Menggatal Tangan

4:37 PM 14 Comments A+ a-

ha tudia la. hari ahad kena keja ni dia la macam dia. dari pagi cuaca suam-suam kuku -- customer tak berapa nak ramai sebabnya orang pakat set dah bila AHAD mesti la cuti dan tutup. tapi dak sebenaqnya. yang ada datang pun budak-budak / student yang tengah cuti semester bawak laptop masing-masing untuk guna wifi sebab sini wifi dia memang bedesup. setakat nak sedut movie, sedut games tarak hal lah.

ha dah tu bila dibantai pulak hujan lebat, lagi lah orang tak berapa nak datang. gatai tangan punya dok google sana sini TERjumpak pulak template camni. konon-konon feeling diary la gitu. hahaha. pastu ada pulak kereta sorong tu cewahhh lagi la melambangkan aku ni anak orang kampung / petani / peneroka felda.. gatai punya gatai nahhh tempek terus template nih.. 

entah tak tau template ni berapa lama pulak betahan. hahahaha

14 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
akoo
AUTHOR
May 18, 2014 delete

hehe rajin nye tukar template..it's nice btw :]
akoo dah lama tak tukar.. -.-

Reply
avatar
Nys Anis
AUTHOR
May 18, 2014 delete

nice nice template niii. huhu

Reply
avatar
Puan Kutu
AUTHOR
May 19, 2014 delete

comeynya keta sorong.hehe

dulu2 rajin gak tukaq template..la malas..dh bpa taun dh tak tukaq

Reply
avatar
May 19, 2014 delete

salam kenal.jemput singgah blog saya.

http://teacherbasariah.blogspot.com/

Reply
avatar
Titisan Hujan
AUTHOR
May 19, 2014 delete

comel plak blog bila camni

tu dh lama tak bertukar wajah

Reply
avatar
ewanthology
AUTHOR
May 19, 2014 delete

ok la tu...kena tukar tukar template...baru sentiasa nampak segar :-)

Reply
avatar
Yousof Ngadi
AUTHOR
May 19, 2014 delete

Cantik! Serius suka template ni. Harap semangat tuan blog pun bertambah cantik :D

Tapi internet kat pusat jalur lebar sini jauh panggang dari berdesup. Siap ada tampal notis "internet lambat" hehe.

Reply
avatar
AKUME
AUTHOR
May 19, 2014 delete

salam..silalah singgah di blog saya http://wanita-akume.blogspot.com/ kalau sudi komen-komenlah...tq

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
May 19, 2014 delete

Waaahhh!! Tukar template..
Tahniah! Tahniah!! Tahniah!!
Menarik template ni...kan?

Dapatkan buku KAMI! di sini

Reply
avatar
May 20, 2014 delete

citer tukar template upenya...hhee

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
May 20, 2014 delete

cute cumil2 gitew, naise~ i like~ ;3

Reply
avatar
AtieAbid
AUTHOR
May 20, 2014 delete

ahad untuk santai2 dan tidur semestinya..hehe..

nice template..!

Reply
avatar
May 21, 2014 delete

Template baru ek? agak slim melimm

Hehehe

Reply
avatar
May 22, 2014 delete

Oh template baru okay la... sekali sekala try benda baru.. baru lah enjoy huhuuu :D

Reply
avatar