Dah Habis 'Iddah'

by - 22 December

Hai engkorang moga semua sihat. Empat bulan tak hapdet ape-ape. Dah serupa duduk dalam pantang 'iddah'. Orang 'iddah' pun tiga bulan aje ye dak? Nak buat cemana mood nak menulis tak berapa datang kehkehkeh

Sebenarnya sibuk sikit selesaikan urusan program dan semuanya kena buat secara digital (online) sahaja memandangkan Covid19 masih berlegar-legar dan memang tak nampak rupa macam akan berakhir dalam masa terdekat. Jadi bermula pada suku kedua, suku ketiga dan suku keempat, aku dan rakan sekerja semua diarahkan jalankan program semua menggunakan medium facebook & instagram. 

PROGRAM SUKU KEDUA : Jun 2020


PROGRAM SUKU KETIGA : September 2020


PROGRAM SUKU KEEMPAT : November 2020


Buat sahabat yang baru tersinggah ke blog aku ni, salam kenalan untuk semua. Aku merupakan petugas di Pusat Internet Komuniti dalam fasa Felda di negeri Perak. Mudahan mood menulis datang semula hehehe

You May Also Like

8 Lovenote(S)

  1. Hehe takpe, take your time

    ReplyDelete
  2. musim covid-19 ni semua online.

    ReplyDelete
  3. Musim covid ni ramai juga yang mood menulis ke laut. Welcome back by the way!

    ReplyDelete
  4. xper x update blog., orglen ramai je dh tutup blog., hehehe

    ReplyDelete
  5. xpe.. thn baru 2021 mula azam baru k

    ReplyDelete
  6. Iyalah mood memblog di musim covid 19 ni sama merudum macam keadaan semasa hehehee...
    Sama-sama kita doakan tahun hadapan keadaan bertambah baik dan kembali beransur-ansur pulih seperti sebelum kedatangan virus covid 19.

    ReplyDelete
  7. Happy 2021, dik! Selamat kembali menulis :)

    ReplyDelete
  8. Bab mood ini memang faham sanagt.. kalau datang angin down dia memang ke laut dalam..
    Welcome back..
    semoga semuanya baik-baik sahaja..

    ReplyDelete