Nak pergi Krabi?

3:25 PM 9 Comments A+ a-

Baru-baru ni kawan kerja aku (dari site lain) 
berpeluang menjejakkan kaki ke Thailand. 
Aku pulak? 
Macam biasalah.
Masih duduk kat kerusi dalam ofis tu. 
Hadap kerja-kerja harian. 
Punya tak bes life aku ahahaha



Kawan aku si A ni berpeluang p ke sana pon,
disebabkan dia ikat perut beberapa bulan 
untuk saving tabung ayam dia semata-mata nak pergi ke sana. 
Dah lama dah teringin katanya nak pergi 
dan akhirnya dapat jugak dia merealisasikan impian dia.

Si A pergi bawak kereta sendiri aje ke sana. Dua buah kereta. Satu dia drive dan satu kereta lagi adik dia drive. Pergi satu family dia. Saja nak cuba bawak kereta sendiri katanya. Aku pun belum sempat soal jawab dia lagi tentang pro n cons membawa kenderaan sendiri ke negara orang. Nanti kalau dia agak free sikit, aku buat sesi soal jawab. Kalau engkorang ada soalan drop kat komen nanti aku tolong tanyakan. Pengerasnye senang je : belanje kepsi kehkehkeh =P

Pastu dapatlah seketul coin purse yang comel ni special edition dari Krabi. Tak dapat jejak kaki, dapat orang yang tak lupa kat kita masa dia p travel pun jadilah nakkkkkkkk hehehe

Nak tunggu aku p sana entah bila aku pon tak tawulah nak cakap. Banyak kali jugak aku dok bercakap pasal ni (pasal nak travel jauh tapi .. ermm tapi... ermm ) 

Maybe one fine day. 
Gittewwwww =P




9 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Zyra Roxx
AUTHOR
November 19, 2015 delete

Tak nak, nk pegi yurop. Hahaha

Reply
avatar
zarul farhana
AUTHOR
November 19, 2015 delete

laaa ingt ana nk ajak ka... baru nk angkat tgan..nk ikut

Reply
avatar
Fida Z Ein
AUTHOR
November 19, 2015 delete

Insya Allah...boleh...tapi memang kena simpan duit....baru puas shopping di sana....

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
November 20, 2015 delete

nak pergi ke satu hari nanti?
nak ikutt boleh? hehehe :D

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
November 20, 2015 delete

waaa...bestnyer dia leh g skali ngn family dia....sonok tuhhhh hehehhe

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
November 21, 2015 delete

Krabi adalah antara tempat yg teringin nak sampai, tapi bukan yg list atas laa...
Banyak lagi tempat ada atas dri Krabi...
Tokyo contohnya...hehehehe

Reply
avatar
Wardah Aneesa
AUTHOR
November 24, 2015 delete

Krabi kawan2 kata dekat sempadan.. bahaya. ada jugak kawan ajak pergiihuhu

Reply
avatar
Bro Ley
AUTHOR
November 29, 2015 delete

Krabi aku dah sampai. Tapi kalau kat pulau2 terkenal tu memang penuh giler org la kalau kau pergi sana. Macam pasar malam ramai dia..hahaha...Nak pergi sana tak berapa best kalau nak snorkelling semata2 sebab ikan x banyak, air pun biasa2 je. Cuma view pulau2 dia je lawa utk amik gambar.

Tapi, byk lagi yg boleh buat kat Krabi, macam naik gajah ke, water rafting ke, Kayak ke..... Kalau macam water rafting tu best gak la sbb rasa mcm naik roller coaster tapi dalam air. Kayak pulak bestnya sebab dia punya berkayak tu siap masuk dlm gua. So, tu je aku nak citer...hahaha...

Reply
avatar
Mormor
AUTHOR
December 03, 2015 delete

wuu, krabi in list untuk pergi. hehe

Reply
avatar