Orang Perempuan Ni

12:41 AM 26 Comments A+ a-


Orang perempuan sifat dia kalau kasar---
Sebenarnya  mereka ni lah yang paling mudah untuk didekati.
Sebab mereka kalau gurau kasar, tetap boleh terima.
Cuma satu je tentang mereka ni ---
HATI mereka tetap perempuan.
Kasih sayang mereka tetap lembut.
Dan teman mereka tetap yang satu --- "menangis"


Senang je sebenarnye nak tackle perempuan.
Cuma kena mencuba.
Try.
Tak berjaya ?
Cuba lagi.
Tapi kena bersungguh.
Dan jujur.



26 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Puan Kutu
AUTHOR
October 20, 2013 delete

betul setuju sgt..kebanyakan lelaki tak bersungguh, cpt putus asa..pmpuan ni mula2 mmg jual mahal sikit,klu bersungguh Insyaallah boleh tackle..:)

macam ditujukan utk sesorg je...:)

Reply
avatar
October 20, 2013 delete

Tp ramai lelaki yg xfhmmmmmm

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
October 20, 2013 delete

jeng jeng jeng~ XD

Reply
avatar
Teena Tna
AUTHOR
October 20, 2013 delete

Belum try belum tahu...

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 20, 2013 delete

hurmm mungkin para lelaki ada jwpn diorang sendiri plak kak.. hehe

errr..err.. takdelah kak hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 20, 2013 delete

setuju sesaje iera ni hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 20, 2013 delete

maybe sebab diorang rase gerl ni complicated sgt kot kak hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 20, 2013 delete

jeng.. jeng.. jeng ~ :D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 20, 2013 delete

tapi kdg tu dorang dah penat kot try.
asyik tak berjaye je. tu yg jd give up kot :P

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
October 21, 2013 delete

perempuan hati lembut uhu...setuju pendapat ana :)

Reply
avatar
Nasuha
AUTHOR
October 21, 2013 delete

setuju dengan pendapat awk..

Reply
avatar
Fais-SKA
AUTHOR
October 22, 2013 delete

ok2..sy nk cuba try la..dah prmpuan sndri yg kata cmni he3..try dan try lg..susah gak tu =) tp bab prmpuan kasar 2 mmg stuju..sbb sy ada kwan cmtu..wlwpn ksar..dia baik je..mudah tersntuh..

Reply
avatar
amir zahari
AUTHOR
October 23, 2013 delete

Owh begitu.... cuba sampai dapat.. tp kan cuba punya cuba tak dapat2 jgk.. memang dia yg memilih..hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 24, 2013 delete

senyum aje ke Renjer ?

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 24, 2013 delete

ha pompuan mmg hati lembut pon kan itah kan? hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 24, 2013 delete

setuju aje Nasuha ni :P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 24, 2013 delete

kalo betol2 memang nak kat gerl tu, kena try bersungguh la Fais..
yelah gerl ni bknnye jual mhl sgt sbnrnye kalo kene cara guy tu
approach die.. hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 24, 2013 delete

errr kalo mcm kes amir ni, maybe gerl tu x nak la kot.. hehe

Reply
avatar
atiqa aris
AUTHOR
October 25, 2013 delete

betul popuan sekeras-keras mana pon mesti ade perasaan punyaaa ! mest mesti mesti ! eh over pulak. haha

Reply
avatar
November 02, 2013 delete

Mungkin depa cepat berputus asa...huhu

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 04, 2013 delete

mesti ! mesti ! mesti !
kan? hihi

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 04, 2013 delete

mungkin jugak la kot. huhu
ke pompuan ni yg keras sgt? :P

Reply
avatar
Teena Tna
AUTHOR
November 04, 2013 delete

Agak lah, tak boleh lah nak jual mahal memanjang. Kadang2 kena bagi diskaun jugak kan, hehe

Reply
avatar
baby comel
AUTHOR
November 05, 2013 delete

senang je nk tackle hati pempuan ni. Letakkan sesuatu pd tempatnya, mesti akan okey

Reply
avatar