Aku Takmau Cakap Banyak

12:23 PM 17 Comments A+ a-


Aku takmau cakap banyak.
Aku takmau tulis panjang.

Ambik masa sikit jejak balas blog engkorang :")


17 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
sofie adie
AUTHOR
April 25, 2016 delete

setuju dengan kak ana :)

Reply
avatar
Eeca Shyaa
AUTHOR
April 25, 2016 delete

setuju sangat!

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
April 26, 2016 delete

Pendek sangat ni. Hehehehe

Reply
avatar
Akim Abadi
AUTHOR
April 28, 2016 delete

You are always soooo deeeep. hehe.

A.N.A

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
May 03, 2016 delete

akim abadi !!! is it you ? homaiiii how did you find my blog :"(

Reply
avatar
May 05, 2016 delete

Ini sangat tepat! Bernas macam beras... he he he...

Reply
avatar
May 05, 2016 delete

Apsal template blog dah makin comel nih... he he he...

Reply
avatar
Renjer Sungai
AUTHOR
May 06, 2016 delete

jika iya satu soalan...????

bahgia kita jgn di tayang,nti orang curi (yg sepatutnya memang begitu, tpi ada sesetengah orang nak sgt orang lain tahu...kata atau maksudnya "aku bkn keseorangan" tpi bkn dengan cara menunjuk..dan mungkin juga tidak mahu iya jadi rebutan)

derita kita; jgn diheboh,nti orang akan keji..?? bezanya..(mgkin derita dahulu kemudian diakhiri dengan kebahgiaan "insha allah" tpi kebanyakanya...semua dimulakan dengan tiada derita,semuanya mudah..tpi jika salah langkah atau "jemu" maka derita jugalah yg akan hadir) ya allah jauhkanlah kita dari dugaan sebegini aminnn.....

byk benda yg susah kita nk fahamkan atau terangkan jika dlm penulisan...aku juga begitu :)

SAIFUL..Aku tgu bebelan Mu A.N.A :)

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
May 06, 2016 delete

lepas ni nak simpanlah bahagia dan derita

Reply
avatar
Bro Ley
AUTHOR
May 07, 2016 delete

Boleh tayang maybe pada event2 significant yg jarang nak berlaku macam hari perkahwinan, hari first dpt anak. Kalau husband belanja makan ke belikan hadiah ke, anak pandai cakap ke x perlu tayang sgt. Cukup family je tahu.

Yup derita x perlu diheboh, aib org pun x perlu diheboh.

Tak aci betul la aku komen lagi panjang drpd kau punya post. Hahaha....

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
May 24, 2016 delete

Media sosial ni sebenarnya dah banyak membuatkan kebodohan manusia zaman sekarang ni jadi terang benderang. Orang zaman dulu bodoh juga tapi masih tersembunyi kebodohan mereka, sebabnya? Takde media sosial lagi masa tu. Kekeke...

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
July 18, 2016 delete

x perlu ckp byk..take action ;p

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
July 18, 2016 delete

dalam bahagia ada derita ehh.;p

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
July 18, 2016 delete

bila nk jengah blog sis JM ni heee

Reply
avatar