Manehnya Chinta



Terkejut balik kerja tengok ada envelop atas meja. Rasanya macam takde order apa-apa barang pun dari mana-mana seller. Takpelah bukak jugakla sebab memang nama sendiri dah kat envelop tu. Owhhhhh rupanya Ah Kak Li Po ada bagi 'something' dari Singapore. Mekaseh Ah Kak Li Po. Walaupon rupamu memang ku kenal melalui blog mu, tetapi lobang hidongmu tetap menjadi pojaan hatiku kehkehkeh =P

Nampak gayanya Februari semakin berkurang kadar kelajuan berbalas pantun di ruang komen kengkawan blogger  T___T  Kalo nak kata bizi, macam cliche sangat je bunyiknye. Banyak dah berhutang dengan kengkawan blogger semua. Aku tengah bizi sikit dengan latest projek skang nih. Cewahhh kemain engko projek sangat =P

Antara insan-insan rajin sepanjang Februari 2015. Mekaseh banyak sebab tak pernah jemu datang singgah sini walaupon tuan rumah macam asyik takde je kat rumah sobsss sobsss 


Macam biasa top 3 memang insan-insan yang selalu ada di mana-mana blog dan ruangan komen. Habeh dia korek segala stock entry dan komen yang ada. Depa ni semua memang rajin sungguh. Tak terkejor teman. Maklumlah sorang tu naik tongkang sampai ke Hongkong peginya. Yang sorang lagi tu memang selalu travel aje manjang dengan jari manisnye tu hehehe. Yang paling top tu entahla tak tawu la naik ape. Turbo jet gamaknye. Laju kemain hehe

pstt~ aku bizi sikit. tapi bukan bizi #ProjekKerjaKawen ye ahaksss 



20 comments:

  1. Perghhhhh! Cik Anamizu nak kawin ke? Jangan lupe jemput... He He He...

    ReplyDelete
  2. tahniah ya. hehhee. spa nak kawen tu? :D

    ReplyDelete
  3. Wah..bestnya dapat hadiah..tahniah ana

    ReplyDelete
  4. Masuk juga nama Kak wana dalam carta ya..hihi :)

    ReplyDelete
  5. Wah, dapat souvenier :) Tahniah ye ana..hehehe..xpe2, kayuh perlahan2..hihihi :)

    ReplyDelete
  6. Nani dapat jugak. Hihihi. Ingatkan busyy projek kawen. ahahahah :P

    ReplyDelete
  7. best ler dpt adiah..
    kite dh lame xdpt adiah..
    tgu ana bg adiah kat kite.. kehkeh

    ReplyDelete
  8. Wah wah wah. Tahniah ya :)

    ReplyDelete
  9. Waahh..smpai jugak gift dr ah kak yee...top 3 mmg popular di mana2 blog..hahahaha

    ReplyDelete
  10. tak masuk list nampaknya... sama lah kita berdua... malassss memanjang...ntah bila lah nak rajin nya yer...

    ReplyDelete
  11. asyik jumpa perkataan kawin je kat sini..hehehe jom gi pesta belon udara panassss....!

    ReplyDelete
  12. Kopak kopak kobum kobum kopak kopak kobum kobum...
    **Bunyi kompang**

    Hehehe

    ReplyDelete
  13. hye miss ana,,salam kenal,,,kalau rasa rasa tak kenal,,huhuhu
    wah,,,alohaaa yeee,,,selamat beraloha nanti,,,aloha menang tu,,koboi kalah,,hihih,,jgn marahhh

    ReplyDelete
  14. Assalam ana,
    haah deme ni pakai turbo jet
    iols ni pakai kayuh pelan2
    tu yang lambat he3 :)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. sory lah..dh jarang dtg kunjung sini

      Delete
  16. wahh bestnyaa dpt hadiahh!!

    ReplyDelete
  17. Dapat hadiah daripada Ah Kak Li Po sure mimpi indah kan hihihi
    Ana, sorry lama tak menyinggah. Selamat berhujung minggu!

    ReplyDelete
  18. manihnyaaa cinta aahaaaaks.. bunga2 cinta berputik..

    ReplyDelete