macam Sheriff jahat dalam citer koboi kan? kan? kan? Yang perangai jenis makan rasuah, pastu jenis suka flirt dengan anak dara owner ladang yang tak mampu nak bayar wang perlindungan.. Drama omputih sungguh si Ida tu punya storyline kan? hahahaha

*kalau boss terbaca ni mampos aku T____T ampun boss. tu Ida yang kata =P
Ini dia Geng Sherif yang Ida kata tadi tu. Berani memain dengan dorang ni? Pistol je takde tu ha. Errr ke ade dah sebenarnye? *terus baca jangan fikir balik ayat tadi*    Staff lelaki tak ramai. Ada beberapa ketul je ni ha.
Ini pulak Geng Anak² Dara owner ladang la kononnye. Walaupon ada je yang tak anak dara dah kat situ hehehe. Staff perempuan ada la 15 orang je daripada 9 site yang terlibat. 

Tu nampak Ketua Sherif tengah peratiiiiiii je budak² ni semua main music chair. Kalo gerl yang menang, habes la Ketua Sherif tu amek buat tuttttt. *kalo dalam movie omputihla* hahahaha opssss =P
Okeh dah tamat sesi makan besar. midnite party segala bagai. Maka tamatlah sesi kursus kami di Eagle Ranch Resort, Port Dickson. Pada aku, deco kat resort ni memang cun gila. Kalo fotoshoot memang cantikla hasil dia. Pastu part makan memang terbaek. Menu dia dari ikan, sotong, udang, kambing, ayam -- almost setiap kali waktu makan mesti semua ni ada. Belum pernah lagi mengecewakan aku sepanjang 4 hari aku kat situ. Dia bukan jenis ikan saja. Atau ayam je yang ada. Mesti akan ada semua. So kalau engko jenis tak makan ayam, tu udang sotong ada. Kalo jenis tak makan kambing, tu yang lain ade. Tapi kalo dah segalanya tak makan, engko makan lah angin je kat bawah kipas sana hahahaha

13 Lovenote(S):

  1. haha.. comel je tema koboi..
    nt boleh buat tema koboi gak utk jamuan akhr tahun sekolah..
    ekekeke

    ReplyDelete
  2. Best gak event yang ada tema-tema ni yer ^^

    ReplyDelete
  3. Assalam ana,
    bestnya staff semua melayu

    ReplyDelete
  4. semua sporting tu yg best

    ReplyDelete
  5. wah smart la guna theme koboi ni.. terbaikk :)

    ReplyDelete
  6. hahha. terbaiklah wat tema cowboy... betullah tu. dah macam ada gaya dah bila boss2 pakai serupa gitu. hahahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha...kalau da smpi eagle ranch tu kalu x jd koboi jd koboi jadian pun ckp laa kan... ;-)

    ReplyDelete
  8. Terbaik lah tema cowboy die..hehe..:)

    ReplyDelete
  9. wah, memang nampak cowboy style tu..memang stylo habisssss!!! hehehe...

    ReplyDelete
  10. wahh semarttt laaa tema cowboyyy. hihi. yeeehhaaa! XD

    ReplyDelete
  11. perghhh ramai betui koboi....ni kira koboi malaya la kan?

    ReplyDelete
  12. masa tadika dulu saya juara music chair

    ReplyDelete
  13. amboooi semua.. bergaya sakan.. ehehe.. kalo koboi ni..
    kasut kulit jaket kulit.. ada tali pinggang buckle besaq jadi la en..

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu