Tips | cara mengorat sebenar



mempersembahkan  ------- TIPS MENGORAT EDISI… errr edisi benar kot =P

Maaf le kat entry sebelum ni guwa macam memain plak kan.. yelah kekononnye nak bagi Tips mengorat lah sangat kan.. last² takde pon.. ketiak wangi gak  yang ade.. ahakss =P

Tapi !

Ahah ade tapi kat situ.. macam ada aura telepati plak bila tetibe Ejam mai singgah pastu siap bagi tips mengorat Lenglui (awek) yang betol ! guwa pon terjahla kan.. wahhhh kemain meriah lagi tips ejam bagi.. haaa meh sini nak kongsi meh.. ada la sikit tips yang perlu diambil tahu kalo nak mulekan mengorat awek ni...

*tips ini selalunye untuk mengorat awek yang situasinye kite boleh jumpe die kerapla contohnye kat tempat keje ke.. kat kedai area rumah kite ke..
*kalo yang jumpe sekali je kat konsert jom heboh, keberkesanan untuk guna tips ni tak tahulah ye. It’s on your own risk. Ahakss =P

  • Senyum

Kalo muka jenis ketaaaaaat je, sory la bro. belom pape lagi dah nak buat muke ketaaat je kan ? manela awek nak sangkut bro. tapi takyah la dok semyuuuum manjang plak. Satgi awek tu ingat ada wayar shot ke hape.. naya plak.

  • Wangi

Ini harus! Macam ejam cakap la pompuan akan tertarik dengan bau wangi.. kadang² dia akan jadi rindu bau wangian yang tiap hari dia selalu bau.. pastu pulak kan,bila tiba² bau tu takde dalam satu hari, normally gegerl akan tertanye² dan rindu bau tu.. tak kisahlah pakai jenis ape.. asalkan wangi.
Part mulut, ketiak, kaki ape semua tu memang haruslah jugak wangi.kalo yang tu busuk, tak jadi jugak.

  • Segak / Kemas

Ha part ni memang kena jagala.. bukanla maksud segak tu wajib muka kena hensem. Pompuan ni sebenarnye dia bukanla pandang sangat rupa. Seriyesly, gegerl sebenarnye takdela sangat nak kejar yang hensem. Tapi memadailah kalo segak atau kemas. Paham dak ? dia macam biarlah muka macam pecah rumah sekalipon tapi usaha la pakai kemas², rambut janganla serabai.
Pastu plak, pakaian plak janganla jenis koyak kat lutut ke hape. Tu macam nak p konsert rock boleh la kot. Kalo tiap kali nak mengorat, ko pakai cantu rasenye baik lupekan je lah kot.

  • Caring / ambil berat

Ambik berat ni tak perlulah ko pegi amek penimbang berat pastu siap tanye plak lagi berat awek tu bape kilo.. kalo camtu sah-sah dapat penampar free je kot =P
Kalo kebarangkalian ko terserempak dengan die tu banyak kali, ko spontan je tanye contohnye :

“dah makan ke ?” die plak jawab “haah baru je dah tadi”
Pastu jawabla “ala dah ke ? baru nak belanje”

konfem die senyum manje je. Pastu next time try la ajak betol² plak. Tapi make sure ko belanje la. Janganla pulak die yang bayar. Memang tak dapat arrr kalo camtu =P

okeh cukup takat ni dulu.
nanti guwa sambung.
membantu tak kali ni ? =P

* Ejam , jangan marahh ha. guwa eksploitasi tips yang lu kasi ;)
demi membantu kawan guwa tu. kehkehkeh

45 Lovenote(S):

  1. heh y penting caring kot

    pempuan mudah caer ngn caring itu

    ah cm aku lak pempuan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunye pompuan lebih cair kalo
      lelaki tu 'caring' kan ipah? ehehe

      Delete
  2. hahaha , caring . bila caring pmpm nie mula ase syok kt lelaki tu .ingat paling penting pembersih . muka hensem tahap Justin biebier / kpop tapi kuku fail . hitam dan panjang mcm bela hantu kuntianak .

