Mengimbau Dunia Cowboy | Part 1

Pit stop benti isi perut dulu. Jauh perjalanan =P

Haritu aku ada cerita pasal kes kamiorang kena pilih satu tema untuk BBQ Night masa kursus yang bakal diadakan. Kesahnya tema Cowboy menang yeyyyy! Hamboiiiii kemain lagi engkorang ye sesaje je nak vote bagi tema lain yang menang ye? Chisss chisss chisss. Sipbaik luck menyebelahi aku tau tak. Kalo tidak memang masaaaaaaak la aku hahaha ! Betapa senang beta punya hati kikikiki. Alhamdulillah bila koboi menang, maka senang jugaklah kepala hotak ni memikirkan apa item yang perlu dipakai sebabnye busuk² pon, pakai je la topi koboi dah kira setel kehkehkeh =P

Lokasi kursus - jeng jeng jeng =P

Kamiorang majoriti dari Perak selatan. Dan lokasi kursus kamiorang tu pulak terletaknya di selatan tanah air. Sepanjang perjalanan, kamiorang konvoi 5 kereta (2 Chery, 1 Pesona, 1 Swift, 1 Myvi) dengan jumlah peserta seramai 18 orang. Team kamiorang ni tak ramai pun. Tapi kecohnye buleh tahan gak la. 

p/s : Aku bizi preparation training class sempena nak cuti sekolah ni la. Bukannye bizi pasal nak kawen. Hamboiii kemain engkorang ye. Err tapi takpe, tolong doakanlah. Kot cepat sampai jodoh aku, aku jemput semua datang kehkehkeh =P


16 Lovenote(S):

  1. yea! tema cowboy menang..
    haha..
    nsb menyebelahi cik ana..

    ReplyDelete
  2. Ehehhe sronok rmai2 ni. Meriah

    ReplyDelete
  3. wehh uniknyaa lokasi tuu ^^

    ReplyDelete
  4. Alaaaa...apsal koboi plak...
    Nak yg hawaii tu...aloha!
    hehehe

    ReplyDelete
  5. Lawo kain tu... He He He...

    ReplyDelete
  6. lorhhh apsal koboi buleh menang nihhh~ ;p

    huyoh, lokasi kursus terserlah sungguh ke-koboi-annya, ada kuda tak? ;3

    ReplyDelete
  7. tema koboi? kena cari kuda, lembu, boot, topi, hahahahahha
    lama tk dtg sini =)

    ReplyDelete
  8. Yeeaaayhh KOBOI menang,,,hehe...xsabar nk tgk Ana pakai topi koboi :)

    ReplyDelete
  9. bestnya pergi kursus :-)

    ReplyDelete
  10. menariknye bangunan tuh..mcm kete kuda hihihih

    ReplyDelete
  11. kira ni koboi2 gi kursus lah ni :)

    ReplyDelete
  12. Akhirnya termakbul doa Ana supaya tema cowboy dipilih yer ^^

    ReplyDelete
  13. kat mana tempat ni? nampak menarik

    ReplyDelete
  14. tempat kursus pun dah ala2 koboi.. memang kena sangat nak tema..

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu