hack semula akaun facebook yang di hack

by - 12:04 AM

cukup memeningkan tak tajuk guwa bagi ? takde pun kan ? kan ? hehe.. pasal entry email yang sebelum ni. eh entry tu bukan beremosi lah.. guwa menaip tanpa prejudice taw mase tu.. betol ! takde perasaan marah ke hape pon.. tak baik tuduh taw.. taching ahhh guwa ceni.. kehkehkeh

takdelah. sebenarnye guwa cuma meluahkan.. sebabnye ada duatigaempat orang adik-adik pengguna jalurlebar datang ke ofis jalurlebar ofis guwa.. masalahnye semua sama ----- fesbuk kena hack.. dah masukkan email dengan password beberapa kali.. tapi still die cakap wrong password.. pada hal diaorang cakap tak pernah salah pon masukkan password sebelum ni.. pastu mengadulah kat guwa fesbuk kena locked lah.. kena blocked lah.. kena hacked lah.. 

guwa pon memang tak bagi chance lah kan.. tolong boleh tolong. tapi dengar dululah ceramah free dari guwa.. kehkehkeh.. pastu baru guwa dapatkan balik akaun fesbuk yang kononnye kena hack tu.. dan guwa rasa yang hack tu bukan orang lain pon.. bf / gf / kekaseh hati diaorang jugak pon.. pada hal minggu ni minggu trial spm.. guwa boleh pulak slumber je layankannn je bebudak tu dok hadap fesbuk.. arrhh lantak diaorang lah.. sendiri buat sendiri tanggung lah kan.. guwa kerje tetap kerje.. pedulik hape guwa.. kehkehkeh

SATU petua abang besar guwa masa fesbuk dia kena hack tak berapa lama dulu : 

"...aku makan KISMIS untuk dapatkan ilham nak hack semula akaun fesbuk aku yang kena hack tu.... "

oleh itu silalah amalkan pemakanan KISMIS mengikut islam :

  • mengadap kiblat
  • baca bismillah dan selawat ke atas nabi sebanyak 3 kali
  • kemudian baca doa penerang hati
  • masukkan kismis ke dlm mulut dan kemam seperti gula-gula *jangan kunyah
  • makan sebiji-sebiji sehingga habis lebih kurang 20 biji *lebih pon tak mengapa

*ia sangat memerlukan jatidiri dan ketahanan mental serta fizikal yang tinggi... andainya tidak berjaya, cuba dan cuba lagi.. nescaya lu orang akan dapat hack semula fesbuk lu orang ;)

sumber : abg besar guwa

You May Also Like

39 Lovenote(S)

  1. hahhaa macam mane tu?? tak paham lah..

    ReplyDelete
  2. baca due kali nk memaham

    akhirnye paham suda

    ReplyDelete
  3. hoho...abg besar siap bg petua tu...


    kesian budak2 main fb kena hack gelabah..


    Mohon jd tok guru gua? gua nk belajar hack..eh..:P

    ReplyDelete
  4. Dr from 1 lagi mak kite dh bagi kite mamam kismis. Skrg anak kite dah 3 thn sejak umur dia 6 bln kite dah amalkan suapkan dia kismis doa penerang hari tiap² pagi. Terima kasih byk² ye... ^_^

    ReplyDelete
  5. wow!! first time tahu...
    buleh amalkan nih:D

    mase nak mancing tapi tak jumpa lubuk ikan, buleh applikasikan ker? :D

    ReplyDelete
  6. perlukan kesabaran yang tinggi ni. Memang tinggi! ><

    ReplyDelete
  7. Dasyatnya smpai kena Hack..harap sabar ya :)

    jemput la singgah blog fira jika sudi^^
    http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/09/korea-dan-makanannya.html

    ReplyDelete
  8. heheh..kismis oh kismis..:) mohon ajr hack.bukan gula2 hacks..hehehhe

    ReplyDelete
  9. ohh , kismis.. hahahaha !

    ReplyDelete
  10. Assalam, ahhhhhhhhhhhhh, mcm tu erk... tak payah tolong dorang tu nnti lepas habis SPM baru tolong sebab takut dorang tu main fb jer... hehehe

    ReplyDelete
  11. Really kah kaedah ini berkesan ? ? ^^
    hehe , mau cuba lah.. :")

    ReplyDelete
  12. saya yang membaca ni pun terpaksa bersabar dan menanam jati diri yang sangat kuat.hehehe

    ReplyDelete
  13. e'in xmkn kismis laa.. acane tu? hahaha

    ReplyDelete
  14. @Zul De Alexis: ko xyah ahh nk bljr hack-hack nih.. hehe

    ReplyDelete
  15. @Cahaya Iman: ha bagus kan khasiat die kak? same2 kasih kak ^__^

    ReplyDelete
  16. @Pocket: buleh amalkan mule dr skrh lah Pocket.. pastu bila x jumpa lubuk ikan pon lagi harus telan byk2 kismis tu. hehe

    ReplyDelete
  17. @*zafirah*: kena hack kdg2 sbb ade yg dengki pon boleh jadi jugak..

    ReplyDelete
  18. @zaxx: meh bljr sini meh.. hehe

    ReplyDelete
  19. @teha: nape Teha? Oh My Kismis ke? hehe

    ReplyDelete
  20. @Ikmal: dah TERtolong pon ikmal oii.. errr biar je lah diorang.. pepandaila bahagi mase diorang sndiri.. hehe

    ReplyDelete
  21. @Nurrul: yes it works for my Abg Besar and for me.. hehe

    ReplyDelete
  22. @E'in: x mkn xpe E'in.. sbb kena KEMAM je.. hehe

    ReplyDelete
  23. mane lah hack2 facebook nie penim2

    ReplyDelete
  24. arghhh.. konfius ni. nak bagi petua hack fb ke nak bagi petua makan kismis. ekekek...

    ReplyDelete
  25. aikk mc tu je? keh99 sngg

    ReplyDelete
  26. @Khairul Zamri: pening gak sikit memule.. bile dah dpt tune die. haaa pdn muke hacker tu. ehee

    ReplyDelete
  27. @wantie:bagi petua dua-dua sekali nih.hehe

    ReplyDelete
  28. @El-Janna: aah macam gitu je. very the easy. kehkehkeh

    ReplyDelete
  29. ini nak hack balik memerlukan daya cuba tanpa jemu yang tinggi. :D

    ReplyDelete
  30. @syakey: ha ah HARUS camtu la syakey.hehe

    ReplyDelete
  31. baru2 ni FB satu rmh kitorg kena locked oleh FB, rupanya FB tgh maintanence psl security FB, tu yg kena tkr pasword hehe

    ReplyDelete
  32. haha..ade 2 petua dlm nie..


    *salam lebaran..hihi

    ReplyDelete