Memori

4:20 PM 20 Comments A+ a-

cenderahati Phuket. Encik Boss bagi sorang satu. Mekaseh Encik Boss :)

Ini kesah kelmarin. Encik Boss (Boss yang mula-mula dulu) roger cakap nak turun ke site kamiorang sebab dah lama tak open table belanja anak-anak buah die semua ni. Terharu gila rasa bila Encik Boss cakap cenggitu T____T   

Yelah mane tak nye, selama Encik Boss yang memegang tampuk pemerintahan dulu, kami ditatang bagai minyak yang penuh namun semenjak perpindahan beliau ke company lain, kami semua hanya bagaikan pungguk rindukan bulan sahaja. sobsss sobsss (hahahaha sesuka hati aku main taruk peribahasa cenggitu)

Alhamdulillah proses open table berjalan lancar. Tapi, aku terpaksa mohon undur diri awal sebabnya aku on duty masa tu. Tu pun berani mati je tutup ofis kejap kengkononnye waktu lunch hour la. Aku off ofis pukul 12.00 tengah hari yang mana sepatutnya pukul 1.00 baru buleh tutup. Pastu pulak lepak-lepak sambil borak & tunggu order sampai, jam pun dah pukul 2.00 petang dan sepatutnya waktu tu dah kena open ofis semula. Tapi aku drag jugak sampai ke pukul 2.30 sebabnya tak puas lagi borak. Maklumla lama tak jumpa, sekali sekala dapat jumpa empat mata tu lah nak borak macam-macam kan?

Jam 2.30 aku kena jugak gerak balik. Karang kalo lambat, naya lak kena sound dengan Boss yang sedia ada sekarang ni. Matilah kena tiawwwww sampai bernanah telinga karang ahahahaha

Dedulu ada jugakla Encik Boss tempat nak mengadu nasib kalo kena marah. Sekarang ni, sebab Encik Boss pon dah makin bizi dengan kerja, tak beranila nak ngadu sangat dah. Telan la sensorang kikiki =P


To Encik Boss: 
Mekaseh Encik sebab sudi cari masa untuk jumpak kami.Borak-borak kisah-kisah kita. Semoga bertambah rezeki Encik.Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik.Semoga sentiasa dikurniakan kebahagiaan untuk Encik :)



20 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Inani Hazwani
AUTHOR
March 01, 2015 delete

lamanyaaaaa Ana tak update.hehehehe. wahh dapat ole ole ^^

Reply
avatar
March 01, 2015 delete

Perpindahan???
* skema bafakkk... He He He...

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
March 01, 2015 delete

anaaa, rinduu kottt! hahha

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
March 01, 2015 delete

baik encik boss.
krm slm la.. hihik..

lamenye cik ana xapdet blog.. sobs

Reply
avatar
izzeyda
AUTHOR
March 02, 2015 delete

bestnya dapat ole2 dan jumpa bos lama..

Reply
avatar
Anis Ifham
AUTHOR
March 02, 2015 delete

sis pun baru muncul kat blog ke? hehe.

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
March 02, 2015 delete

lamanya taknampak sis. :)

Reply
avatar
March 02, 2015 delete

Assalam ana,
he3
boleh maen lajak2 over time luch hour yer uols :P

Reply
avatar
CikSiti
AUTHOR
March 02, 2015 delete

baiknya incik bos dia=))

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
March 02, 2015 delete

Wah, dapat ole-ole dari Encik Boss :) Untung ler..hikhikhik :)

Reply
avatar
March 02, 2015 delete

Comelnyaaaaaaaaaa ole ole =D Hehehe

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
March 02, 2015 delete

best kan bila ada boss yang best.. koh koh koh...
nasib baik boss saya best..

Reply
avatar
nusha fasha
AUTHOR
March 02, 2015 delete

Baik bos
Mmg bz sgguh ni..

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
March 03, 2015 delete

bestnyeee ada bos yg sudi open table kan...hihihi

Reply
avatar
SalbiahM
AUTHOR
March 03, 2015 delete

kalau ada ex boss yang best macam tu, memang teringat-ingat walaupun dah dapat yang baru.

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
March 05, 2015 delete

wah, baiknya ex boss Ana. saya punya boss masa intern dulu pun rajin juga belanja 'anak2' dia. baguslah kalau hubungan tak terputus kan ^^,

Reply
avatar
March 09, 2015 delete

Seronok la dapat ole2 kan..prihatin juga bos Ana tu ya :)

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
March 17, 2015 delete

pstt kim salam encik boss :D

Reply
avatar