surat cinta lama



dedulu mane ade fesbuk ... masa zaman filem Godzilla, Jurassic Park , The Mask tengah hot mane de lagi tagging liking poking ape semua nih.. pastu kat tv mase nak bulan puase ade cite drama Nur Hikmah.. Razak Ahmad yang jadi guru besar rumah Nur Hikmah tu.. kat TV1 rasenye kalo tak silap guwa cite tu.. 

semalam masa guwa selongkar² kotak ajaib kat bilik guwa, terkeluar la surat² cinta lama dari member guwa dedulu.. guwa selak selai ²  semua surat yang ade.. sakit perut pon ade guwa bace ... macam karangan seribu patah perkataan pon hado ! ahaksss~ 

guwa rase sayang pulak nak buang semue surat nih.. barang yang betol² guwa taknak je la guwa buang.. surat ni semua guwa simpan balik leklok.. sentimental value nih ! handwriting tu mane nak bleh donlod kat memane web pon.. comel² je font member² guwa punye tulisan.. hehe




33 Lovenote(S):

  1. rindu zaman surat... romantik ~

    ReplyDelete
  2. skrg kad raya pun pkai fb..:)

    ReplyDelete
  3. Memang sweet kan.. Boleh tergelak sensorang bila baca semua surat cinta lama tu.. Malu pun ada.. Heheh.. :D

    ReplyDelete
  4. Kiwi pon sempat..mase kat hostel zaman sekolah menengah dulu..tulis2 surat..kad raye..kad tahun baru..surat macam2 la..hehe..bila selongkar balik mesti nak gelak ^___^...kenangan zaman dulu

    ReplyDelete
  5. simpan le lok..kenangan tu

    ReplyDelete
  6. ekekeke....kelako2....

    ReplyDelete
  7. hehe..linda pon simpan lagi segala khazanah surat2 lame. dulu2 sampul surat comei2 gmbar kartun. Kenangan yg berharga

    ReplyDelete
  8. dulu masa zaman tulis2 surat..tulis2 biodata habis satu buku latihan dijadikan buku biodata kwn2..siap ada kenangan manis,kenagan pahit..hahaha

    semua kenangan manis&pahit mmg xboleh dijual beli kan cik ana? (^_^)

    ReplyDelete
  9. waa ada simpn lagi? berhrga sangat2 tu..:) kenangan...hihihi

    ReplyDelete
  10. ada tak siap mintak biodata tampal gambar retis uolls.

    ReplyDelete
  11. menarik jugk...dulu2 memang famous camnie...skarang zaman fesbuk dah..hehe

    ReplyDelete
  12. fuhh.. zaman tora dtg lagi ni! haha

    kenangan yg paling mahal masa zaman 90an dulu :)

    ReplyDelete
  13. dlu xmiss tgok cite nur hikmah 2..
    best! haha

    ReplyDelete
  14. memang penuh dgn sentimental value.. nak harapkan sekrang org berhantar surat.. hmm , kadang2 ada pandai tinggi rendah ajew... :/

    * surat oh surat !

    ReplyDelete
  15. haha cik scya pun dulu suka main surat2 :p

    ReplyDelete
  16. bubuh bedak tu kalo dulu2 nk kasi wangi

    ReplyDelete
  17. hehe...betul3..

    follow sini=)

    ReplyDelete
  18. heeee
    mengimbas kenangan silam ye anatoo
    lama sudh x bertandg ke mari
    sedihh ;(

    salam ramadhan dea ;)
    slmt berpuasa ;)

    ReplyDelete
  19. rasa nak balik cari semua surat2 kawan2 dulu

    ReplyDelete
  20. Betol2,
    Dulu-dulu time bulan puasa sibuk angkut kad raya nak anta kat mmber.
    Zaman sekarang, ucap kat wall fb ja.

    Rindu time dulu-dulu :)

    ReplyDelete
  21. Apsal aku tau pasal drama Nur Hikmah tu ek..

    Simpan elok², mahal surat² tu.. jarang baca tapi bila dibaca semula mesti gelak punyalah ;B
    Masa zaman tu, macam² jenis pen warna-warni ada dalam pencil box (perempuan la) haha



    Ha'a la Ana, parut 'hadiah' dari jatuh moto masa bulan 3 hari tu.. Ingatkan dah tau cerita ni.. huhu

    ReplyDelete
  22. ahaa menarik. intan terus buang segala surat cinta sejurus selepas baca sebab takut mak tau huhu XD

    ReplyDelete
  23. memang zaman tu best.banyak gak la dapat surat cinta.simpan je sampai skang.kecik2 dulu selalu berutus surat ngan nenek.hehe

    ReplyDelete
  24. haha. memang tergelak je kalau baca surat dulu2. kenangan tu kenangan. :D

    ReplyDelete
  25. hahaha.. rindu kan zaman2 dulu... tak macam sekarang ni... semuanya tak ada sentimental value.. hurm, simpan surat2 tu.. biar ia menjadi kenangan satu hari nanti

    ReplyDelete
  26. zaman bersurat2 lagi syiok,siap ada minah taruk bedak kasik aku..wangi bedak menda dia pakey aku pun x tau...Ana, manyak nyer surat cinta ko hahaha

    ReplyDelete
  27. ada sentimental value:)hihi...

    salam ramdhan:)

    ReplyDelete
  28. hahaha .. pastu siap ada cop lipstik kt bahagian signature tu.. fuh baru natural..haha

    ReplyDelete
  29. mmg sentimental value ni beb.pastu dulu ada karangan bersambung ciptaan satu kelas.org firt mula ayat petama org seterunya sambung.endingnya,cerita tah hape hape yg jadi..hahhaha

    ReplyDelete
  30. terbaikla

    sbb slalu je dpt notes gni

    tp kwn2 pempuan je

    ReplyDelete
  31. semalam ada komen kat sini.. cakap frame je surat surat ni semua.. lekat kat dinding hehehehe baru nampak legend :P

    ReplyDelete
  32. ruginya tak simpan,onie abih buang surat2 cinta dulu sebab mak terjumpa lalu membacanya,haha! malu tahu :P



    salam ramadhan cik ana :D

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu