Mengucapkan syukur

11:47 PM 11 Comments A+ a-

bulan mei dah sampai kat tengah. cepat betoi masa berlalu.. alhamdulillah berganjak usia setahun lagi. tua dah lagi setahun  =.=   semenjak makin tua ni, malam pun dah tak berapa larat nak tongkat mata tido lewat. lepas isyak tu kira nak lena je dah. kalo letak kepala memang tak sampai lima minit terus hanyut punyalah ! ha tudia punya nak habaq mengantuk la konon. 

tua tak tua mana la pun. belum masuk three series pun tapi nak kena kata gak la TUA dah. peringat diri sendiri.. lain benda takdak nak cakap apa dah, cuma nak kata Alhamdulillah sebab sampai setakat ni mak abah ada lagi. sihat lagi. buleh merasa masakan mak lagi. buleh begurau senda dengan abah lagi. 

sayang mak.
sayang abah.
selamat hari-hari untuk mak dengan abah.
mana yang takdak mak abah dah,
pakat sedekah Al-Fatihah.
inshaAllah semoga dipermudah urusan mereka kat sana. aminn.

11 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Yousof Ngadi
AUTHOR
May 15, 2014 delete

Syukur.... Selamat hari lahir cik ana, semoga sukses dan mendapar redha Allah dunia akhirat :)

Reply
avatar
May 15, 2014 delete

happy belated birthday ANa

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
May 15, 2014 delete

salam. sanah helwah Ana :) semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan..amin

Reply
avatar
Lydia Miza
AUTHOR
May 15, 2014 delete

Sanah helwah ana syg. Sori ummi lmbt wish

Reply
avatar
Puan Kutu
AUTHOR
May 16, 2014 delete

happy belated besday ya..bila besdaynya cik ana?syukur masih punya mak abah..Al-Fatihah..:)

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
May 16, 2014 delete

Happy belated birthday ne~ sama2 la kita bertukar2 wish ne~ ;3

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
May 16, 2014 delete

Happy belated birthday Anamizu!
Teruskan berusaha maju ke hadapan... :)

Reply
avatar
AtieAbid
AUTHOR
May 16, 2014 delete

oh beday cik ana pun bulan 5 jugak ek..sama la kita.. :)
selamat ulangtahun tau...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. amin. :)

Reply
avatar
May 17, 2014 delete

wah happy tua day anaaaa! hehe

Reply
avatar
May 22, 2014 delete

Sama2 lah Alfatihah pada mereka yg dah tiada ibu atau ayah..
pape hidup kene ceria biar pun usia dah makin meningkat :D

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
May 24, 2014 delete

Ana...hapy belated birthday ye.truskn pjlnan.pasti ada sbb Allah pjgkn umur kita...

Reply
avatar