Jenuh Menyiapkan

by - 06 July


Hai mengkome ! Maap lah ye kebizian sikit disebabkan perlu selesaikan Program Digital bersama komuniti macam yang aku membebel kat entry sebelum ni. Walaupon dalam tempoh PKPP, program tetap perlu gerak. Segala arahan tetap perlu dipenuhi.

 
Berjaya jugak selesaikan Program Digital bermula 21 hingga 30 Jun 2020 . Segala pertandingan semua perlu dihantar secara online sahaja sebab program berkonsepkan #DudukRumah sahaja dan elakkan berkumpul. 

Bila dah selesai program, macam biasalah perlu ngadap selesaikan segala mak nenek laporan penuh dan kena submit mengikut timeline yang dah diberikan. Fuhhhhh semput rasa nak oi nak menyiapkan segala benda. Itu yang tak sempat nak melawat kome semua. 

Bila dah siap tugasan yang tu, tup tup datang pulak arahan lain untuk program akan datang. Adehhhhh baru cadang nak marking calendar , dah tiga minggu berturut-turut belum dapat cuti betul-betul ni T__T


You May Also Like

6 Lovenote(S)

  1. saya start naik PKP pun start buzy. Banyak kerja yang bertangguh

    ReplyDelete
  2. bestnya tang ada yang dapat hamper tu... mesti meriah kan

    ReplyDelete
  3. sy pon semput tgok awk busy.. haha..
    alhamdulillah selesai program dgn jayanya..

    semoga dipermudahkan segala urusan utk program akn dtg.. =)

    ReplyDelete