Aku Takmau Cakap Banyak


Aku takmau cakap banyak.
Aku takmau tulis panjang.

Ambik masa sikit jejak balas blog engkorang :")


18 Lovenote(S):

  1. setuju dengan kak ana :)

    ReplyDelete
  2. Pendek sangat ni. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. You are always soooo deeeep. hehe.

    A.N.A

    ReplyDelete
    Replies
    1. akim abadi !!! is it you ? homaiiii how did you find my blog :"(

      Delete
  4. Ini sangat tepat! Bernas macam beras... he he he...

    ReplyDelete
  5. Apsal template blog dah makin comel nih... he he he...

    ReplyDelete
  6. jika iya satu soalan...????

    bahgia kita jgn di tayang,nti orang curi (yg sepatutnya memang begitu, tpi ada sesetengah orang nak sgt orang lain tahu...kata atau maksudnya "aku bkn keseorangan" tpi bkn dengan cara menunjuk..dan mungkin juga tidak mahu iya jadi rebutan)

    derita kita; jgn diheboh,nti orang akan keji..?? bezanya..(mgkin derita dahulu kemudian diakhiri dengan kebahgiaan "insha allah" tpi kebanyakanya...semua dimulakan dengan tiada derita,semuanya mudah..tpi jika salah langkah atau "jemu" maka derita jugalah yg akan hadir) ya allah jauhkanlah kita dari dugaan sebegini aminnn.....

    byk benda yg susah kita nk fahamkan atau terangkan jika dlm penulisan...aku juga begitu :)

    SAIFUL..Aku tgu bebelan Mu A.N.A :)

    ReplyDelete
  7. lepas ni nak simpanlah bahagia dan derita

    ReplyDelete
  8. Boleh tayang maybe pada event2 significant yg jarang nak berlaku macam hari perkahwinan, hari first dpt anak. Kalau husband belanja makan ke belikan hadiah ke, anak pandai cakap ke x perlu tayang sgt. Cukup family je tahu.

    Yup derita x perlu diheboh, aib org pun x perlu diheboh.

    Tak aci betul la aku komen lagi panjang drpd kau punya post. Hahaha....

    ReplyDelete
  9. Media sosial ni sebenarnya dah banyak membuatkan kebodohan manusia zaman sekarang ni jadi terang benderang. Orang zaman dulu bodoh juga tapi masih tersembunyi kebodohan mereka, sebabnya? Takde media sosial lagi masa tu. Kekeke...

    ReplyDelete
  10. x perlu ckp byk..take action ;p

    ReplyDelete
  11. dalam bahagia ada derita ehh.;p

    ReplyDelete
  12. bila nk jengah blog sis JM ni heee

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu