Masakla Akuuuuuuu

7:30 AM 22 Comments A+ a-


Boss 1 : Salam semua. Sila pilih tema untuk malam BBQ training nanti. Ada 4 pilihan :
Boleh vote 1 sahaja.

1)Red Indian
2)Cowboy
3)Retro
4)Aloha
Dapat arahan daripada Boss 1 suruh kamiorang check email.Rupanya si Boss 1 suruh vote decide pilih tema apa sempena malam BBQ masa annual training nanti. 
      


  

Ada 4 tema je tu ha. Aku pilih cowboy. Itu je yang aku rasa aku buleh. Yang lain tu alahaiiiiiii tak dapek nak mikior nye dik non weyh. Sekarang ni tengah fight dengan tema Aloha. Kemain lagi yang deme pon p vote aloha hula hoop tu nak jadi tema. 

Sebab tak sanggup nak taruk gambar menjolok bijik mata sangat, aku taruk la yang aloha tu gambar bebudak. Comel la jugak mata nengoknye. Kalo nak tengok yang lagi ohsem, google je sana. Belambak berketul-ketul keluar  =P 

Tolong la doakan moga-moga tema cowboy menang undian paling banyak. Kalo menang kat tema Aloha masaaaaaaaakla aku weyhh! 


22 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
izzeyda
AUTHOR
March 03, 2015 delete

hehehe tema boleh tahan.. bagi akak, suka tema cowboy jugak.. simple dan mudah skit.. pakaian pun ala tak menjolok mata..

Reply
avatar
SalbiahM
AUTHOR
March 03, 2015 delete

kalau saya pilih retro, rasanya lagi senang cari baju dan deko..hehe.semoga tema cowboy terpilih ye

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
March 03, 2015 delete

kalau retro memang senang cari baju sebab pakai je baju warna warni. kira retro dah. hahaha. kalau aloha, cari baju corak bunga2 ala2 pergi pantai gitu. hahaha. kalau cowboys pakai je jeans ngan kemeja n boots. dah cowboys sangat dah. XD red indian ssh cari baju. :3

Reply
avatar
Anis Ifham
AUTHOR
March 03, 2015 delete

waaaa. bestnya. sis ana nak jadi cowboy ek? hehehehe! habislah kalau aloha menang! :P

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
March 03, 2015 delete

cambest je tema.. ihiks..
ok harap cowboy menang..

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
March 03, 2015 delete

Cowboy and retro senang nak cari outfit :) hope cowboy menang :)

Reply
avatar
CikSiti
AUTHOR
March 03, 2015 delete

minta2 aloha menang hahahahaha

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
March 03, 2015 delete

amboii siap bertema bagaii :D

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
March 03, 2015 delete

Moga tema cowboy jadi pilihan... Yang lain tu tak sesuai sangat kaan..

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
March 03, 2015 delete

kalau sy...mesti xreti nk pilih...hihiih

Reply
avatar
Najib Ariyan
AUTHOR
March 03, 2015 delete

saya nak red indian... boleh tak?? leh conteng2 muka... errr makan apa malam tu?

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
March 03, 2015 delete

Saya undi aloha just for the bunga-bunga atas kepala...hahahah

Reply
avatar
Renjer Sungai
AUTHOR
March 03, 2015 delete

Amboiii bertema bagaii... Pilih la yg sopan2 sikit hik3!!😙

Cowboy malaya pakai tudung 😘

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
March 03, 2015 delete

Hahaha... aloha pun ok what... nanti pakai je la baju corak bunga2, lepas tu pakai kalung bunga atas kepala, boleh je maintain sopan dan tutup aurat gitu, hehe ;3

Reply
avatar
March 05, 2015 delete

Assalam ana,
waaaaaaaaaa
siap boleh vote segala bagai yer
iols nyer dinner tahun ni tema retro hokeyh
tapi tetiap tahun memang iols berbaju kurung sajork he3

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
March 05, 2015 delete

hahahhaa kalau dapat aloha, memang kena kreatif sikit la cara nak menggayakan attire tu :P

Reply
avatar
March 06, 2015 delete

Tema baju wayang kulit tak de ke? He He He...

Reply
avatar
March 09, 2015 delete

Hihi..semoga comboy menjuarai carta undian ^_^

Reply
avatar
March 10, 2015 delete

Retro pakai kebaya!

Reply
avatar
March 10, 2015 delete

Satu hal pulak nak kena cari kuda!

Reply
avatar
March 10, 2015 delete

Jangan pakai apa2... Ha Ha Ha...

Reply
avatar