surat cinta lama

12:51 PM 33 Comments A+ a-



dedulu mane ade fesbuk ... masa zaman filem Godzilla, Jurassic Park , The Mask tengah hot mane de lagi tagging liking poking ape semua nih.. pastu kat tv mase nak bulan puase ade cite drama Nur Hikmah.. Razak Ahmad yang jadi guru besar rumah Nur Hikmah tu.. kat TV1 rasenye kalo tak silap guwa cite tu.. 

semalam masa guwa selongkar² kotak ajaib kat bilik guwa, terkeluar la surat² cinta lama dari member guwa dedulu.. guwa selak selai ²  semua surat yang ade.. sakit perut pon ade guwa bace ... macam karangan seribu patah perkataan pon hado ! ahaksss~ 

guwa rase sayang pulak nak buang semue surat nih.. barang yang betol² guwa taknak je la guwa buang.. surat ni semua guwa simpan balik leklok.. sentimental value nih ! handwriting tu mane nak bleh donlod kat memane web pon.. comel² je font member² guwa punye tulisan.. hehe




33 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
July 23, 2012 delete

rindu zaman surat... romantik ~

Reply
avatar
confdeb
AUTHOR
July 23, 2012 delete

skrg kad raya pun pkai fb..:)

Reply
avatar
Fiza Suhaimi
AUTHOR
July 23, 2012 delete

Memang sweet kan.. Boleh tergelak sensorang bila baca semua surat cinta lama tu.. Malu pun ada.. Heheh.. :D

Reply
avatar
kiwi
AUTHOR
July 23, 2012 delete

Kiwi pon sempat..mase kat hostel zaman sekolah menengah dulu..tulis2 surat..kad raye..kad tahun baru..surat macam2 la..hehe..bila selongkar balik mesti nak gelak ^___^...kenangan zaman dulu

Reply
avatar
July 23, 2012 delete

simpan le lok..kenangan tu

Reply
avatar
juanz
AUTHOR
July 23, 2012 delete

ekekeke....kelako2....

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
July 23, 2012 delete

hehe..linda pon simpan lagi segala khazanah surat2 lame. dulu2 sampul surat comei2 gmbar kartun. Kenangan yg berharga

Reply
avatar
Niesa
AUTHOR
July 23, 2012 delete

dulu masa zaman tulis2 surat..tulis2 biodata habis satu buku latihan dijadikan buku biodata kwn2..siap ada kenangan manis,kenagan pahit..hahaha

semua kenangan manis&pahit mmg xboleh dijual beli kan cik ana? (^_^)

Reply
avatar
zaxx
AUTHOR
July 23, 2012 delete

waa ada simpn lagi? berhrga sangat2 tu..:) kenangan...hihihi

Reply
avatar
July 23, 2012 delete

ada tak siap mintak biodata tampal gambar retis uolls.

Reply
avatar
Kazen
AUTHOR
July 23, 2012 delete

menarik jugk...dulu2 memang famous camnie...skarang zaman fesbuk dah..hehe

Reply
avatar
July 23, 2012 delete

fuhh.. zaman tora dtg lagi ni! haha

kenangan yg paling mahal masa zaman 90an dulu :)

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
July 23, 2012 delete

dlu xmiss tgok cite nur hikmah 2..
best! haha

Reply
avatar
Nurrul
AUTHOR
July 23, 2012 delete

memang penuh dgn sentimental value.. nak harapkan sekrang org berhantar surat.. hmm , kadang2 ada pandai tinggi rendah ajew... :/

* surat oh surat !

Reply
avatar
Scya Lollita
AUTHOR
July 23, 2012 delete

haha cik scya pun dulu suka main surat2 :p

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
July 24, 2012 delete

bubuh bedak tu kalo dulu2 nk kasi wangi

Reply
avatar
nabila azmi
AUTHOR
July 24, 2012 delete

hehe...betul3..

follow sini=)

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
July 24, 2012 delete

heeee
mengimbas kenangan silam ye anatoo
lama sudh x bertandg ke mari
sedihh ;(

salam ramadhan dea ;)
slmt berpuasa ;)

Reply
avatar
Titisan Hujan
AUTHOR
July 24, 2012 delete

rasa nak balik cari semua surat2 kawan2 dulu

Reply
avatar
farahazyanti
AUTHOR
July 24, 2012 delete

Betol2,
Dulu-dulu time bulan puasa sibuk angkut kad raya nak anta kat mmber.
Zaman sekarang, ucap kat wall fb ja.

Rindu time dulu-dulu :)

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
July 24, 2012 delete

Apsal aku tau pasal drama Nur Hikmah tu ek..

Simpan elok², mahal surat² tu.. jarang baca tapi bila dibaca semula mesti gelak punyalah ;B
Masa zaman tu, macam² jenis pen warna-warni ada dalam pencil box (perempuan la) haha



Ha'a la Ana, parut 'hadiah' dari jatuh moto masa bulan 3 hari tu.. Ingatkan dah tau cerita ni.. huhu

Reply
avatar
July 24, 2012 delete

ahaa menarik. intan terus buang segala surat cinta sejurus selepas baca sebab takut mak tau huhu XD

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
July 24, 2012 delete

memang zaman tu best.banyak gak la dapat surat cinta.simpan je sampai skang.kecik2 dulu selalu berutus surat ngan nenek.hehe

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
July 25, 2012 delete

haha. memang tergelak je kalau baca surat dulu2. kenangan tu kenangan. :D

Reply
avatar
Boni Kacak
AUTHOR
July 25, 2012 delete

hahaha.. rindu kan zaman2 dulu... tak macam sekarang ni... semuanya tak ada sentimental value.. hurm, simpan surat2 tu.. biar ia menjadi kenangan satu hari nanti

Reply
avatar
Encik Zaharin
AUTHOR
July 25, 2012 delete

zaman bersurat2 lagi syiok,siap ada minah taruk bedak kasik aku..wangi bedak menda dia pakey aku pun x tau...Ana, manyak nyer surat cinta ko hahaha

Reply
avatar
yayath
AUTHOR
July 25, 2012 delete

ada sentimental value:)hihi...

salam ramdhan:)

Reply
avatar
July 25, 2012 delete

cinta pakai surat lagi romantik

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
July 25, 2012 delete

hahaha .. pastu siap ada cop lipstik kt bahagian signature tu.. fuh baru natural..haha

Reply
avatar
Hanie Dew
AUTHOR
July 26, 2012 delete

mmg sentimental value ni beb.pastu dulu ada karangan bersambung ciptaan satu kelas.org firt mula ayat petama org seterunya sambung.endingnya,cerita tah hape hape yg jadi..hahhaha

Reply
avatar
Iffah Afeefah
AUTHOR
July 26, 2012 delete

terbaikla

sbb slalu je dpt notes gni

tp kwn2 pempuan je

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
July 26, 2012 delete

semalam ada komen kat sini.. cakap frame je surat surat ni semua.. lekat kat dinding hehehehe baru nampak legend :P

Reply
avatar
onie
AUTHOR
July 27, 2012 delete

ruginya tak simpan,onie abih buang surat2 cinta dulu sebab mak terjumpa lalu membacanya,haha! malu tahu :P



salam ramadhan cik ana :D

Reply
avatar