Orang Perempuan Ni


Orang perempuan sifat dia kalau kasar---
Sebenarnya  mereka ni lah yang paling mudah untuk didekati.
Sebab mereka kalau gurau kasar, tetap boleh terima.
Cuma satu je tentang mereka ni ---
HATI mereka tetap perempuan.
Kasih sayang mereka tetap lembut.
Dan teman mereka tetap yang satu --- "menangis"


Senang je sebenarnye nak tackle perempuan.
Cuma kena mencuba.
Try.
Tak berjaya ?
Cuba lagi.
Tapi kena bersungguh.
Dan jujur.



26 comments:

  1. betul setuju sgt..kebanyakan lelaki tak bersungguh, cpt putus asa..pmpuan ni mula2 mmg jual mahal sikit,klu bersungguh Insyaallah boleh tackle..:)

    macam ditujukan utk sesorg je...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm mungkin para lelaki ada jwpn diorang sendiri plak kak.. hehe

      errr..err.. takdelah kak hehe

      Delete
  2. Replies
    1. maybe sebab diorang rase gerl ni complicated sgt kot kak hehe

      Delete
  3. Replies
    1. tapi kdg tu dorang dah penat kot try.
      asyik tak berjaye je. tu yg jd give up kot :P

      Delete
    2. Agak lah, tak boleh lah nak jual mahal memanjang. Kadang2 kena bagi diskaun jugak kan, hehe

      Delete
  4. perempuan hati lembut uhu...setuju pendapat ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha pompuan mmg hati lembut pon kan itah kan? hehe

      Delete
  5. setuju dengan pendapat awk..

    ReplyDelete
  6. ok2..sy nk cuba try la..dah prmpuan sndri yg kata cmni he3..try dan try lg..susah gak tu =) tp bab prmpuan kasar 2 mmg stuju..sbb sy ada kwan cmtu..wlwpn ksar..dia baik je..mudah tersntuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo betol2 memang nak kat gerl tu, kena try bersungguh la Fais..
      yelah gerl ni bknnye jual mhl sgt sbnrnye kalo kene cara guy tu
      approach die.. hehe

      Delete
  7. Owh begitu.... cuba sampai dapat.. tp kan cuba punya cuba tak dapat2 jgk.. memang dia yg memilih..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr kalo mcm kes amir ni, maybe gerl tu x nak la kot.. hehe

      Delete
  8. betul popuan sekeras-keras mana pon mesti ade perasaan punyaaa ! mest mesti mesti ! eh over pulak. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ! mesti ! mesti !
      kan? hihi

      Delete
  9. Mungkin depa cepat berputus asa...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin jugak la kot. huhu
      ke pompuan ni yg keras sgt? :P

      Delete
  10. senang je nk tackle hati pempuan ni. Letakkan sesuatu pd tempatnya, mesti akan okey

    ReplyDelete