Brooch Ribbon Roses Comel

by - 05 July




gegerl amacam?  =P
ade ke yang nak beli?





You May Also Like

19 Lovenote(S)

  1. kalau macam ni, boboy pun berminat tu..hehehee

    ReplyDelete
  2. tergugat tergugatttt.. kak ana buat sendiri eh? berapa kak? nak order je rasa :D

    ReplyDelete
  3. Kak ana buat ke...cntiknyeee

    ReplyDelete
  4. Seriously Cute sis!..buat sendiri ker??..creative..

    ReplyDelete
  5. comelnyaa..sy suka buat benda2 cmni

    ReplyDelete
  6. ade wana hijau x???hehehe

    ReplyDelete
  7. sy boboiboy xleh kata ape la erk? haha

    ReplyDelete
  8. buat sendiri ke? cantikkk...

    ReplyDelete
  9. nk wat bisnes ka tu ana?

    ReplyDelete
  10. Buat sendiri ke?comelnya..

    ReplyDelete
  11. kiut meh ! :D

    bunga raya tak nak try buat ke. lalalaa :D

    ReplyDelete
  12. tanya gegurl jew eh? auwww.. comel lar kak :D

    ReplyDelete
  13. akak..lagi de wane ape???

    ReplyDelete
  14. korang semua : aah saye buat dgn kwn saye.. ade mcm2 kaler.. hijau / oren / purple / merah / putih / grey / turqoise.. and kalo u olls ade nak request kaler pape lagi, inform je kat emel tu.. nanti akak sy reply ye.. harge die sepasang = RM6.00 (without postage)


    *nanti cik ana upload gambar brooch tu utk compare kan saiz die lebih kurang same dgn objek ape utk lg clear for d size k ^___^

    ReplyDelete
  15. wah, otak bisnes.. bagus le :D

    ReplyDelete
  16. BUAT SENDIRI KE..? :)

    ReplyDelete
  17. uihhh cantiknye!! serius cantik!! berape harga ni?

    ReplyDelete