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kalo pengotor x jadi jugak kan mira =P

      Delete
  3. belajar tea kwon do ea .. cumelnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. belajar teakwando ? errr taklah..
      bljr tekwando sendiri je. ahakss =P

      Delete
    2. sendiri cane ?? red belt tu .. nice game

      Delete
  4. mmg pompuan suke dgn lelaki yg caring...rse dhargai gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. "..terasa diriku begitu berharga... " <-- ceni ea mira? =P

      Delete
  5. bg schaze biar segak dgn kemas..

    loya tgk boboy selebet -,-'

    ReplyDelete
  6. hahaha.. ni baru tips sebenar ek.
    bagus bagus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni baru tips yg sebenar la kak.. ehehe

      Delete
  7. biar aku try pancing orang dulu ... eheheh.. xD.. kalo x jdik cne? ehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha silekan try.. kalo x jadi tu maknanye
      ade 'bahan' yg kurang lettew =P

      Delete
  8. hahaha.. da lama da tinggalkan bidang mengayat ni.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ececece dah lama tnggalkan ye Boni hehe

      Delete
  9. Assalamualaikum.. ^_^
    Hurmm.. bab ngorat nieh wa minat nak masuk campur.. Haha..
    Bagi wa la kan.. Wa kalau nak ngorat orang.. Tak berani sikit.. Tapi bila tengok si "bakal" bini/awek... Ha.. Keberanian tu datang baru la ngorat.. Haha.. Tapi cara wa ngorat tak la gelojoh.. Mintak no hp terus.. No.. No..
    Cara wa slow.. Kena lu selami hatinya... Maksud wa.. Cara ia berpakaian.. Cara dia bercakap.. Kerna semua tu mencerminkan sifat perbadi depa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Fathi ^_____^

      slow2 la kan ? kalo gelojoh sangat
      pompuan tu pon takot nak proceed =P

      Delete
  10. Hihihi..boleh la tips ni diguna pakai oleh bro2 di luar sana..ngeeeee.good luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dorang berani, dorang bleh la try
      nti kan Arina kan?? ehehehe

      Delete
    2. Hahahaha..saya tak boleh ! Saya sudah master..mana boleh ngurat master..hahahaha

      Delete
  11. yg penting bg sy ialah wangi~~~hehehe

    ReplyDelete
  12. sesuailah untuk yg single mingle lagi hehehe

    ReplyDelete
  13. kena pandai ayat! kalo x camner negro blh dpt pompuan malaysia, blambak kes nie kat berita

    ReplyDelete
  14. wangi tu, mmg natural dah ade kat anep. hihi

    lain2 tu, ehemmm

    ReplyDelete
  15. bagus tips nak try le..ahaha

    ReplyDelete
  16. yup, caring tu berkesan tapi tgk keadaan jgak kn ^^

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum cik ana ^^ semua perempuan suka lelaki caring.. memang terasa dihargai.. tapi fiza lebih suka lagi kalau lelaki tu pandai buat lawak.. tapi kalau lawak yang tersangat annoying memang dia menempah rasukan lempangan fiza laa.. hehehe.. :D

    ReplyDelete
  18. mengorat memang susah .. dah dapat senang senang je mainkan perasaan orang kan .. dah dapat .. mencik !

    ReplyDelete
  19. amboi kemain detail tips2 nye..berguna ni utk bujang2 malaya sekalian..:)

    ReplyDelete
  20. hahaha dtg belajar cara nk usha awek...

    ReplyDelete
  21. "Janganla pulak die yang bayar. Memang tak dapat arrr kalo camtu =P" baca serius ujung ujung aku gelak baca ayt kat atas ni..

    Nice tips.. Tang kebersihan diri, wangi tak serabai tu paling penting..mcm gua hahaha

    ReplyDelete
  22. Segak tak bermakna kacak. Orang kacak sekali pun kalau tak jaga kebersihan diri, itu namanya kacak yang busuk hihi.


    Senyum + wangi + segak + ambil berat = Ciri² lelaki melayu terakhir. ;D

    ReplyDelete
  23. dapat lelaki caring, memang bertuah lah. tambah pulak lelali yg beragama. mmg terbaik. hehe :D

    ReplyDelete
  24. sy ni pemalu nak ngorat pun susah...kalu tgk jak pmpuan trus bersembunyi...hehe

    ReplyDelete
  25. sy suke part yg wangi tu.haha

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu