NICU stands for?

10:33 AM 8 Comments A+ a-

Alhamdulillah dah hampir selesai semua lokasi Karnival Hari Terbuka Pusat Internet under department yang aku bekerja sekarang ni.


10 Oktober : Felda Gunung Bongsu,Kedah
11 Oktober : Felda Ijok, Selama,Perak
14 Oktober : Felda Sungai Behrang,Slim River,Perak
17 Oktober : Felda Besout 2,Sungkai,Perak
31 Oktober : Felda Trolak Utara,Sungkai,Perak
4 November : Felda Sungai Klah,Perak
7 November : Felda Besout 1,Sungkai,Perak
14 November : Felda Besout 4,Sungkai,Perak
24 November : Felda Besout 5,Sungkai,Perak

Tinggal satu lagi lokasi terakhir. Semoga dipermudahkan segala urusan nanti. Dan buat masa ni, aku masih lagi berkerja seorang diri sebab partner kerja aku masih belum dapat masuk kerja sebab bersalin baby pre-matured masa 31 Ogos haritu. 



Khabar gembira aku dapat kemarin - dia akan room in bersama baby pindah dari wad KK9 kepada wad KK8 dan baby juga sudah mampu breastfeed direct daripada ibu dia. Berat juga semakin naik. Lepas 79 hari barulah dapat stay bersama dengan baby. Touching tak touching imagine sendirilah cemane rasa dia kan.

Mohon doa daripada kawan-kawan ya :")



8 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Nabihah Rose
AUTHOR
November 18, 2015 delete

ok,salam kenal Ana :-)

Reply
avatar
Athirah Zain
AUTHOR
November 18, 2015 delete

time intern haritu, saya suka pegi NICU, intai2 baby...hehe

Reply
avatar
November 18, 2015 delete

Assalamualaikum,

Banyak lokasi karnival kena buat..
Apa pun semoga dipermudahkan segala urusan..

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 18, 2015 delete

salam kenal jugak Nabihah Rose :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 18, 2015 delete

wahhh intern kat NICU mana tu Athirah hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 18, 2015 delete

Waalaikumsalam,

Haah banyak lokasi kami kena berkarnival tu..
terima kasih. InshaAllah :)

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
November 19, 2015 delete

Semoga semuanya lancar sepenuhnya, amin :)

Reply
avatar
Bro Ley
AUTHOR
November 29, 2015 delete

Semoga semuanya dipermudahkan dan baby itu sihat sahaja..

Reply
avatar