Ohsem October !

by - 09 October

Ok rasanya blog aku ni dah fully recover dari demam url tak terupdate pada bloglist kawan-kawan.. Walaupon aku dah hampir nak gigit peti ais disebabkan tak puas hati punya pasal sebab tak dapat figure out. Lepas bertungkus lumus perah otak check sana sini finally yeyyyy dah ok semuanya ! Alhamdulillah. 

Kereta pon dah kembali pulih. Dah discharge pun dari bengkel sehari sebelum raya haritu.. beraya dengan 'baju baru' jugakla kereta aku hehehe bak kata Acik Idah =P

Dannnnn pabila pulang dari kerja petang hari tadi dengan rasa terujanya aku pon cek la peti surat.. Tup tup haaaaa amek engkau ada surprise ! I got 'something form someone'

Wahhhhhhh dah macam menang lucky draw dapat TV LCD 72inci dah perasaan aku weyhhh ! Esok aku ada one day Program Anti Dadah anjuran Felda kat tempat aku.. Aku agak sibuk sebab terlibat secara langsung sebagai urusetia. Program start seawal 7.30 pagi dengan aerobik senamtari.. wuhuuuu dah agak lama tak join aerobik-aerobik bagai ni.. 

Nanti esok aku share kan apakah surprise yang ada dalam peti surat merah tu sebenarnye hehehe =P

You May Also Like

16 Lovenote(S)

  1. Tak sabar nak baca pasal Program Anti Dadah tu ^_^

    ReplyDelete
  2. Xsbr nk tgu esk..nk tau kejutan pe..hihik

    ReplyDelete
  3. wah surprise.. xsbr nak tahu ;)

    ReplyDelete
  4. Dapat cash out Nuffnang ke?

    ReplyDelete
  5. Waitingggg for your next entry. Hehee

    ReplyDelete
  6. orang felda ea??
    sama la kiter.. ^^

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. sebab Tuan yang bagi nye dah datang dah . TQ kak nis :)

      Delete
  8. tahniah dapat surprise. hehe. sory kak ana lama tak terjah sini. mohon jangan gigit pintu peti ais.

    ReplyDelete
  9. Ish2 okay lagi la daripada aku yg lama tak melawat langsung pengunjung2 blog aku.. D:

    ReplyDelete