Ohsem October ! Part 2

Sebelum ni aku ada bagitahu yang 'i got something from someone' tu kan??? Jap lagi aku citer.. Ohh sebelum tu maaf sangat-sangat belum sempat terjah balas BW ke blog engkorang sebabnya semalam aku terlibat dengan Program Komuniti Sihat Tanpa Dadah yang dianjurkan oleh Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) cawangan Perak.. Program tu start seawal 7.30 pagi dengan aktiviti yang macam-macam.. 

Setel je program AADK tu aku terus shoot pergi Program Sukan Tahunan Sekolah pulak.. sukan tu pulak start jam 2.30 petang sampailah 6.00 petang... so semalam memang betul-betul outdoor plus berpanas plus berjerebu tebal gilerlah sampai ke petang.. Malamnye tu kononnye lepas isyak nak lah jalan-jalan terjah blog kawan-kawan sekalinya letak kepala terus hanyut tak ingat apa dah hehehe


Ahahhh ! Nindia la yang aku kata 'something from someone' tu ! Rupanya dalam peti surat merah tu ada Majalah Aisyah Edisi Oktober 2014 yang aku dapat PERCUMA yakni FREE pemberian akak blogger paling manis dan murah hati gitteeewww iaitu kak Anies.  Terima kasih Kak Anies ! Yang lagi menggumbirakan hati dan perasaanku ini adalah tu nampak dak yang 15% off tu??? Haaaa tu nama dia voucher free untuk shopping apa saja kat Zalora dot com dot my.. Kak Anies siap klip kan sekali kat dalam first page majalah tu.. siap ada p/s lagi tu ha dari Kak Anies.. InsyaAllah mudah-mudahan bermanfaat. Aku dah belek habeh dah majalah Aisyah ni memang semua info bermanfaat kat dalam tu.. Bagus sangat untuk pembacaan gegadis remaja sebab berunsurkan islamic.. 

Tak sangka dugaan kereta kena scratch dengan trailer aritu digantikan dengan dipermudahkan proses claim insurans untuk repair kereta tu, pastu pulak tak sangka-sangka kereta aku dah boleh ambik masa sehari sebelum raya haji aritu, pastu pulak ujian url blog pon dah pulih pastu pulak siap dapat FREE majalah Aisyah dari Kak Anies.. Alhamdulillah syukurnya rasa..

Eizz ada tanya kat komen box cemane nak buat scrollbox macam kat blog Ana ni kan? Pssttttt meh sini nak habaq.. errr sebenaqnya kan, Ana tak pandaila nak buat tutorial cemana.. sebabnya Ana pon main google je segala benda pastu godek-godek sampai puas hati sendiri.. Pusing code sana pusing code sini pastu setel.. konfem Eizz pon boleh aihhhhh kehkehkeh

Heyy siapa yang teka Ana dapat cheque dari nuffnang hah??? Salah la.. blog ana mana ade nuffnang pon kehkehkeh =P

hidung dah mula ketat.
hingus dan sinus dah mula pekat.
kepala mula berat.


15 Lovenote(S):

  1. Majalah tu utk gegadis remaja je ke? Remaja purba boleh baca? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. remaja purba pon bolehhh aje SS hehehe

      Delete
  2. Untung laaaa..hihik.. jeles la..nk jgk mjlh tu..nk jgk mcm awk dpt..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung juge la ezy dpt kwn2 blogger yg murah hati gini hehe..
      try la lawat2 blog kak Anies kot2 nti k.anies buat GA lagi ke hehe

      Delete
  3. untunglah nasib badan. nampak tak pelangi muncul selepas hujan? nampak tak nampak tak? hehehe :p

    p/s :
    hidung dah mula ketat.
    hingus dan sinus dah mula pekat.
    kepala mula berat.
    kalau gitu cepatlah rehat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal. nampak dah pelangi tu muncul =P

      hurmm hidong makin ketat *srettttt srettt*

      Delete
  4. tersenyum2 sy bc entry ni ;-)

    sm2

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeyyy Kak Anies datang !
      mekaseh skali lagi kak Anies ! :) hehe

      Delete
  5. fuhh untunglaa.. rezeki2.. kite xpna bc majalah ni.. salu beli majalah dara je.. hikhik

    yang scrollbox comment tuu bole tgokk kt tuto kt blog Aina Akmal loo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite dedulu mmg rajin beli majalah remaja dgn dara dot com hehe

      haah la kat blog Aina Akmal ade tuto cmne nk buat scrollbox cmni hehe

      Delete
  6. bestnya dapat hadiah walaupun hanya majalh byk ilmu kat dalam tu

    ReplyDelete
  7. Tahniah Ana, dapat hadiah dan dapat claim insurance lagi... Lega rasanya yer ^_^

    ReplyDelete
  8. Dapat 15% off voucher...
    Apa lagi...shopping ar...hehehe

    ReplyDelete
  9. dah lama tak baca majalah. hehe. alhamdulillah kak ana, dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  10. Fuyooo padat dengan aktiviti yg produktif tu.. Bagus2
    dan tahniah dapat hadiah tu.. best ke majalah tu? Orang lelaki wajar baca tak?

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu