Mengucapkan syukur

bulan mei dah sampai kat tengah. cepat betoi masa berlalu.. alhamdulillah berganjak usia setahun lagi. tua dah lagi setahun  =.=   semenjak makin tua ni, malam pun dah tak berapa larat nak tongkat mata tido lewat. lepas isyak tu kira nak lena je dah. kalo letak kepala memang tak sampai lima minit terus hanyut punyalah ! ha tudia punya nak habaq mengantuk la konon. 

tua tak tua mana la pun. belum masuk three series pun tapi nak kena kata gak la TUA dah. peringat diri sendiri.. lain benda takdak nak cakap apa dah, cuma nak kata Alhamdulillah sebab sampai setakat ni mak abah ada lagi. sihat lagi. buleh merasa masakan mak lagi. buleh begurau senda dengan abah lagi. 

sayang mak.
sayang abah.
selamat hari-hari untuk mak dengan abah.
mana yang takdak mak abah dah,
pakat sedekah Al-Fatihah.
inshaAllah semoga dipermudah urusan mereka kat sana. aminn.

11 Lovenote(S):

  1. Syukur.... Selamat hari lahir cik ana, semoga sukses dan mendapar redha Allah dunia akhirat :)

    ReplyDelete
  2. salam. sanah helwah Ana :) semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan..amin

    ReplyDelete
  3. Sanah helwah ana syg. Sori ummi lmbt wish

    ReplyDelete
  4. happy belated besday ya..bila besdaynya cik ana?syukur masih punya mak abah..Al-Fatihah..:)

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday ne~ sama2 la kita bertukar2 wish ne~ ;3

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday Anamizu!
    Teruskan berusaha maju ke hadapan... :)

    ReplyDelete
  7. oh beday cik ana pun bulan 5 jugak ek..sama la kita.. :)
    selamat ulangtahun tau...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. amin. :)

    ReplyDelete
  8. wah happy tua day anaaaa! hehe

    ReplyDelete
  9. Sama2 lah Alfatihah pada mereka yg dah tiada ibu atau ayah..
    pape hidup kene ceria biar pun usia dah makin meningkat :D

    ReplyDelete
  10. Ana...hapy belated birthday ye.truskn pjlnan.pasti ada sbb Allah pjgkn umur kita...

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu