Jelmaan Hang Li Po

by - 27 January


Wow! Balik lunch break harini, mak cakap ada barang kakak sampai. Abang posmen hantarkan tadi. Aku tanye mak tak soal jawab ke posmen tu dah berpunya ke belum. Kalo belum, makcik ada anak dara single nih hahaha. Tapi aku tanya dalam hati je la. Mana maunye aku tanye soalan cenggitu kat mak aku. Silap² mau kena cili bibir mulus aku ni kehkehkeh =P

Tengok aje ada parcel atas meja. Terus sambar. Tak pedulik ke nasik dah. Yang penting barang dalam parcel tu dulu harus dirobek untuk tahu isi dalamnya hehehe.

Wahhhh! Ah Kak Hang Li Po bagi something dari Hong Kong maaaaa! Eksaited gila aku dapat keychain kiut dari Hong Kong nih. Kembang kempis lobang hidong sebab ada orang tu tak lupe kiteww ni rupanya masa dia dok naik tongkang sana sini kat Hong Kong sana nu.

Bila nak buleh dapat travel obersea entahla. Nampak gaya macam takde peluang je sebab mak aku memang dah bagi syarat kalo kakak nak pegi mana² tempat tambah² yang kena naik kapal terbang, tunggu je bila dah kawen nanti. Pergi dengan hasben kakak, mak dah tak risau lagi dah. 

Nampak dak? Nampak dak? Tu sebab paling utama kenapa aku masih belum pernah travel ke mana-mana naik belon ni. Sipbaikla aku ni jenis anak dengar kata. Kalo tidak, idoknye aku pedulik. Tah ke mana² dah aku pergi =P

Tajuk macam misteri sangat hahaha 
Mekaseh Ah Kak chantekkkkkkk hehehe


You May Also Like

22 Lovenote(S)

  1. wahhh.seronok ahh dapat ole ole dari ahkak chantekkk :D

    ReplyDelete
  2. Wah..tahniah..datang dari hong Kong ..jauh tu..hihi.best la kan :)

    ReplyDelete
  3. JAUHNYA DATANGG! HAHAH

    ANA, RINDU KITA TAKKK?

    ReplyDelete
  4. tahniah ana.. hadiah jauh tu. hehehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki tu...perlu tunggu kahwin dulu ..alahai lambat lagi lah..ke dah x lama :-)

    ReplyDelete
  6. Cantiknya! Congrats, Ana :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Ana..rezeki2 :) hehehe

    ReplyDelete
  8. waa...thniah ana...rezeki tuhh...hihihi

    ReplyDelete
  9. Cantiknya.. Pinjam...!!!

    ReplyDelete
  10. Ana nak berjodoh ker?? perenggan pertama tu nice lah.. boleh buat tu... kalau nak carik suami biar mak yg carikan... apa kata??

    btw nice key chain...

    ReplyDelete
  11. pergii dengan husband baru sweet haha
    btw comell keychain tuu saya sukak umpul keychain2 macam tu :)

    ReplyDelete
  12. hehehe.. tahniah dapat tambah koleksi keychain..! :D
    ketatnya syarat mak..hahaha..cepat2 la kawen,nnt minta hantaran,hadiah honey moon ke mana2 obersea ya kak

    ReplyDelete
  13. untunglah dapat hadiah :P saya pun teringin nak travel. nak pergi europe. kalau ada member, memang dah lama simpan duit. tapi........... xde orang yang berminat nak travel. semua pergi dengan partner masing2 T__T

    saya ada dapat rezeki dari german, kak Aisya bagi. hehe. tapi x sempat nak post lagi kat blog -.-

    ReplyDelete