Brooch Ribbon Roses Comel




gegerl amacam?  =P
ade ke yang nak beli?





19 comments:

  1. kalau macam ni, boboy pun berminat tu..hehehee

    ReplyDelete
  2. tergugat tergugatttt.. kak ana buat sendiri eh? berapa kak? nak order je rasa :D

    ReplyDelete
  3. Kak ana buat ke...cntiknyeee

    ReplyDelete
  4. Seriously Cute sis!..buat sendiri ker??..creative..

    ReplyDelete
  5. comelnyaa..sy suka buat benda2 cmni

    ReplyDelete
  6. ade wana hijau x???hehehe

    ReplyDelete
  7. sy boboiboy xleh kata ape la erk? haha

    ReplyDelete
  8. buat sendiri ke? cantikkk...

    ReplyDelete
  9. Buat sendiri ke?comelnya..

    ReplyDelete
  10. kiut meh ! :D

    bunga raya tak nak try buat ke. lalalaa :D

    ReplyDelete
  11. tanya gegurl jew eh? auwww.. comel lar kak :D

    ReplyDelete
  12. akak..lagi de wane ape???

    ReplyDelete
  13. korang semua : aah saye buat dgn kwn saye.. ade mcm2 kaler.. hijau / oren / purple / merah / putih / grey / turqoise.. and kalo u olls ade nak request kaler pape lagi, inform je kat emel tu.. nanti akak sy reply ye.. harge die sepasang = RM6.00 (without postage)


    *nanti cik ana upload gambar brooch tu utk compare kan saiz die lebih kurang same dgn objek ape utk lg clear for d size k ^___^

    ReplyDelete
  14. wah, otak bisnes.. bagus le :D

    ReplyDelete
  15. BUAT SENDIRI KE..? :)

    ReplyDelete
  16. uihhh cantiknye!! serius cantik!! berape harga ni?

    ReplyDelete