Masakla Akuuuuuuu


Boss 1 : Salam semua. Sila pilih tema untuk malam BBQ training nanti. Ada 4 pilihan :
Boleh vote 1 sahaja.

1)Red Indian
2)Cowboy
3)Retro
4)Aloha
Dapat arahan daripada Boss 1 suruh kamiorang check email.Rupanya si Boss 1 suruh vote decide pilih tema apa sempena malam BBQ masa annual training nanti. 
      


  

Ada 4 tema je tu ha. Aku pilih cowboy. Itu je yang aku rasa aku buleh. Yang lain tu alahaiiiiiii tak dapek nak mikior nye dik non weyh. Sekarang ni tengah fight dengan tema Aloha. Kemain lagi yang deme pon p vote aloha hula hoop tu nak jadi tema. 

Sebab tak sanggup nak taruk gambar menjolok bijik mata sangat, aku taruk la yang aloha tu gambar bebudak. Comel la jugak mata nengoknye. Kalo nak tengok yang lagi ohsem, google je sana. Belambak berketul-ketul keluar  =P 

Tolong la doakan moga-moga tema cowboy menang undian paling banyak. Kalo menang kat tema Aloha masaaaaaaaakla aku weyhh! 


22 Lovenote(S):

  1. hehehe tema boleh tahan.. bagi akak, suka tema cowboy jugak.. simple dan mudah skit.. pakaian pun ala tak menjolok mata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu hal pulak nak kena cari kuda!

      Delete
  2. kalau saya pilih retro, rasanya lagi senang cari baju dan deko..hehe.semoga tema cowboy terpilih ye

    ReplyDelete
  3. kalau retro memang senang cari baju sebab pakai je baju warna warni. kira retro dah. hahaha. kalau aloha, cari baju corak bunga2 ala2 pergi pantai gitu. hahaha. kalau cowboys pakai je jeans ngan kemeja n boots. dah cowboys sangat dah. XD red indian ssh cari baju. :3

    ReplyDelete
  4. waaaa. bestnya. sis ana nak jadi cowboy ek? hehehehe! habislah kalau aloha menang! :P

    ReplyDelete
  5. cambest je tema.. ihiks..
    ok harap cowboy menang..

    ReplyDelete
  6. Cowboy and retro senang nak cari outfit :) hope cowboy menang :)

    ReplyDelete
  7. minta2 aloha menang hahahahaha

    ReplyDelete
  8. amboii siap bertema bagaii :D

    ReplyDelete
  9. Moga tema cowboy jadi pilihan... Yang lain tu tak sesuai sangat kaan..

    ReplyDelete
  10. kalau sy...mesti xreti nk pilih...hihiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan pakai apa2... Ha Ha Ha...

      Delete
  11. saya nak red indian... boleh tak?? leh conteng2 muka... errr makan apa malam tu?

    ReplyDelete
  12. Saya undi aloha just for the bunga-bunga atas kepala...hahahah

    ReplyDelete
  13. Amboiii bertema bagaii... Pilih la yg sopan2 sikit hik3!!πŸ˜™

    Cowboy malaya pakai tudung 😘

    ReplyDelete
  14. Hahaha... aloha pun ok what... nanti pakai je la baju corak bunga2, lepas tu pakai kalung bunga atas kepala, boleh je maintain sopan dan tutup aurat gitu, hehe ;3

    ReplyDelete
  15. Assalam ana,
    waaaaaaaaaa
    siap boleh vote segala bagai yer
    iols nyer dinner tahun ni tema retro hokeyh
    tapi tetiap tahun memang iols berbaju kurung sajork he3

    ReplyDelete
  16. hahahhaa kalau dapat aloha, memang kena kreatif sikit la cara nak menggayakan attire tu :P

    ReplyDelete
  17. Tema baju wayang kulit tak de ke? He He He...

    ReplyDelete
  18. Hihi..semoga comboy menjuarai carta undian ^_^

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu