Menggatal Tangan

ha tudia la. hari ahad kena keja ni dia la macam dia. dari pagi cuaca suam-suam kuku -- customer tak berapa nak ramai sebabnya orang pakat set dah bila AHAD mesti la cuti dan tutup. tapi dak sebenaqnya. yang ada datang pun budak-budak / student yang tengah cuti semester bawak laptop masing-masing untuk guna wifi sebab sini wifi dia memang bedesup. setakat nak sedut movie, sedut games tarak hal lah.

ha dah tu bila dibantai pulak hujan lebat, lagi lah orang tak berapa nak datang. gatai tangan punya dok google sana sini TERjumpak pulak template camni. konon-konon feeling diary la gitu. hahaha. pastu ada pulak kereta sorong tu cewahhh lagi la melambangkan aku ni anak orang kampung / petani / peneroka felda.. gatai punya gatai nahhh tempek terus template nih.. 

entah tak tau template ni berapa lama pulak betahan. hahahaha

14 Lovenote(S):

  1. hehe rajin nye tukar template..it's nice btw :]
    akoo dah lama tak tukar.. -.-

    ReplyDelete
  2. nice nice template niii. huhu

    ReplyDelete
  3. comeynya keta sorong.hehe

    dulu2 rajin gak tukaq template..la malas..dh bpa taun dh tak tukaq

    ReplyDelete
  4. salam kenal.jemput singgah blog saya.

    http://teacherbasariah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. comel plak blog bila camni

    tu dh lama tak bertukar wajah

    ReplyDelete
  6. ok la tu...kena tukar tukar template...baru sentiasa nampak segar :-)

    ReplyDelete
  7. Cantik! Serius suka template ni. Harap semangat tuan blog pun bertambah cantik :D

    Tapi internet kat pusat jalur lebar sini jauh panggang dari berdesup. Siap ada tampal notis "internet lambat" hehe.

    ReplyDelete
  8. salam..silalah singgah di blog saya http://wanita-akume.blogspot.com/ kalau sudi komen-komenlah...tq

    ReplyDelete
  9. Waaahhh!! Tukar template..
    Tahniah! Tahniah!! Tahniah!!
    Menarik template ni...kan?

    Dapatkan buku KAMI! di sini

    ReplyDelete
  10. citer tukar template upenya...hhee

    ReplyDelete
  11. cute cumil2 gitew, naise~ i like~ ;3

    ReplyDelete
  12. ahad untuk santai2 dan tidur semestinya..hehe..

    nice template..!

    ReplyDelete
  13. Template baru ek? agak slim melimm

    Hehehe

    ReplyDelete
  14. Oh template baru okay la... sekali sekala try benda baru.. baru lah enjoy huhuuu :D

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu