Manehnya Chinta

11:13 PM 20 Comments A+ a-



Terkejut balik kerja tengok ada envelop atas meja. Rasanya macam takde order apa-apa barang pun dari mana-mana seller. Takpelah bukak jugakla sebab memang nama sendiri dah kat envelop tu. Owhhhhh rupanya Ah Kak Li Po ada bagi 'something' dari Singapore. Mekaseh Ah Kak Li Po. Walaupon rupamu memang ku kenal melalui blog mu, tetapi lobang hidongmu tetap menjadi pojaan hatiku kehkehkeh =P

Nampak gayanya Februari semakin berkurang kadar kelajuan berbalas pantun di ruang komen kengkawan blogger  T___T  Kalo nak kata bizi, macam cliche sangat je bunyiknye. Banyak dah berhutang dengan kengkawan blogger semua. Aku tengah bizi sikit dengan latest projek skang nih. Cewahhh kemain engko projek sangat =P

Antara insan-insan rajin sepanjang Februari 2015. Mekaseh banyak sebab tak pernah jemu datang singgah sini walaupon tuan rumah macam asyik takde je kat rumah sobsss sobsss 


Macam biasa top 3 memang insan-insan yang selalu ada di mana-mana blog dan ruangan komen. Habeh dia korek segala stock entry dan komen yang ada. Depa ni semua memang rajin sungguh. Tak terkejor teman. Maklumlah sorang tu naik tongkang sampai ke Hongkong peginya. Yang sorang lagi tu memang selalu travel aje manjang dengan jari manisnye tu hehehe. Yang paling top tu entahla tak tawu la naik ape. Turbo jet gamaknye. Laju kemain hehe

pstt~ aku bizi sikit. tapi bukan bizi #ProjekKerjaKawen ye ahaksss 



20 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
March 10, 2015 delete

Perghhhhh! Cik Anamizu nak kawin ke? Jangan lupe jemput... He He He...

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
March 10, 2015 delete

tahniah ya. hehhee. spa nak kawen tu? :D

Reply
avatar
March 10, 2015 delete

Wah..bestnya dapat hadiah..tahniah ana

Reply
avatar
March 10, 2015 delete

Masuk juga nama Kak wana dalam carta ya..hihi :)

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
March 10, 2015 delete

Wah, dapat souvenier :) Tahniah ye ana..hehehe..xpe2, kayuh perlahan2..hihihi :)

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
March 10, 2015 delete

Nani dapat jugak. Hihihi. Ingatkan busyy projek kawen. ahahahah :P

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
March 10, 2015 delete

best ler dpt adiah..
kite dh lame xdpt adiah..
tgu ana bg adiah kat kite.. kehkeh

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
March 10, 2015 delete

Wah wah wah. Tahniah ya :)

Reply
avatar
nusha fasha
AUTHOR
March 10, 2015 delete

Alhamdulillah rezeki =)

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
March 10, 2015 delete

Waahh..smpai jugak gift dr ah kak yee...top 3 mmg popular di mana2 blog..hahahaha

Reply
avatar
Najib Ariyan
AUTHOR
March 10, 2015 delete

tak masuk list nampaknya... sama lah kita berdua... malassss memanjang...ntah bila lah nak rajin nya yer...

Reply
avatar
amir zahari
AUTHOR
March 11, 2015 delete

asyik jumpa perkataan kawin je kat sini..hehehe jom gi pesta belon udara panassss....!

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
March 11, 2015 delete

Kopak kopak kobum kobum kopak kopak kobum kobum...
**Bunyi kompang**

Hehehe

Reply
avatar
March 12, 2015 delete

hye miss ana,,salam kenal,,,kalau rasa rasa tak kenal,,huhuhu
wah,,,alohaaa yeee,,,selamat beraloha nanti,,,aloha menang tu,,koboi kalah,,hihih,,jgn marahhh

Reply
avatar
March 13, 2015 delete

Assalam ana,
haah deme ni pakai turbo jet
iols ni pakai kayuh pelan2
tu yang lambat he3 :)

Reply
avatar
zarul farhana
AUTHOR
March 15, 2015 delete

ehhh... ada lagi kita..

Reply
avatar
zarul farhana
AUTHOR
March 15, 2015 delete

sory lah..dh jarang dtg kunjung sini

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
March 17, 2015 delete

wahh bestnyaa dpt hadiahh!!

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
March 28, 2015 delete

Dapat hadiah daripada Ah Kak Li Po sure mimpi indah kan hihihi
Ana, sorry lama tak menyinggah. Selamat berhujung minggu!

Reply
avatar
April 19, 2015 delete

manihnyaaa cinta aahaaaaks.. bunga2 cinta berputik..

Reply
avatar