Mengimbau Dunia Cowboy | Part 1

11:12 AM 16 Comments A+ a-

Pit stop benti isi perut dulu. Jauh perjalanan =P

Haritu aku ada cerita pasal kes kamiorang kena pilih satu tema untuk BBQ Night masa kursus yang bakal diadakan. Kesahnya tema Cowboy menang yeyyyy! Hamboiiiii kemain lagi engkorang ye sesaje je nak vote bagi tema lain yang menang ye? Chisss chisss chisss. Sipbaik luck menyebelahi aku tau tak. Kalo tidak memang masaaaaaaak la aku hahaha ! Betapa senang beta punya hati kikikiki. Alhamdulillah bila koboi menang, maka senang jugaklah kepala hotak ni memikirkan apa item yang perlu dipakai sebabnye busuk² pon, pakai je la topi koboi dah kira setel kehkehkeh =P

Lokasi kursus - jeng jeng jeng =P

Kamiorang majoriti dari Perak selatan. Dan lokasi kursus kamiorang tu pulak terletaknya di selatan tanah air. Sepanjang perjalanan, kamiorang konvoi 5 kereta (2 Chery, 1 Pesona, 1 Swift, 1 Myvi) dengan jumlah peserta seramai 18 orang. Team kamiorang ni tak ramai pun. Tapi kecohnye buleh tahan gak la. 

p/s : Aku bizi preparation training class sempena nak cuti sekolah ni la. Bukannye bizi pasal nak kawen. Hamboiii kemain engkorang ye. Err tapi takpe, tolong doakanlah. Kot cepat sampai jodoh aku, aku jemput semua datang kehkehkeh =P


16 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Ezy Loy
AUTHOR
March 16, 2015 delete

yea! tema cowboy menang..
haha..
nsb menyebelahi cik ana..

Reply
avatar
nusha fasha
AUTHOR
March 16, 2015 delete

Ehehhe sronok rmai2 ni. Meriah

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
March 16, 2015 delete

wehh uniknyaa lokasi tuu ^^

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
March 16, 2015 delete

Alaaaa...apsal koboi plak...
Nak yg hawaii tu...aloha!
hehehe

Reply
avatar
March 16, 2015 delete

Lawo kain tu... He He He...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
March 17, 2015 delete

lorhhh apsal koboi buleh menang nihhh~ ;p

huyoh, lokasi kursus terserlah sungguh ke-koboi-annya, ada kuda tak? ;3

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
March 17, 2015 delete

tema koboi? kena cari kuda, lembu, boot, topi, hahahahahha
lama tk dtg sini =)

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
March 17, 2015 delete

Yeeaaayhh KOBOI menang,,,hehe...xsabar nk tgk Ana pakai topi koboi :)

Reply
avatar
:-)
AUTHOR
March 21, 2015 delete

bestnya pergi kursus :-)

Reply
avatar
Anis Ifham
AUTHOR
March 21, 2015 delete

jadi cowboy. yeay!

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
March 26, 2015 delete

menariknye bangunan tuh..mcm kete kuda hihihih

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
March 28, 2015 delete

kira ni koboi2 gi kursus lah ni :)

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
March 30, 2015 delete

Akhirnya termakbul doa Ana supaya tema cowboy dipilih yer ^^

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
April 19, 2015 delete

kat mana tempat ni? nampak menarik

Reply
avatar
April 19, 2015 delete

tempat kursus pun dah ala2 koboi.. memang kena sangat nak tema..

Reply
avatar