wahai wanita seluruh dunia !

9:11 PM 41 Comments A+ a-


see? wahai WANITA seluruh dunia ... silelah jujur... jangan biarkan hidong jejakaS sekelian kembang pastu sesuka hati je mengendurkan ia kembali hanya kerana ada maksud tersirat disebalik frasa indah ittew semua..  guwa penah nampak frasa yang berbaju melayu tu ... tapi lupa plak katne.. 
emmm tapi sriyesly, lelaki memang hensem ape kalo berbaju melayu. dan maksud guwa kat sini, tak kirelah lelaki tu memang HENSEM ke atau pon sederhana hensem.. 
alah macam lelaki la jugak.. selalu je buat status :

"... perempuan berbaju kurung plus bertudung bawal menutup dada lebih suwittttt..." 


see? SEDERHANA tu memang dah cukup indah. sebab tu islam ajar suruh sederhana ----- kan?



41 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
July 05, 2012 delete

betul betul betul hehehe

Reply
avatar
July 05, 2012 delete

setuju setuju setujuu..hihi.. salam kenal yea kak..(^_^)

Reply
avatar
July 05, 2012 delete

ooohhh, selama ini saya dipermainkan oleh wanita... huhuhu

Reply
avatar
miss Fyqa
AUTHOR
July 05, 2012 delete

perempuan kan mmg suka berbunga2.. takut2 ada yg makan hati pula. eh eh.. :D

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
July 05, 2012 delete

Perempuan kan ckp berkias2.. tapi x kire lelaki kacak ke x,memang nmpk kacak kalo berbaju melayu...;-)

Reply
avatar
Kazen
AUTHOR
July 05, 2012 delete

sederhana yang bermakna la bru cukup indah :) salam kenal folo cini

Reply
avatar
Akmal Hadi
AUTHOR
July 05, 2012 delete

Islam galakkan kita Jujur dan Sederhana. Fair kan. Hehe

Reply
avatar
wan niahix
AUTHOR
July 06, 2012 delete

Betul tu... sokong ck ana... hehe...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Reply
avatar
Boni JLL3
AUTHOR
July 06, 2012 delete

saya nak kena pakai baju melayu lah lepas ni..hehehe

Reply
avatar
Muttallif
AUTHOR
July 06, 2012 delete

Sebagai lelaki saya sangat setuju penyataan diatas. :)

Reply
avatar
Nurrul
AUTHOR
July 06, 2012 delete

memang betul.. sekarang kena jujur ,, kalau org dulu yer dah paham kalau berkias2.. owg skrg , kena terus cakap depan :)

Reply
avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
July 06, 2012 delete

Setuju sgt...
Skang ckp direct, tk prlu brkias2.

CiM pun pkai tudung, tp masih nmpk sana sini. Hurmm tktaulh bila nk berubah nìe

Reply
avatar
July 06, 2012 delete

itulah WANITA...kadang2 lelaki pon xtau nk menduga WANITA ni mcm ne..lain yang dicakapnya lain pula maksudnya :p

http://encikcopypaste.blogspot.com

Reply
avatar
yana halim
AUTHOR
July 06, 2012 delete

hehe...setengah org, suka berkias-kias. Setengah orang suka cakap terus terang. Dah matanya kata hensem tp org lain x nmpk hensem, nak buat camne. Jgn le sentaps jejakas sekelian... :D

Reply
avatar
KorN
AUTHOR
July 06, 2012 delete

okei korn nak pakai baju melayu tgkp gmbr wat DP pesbuk la pas ni.. hehe

Reply
avatar
July 06, 2012 delete

lelaki mmg suka berkawan dgn ramai perempuan..tapi yang ingin dijadikan isteri kalau bole yang menutup aurat mereka..

Reply
avatar
July 06, 2012 delete

setuju2.. lelaki memg hensem berbaju melayu..lagi2 kalau yg berkolar..(cekak musang)..ehehe. nampak kemas sket kot..

Reply
avatar
July 06, 2012 delete

kacak dan cantik itu subjektif...

setiap orang ada 'market' yang tersendiri :D

Reply
avatar
Queen
AUTHOR
July 06, 2012 delete

"... perempuan berbaju kurung plus bertudung bawal menutup dada lebih suwittttt..."

ingtkan bf kite je yg slalu ckp mcm tu..

Reply
avatar
July 06, 2012 delete

heheh jujurlah pada ku ewah ewah

Reply
avatar
fairus
AUTHOR
July 06, 2012 delete

KADANGKALA, KITA DUK BERCINTA BAGAI NAK MATI, TAPI KAHWIN DENGAN ORANG LAIN JUGAK..

Reply
avatar
cendol
AUTHOR
July 06, 2012 delete

owwhhh nice2..btol tu..islam suruh berpakaian tutup aurat,kemas n bersih..
haha Cendol suke tngok ayh pakai tshirt pagoda ngan kain pelikat.kehkehkeh

Reply
avatar
July 06, 2012 delete

setuju2...sambil hidung kembang kempis..hahaha

Reply
avatar
NAL
AUTHOR
July 06, 2012 delete

sokong !!

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
July 06, 2012 delete

tu la plz la plz la berkt jujur..hehehehe

Reply
avatar
LidiaSuraya
AUTHOR
July 07, 2012 delete

Lain org lain gayanya... Tp g have to berlaku jujur. Mmg hurt tp lagi hurt kalo kita terlalu mnjaga hati other

Btw salam kenal
I singgah n follow kamu yer

Reply
avatar
Aku Mad
AUTHOR
July 07, 2012 delete

betol betol .. nampak macho :)

Reply
avatar
LaLa mhdnor
AUTHOR
July 07, 2012 delete

kan kan kan, kesian lelaki2 kat luar sana tu. hehe

Reply
avatar
Edy Fee
AUTHOR
July 07, 2012 delete

hahaha jujur sungguh..tp much better than cover2.ehehehe

Reply
avatar
aniqbukhary
AUTHOR
July 07, 2012 delete

Hahaha.. post nie buat aku senyum sorang2..

Reply
avatar
Mr.She
AUTHOR
July 07, 2012 delete

tapi tapi tapi... memang betul pun laki nampak hensem bile pkai bju melayu ^^

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
July 09, 2012 delete

Jujur adalah lebih kacak walaupun ia sedikit pahit..


Hehehe aku pernah guna ayat contoh kau bagi tu.. ;P

Tapi serius memang betul pun.

Reply
avatar
O'gosh
AUTHOR
July 09, 2012 delete

er..bukan lelaki pun selalu mempermainkan perasaan perempuan macam tu ke...cakap lain...dalam hati lagi lain...huuu

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
July 10, 2012 delete

mulut cakap lain, hati pon lain jugak. keh keh :D

sederhana mmg cukup sudah. :D

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
July 10, 2012 delete

hahahah...nice one.tapi memang perempuan susah nak paham.mesti ada je maksud tersirat di sebalik kata2.aiyooo...kembang hidung gua kalau hari2 kena pong camtu

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
July 12, 2012 delete

tudung bawal je eh swett??XD

Reply
avatar
Hanie Dew
AUTHOR
July 12, 2012 delete

sederhana bole mrangkumi semua aspek tak lebih dan tak kurang. sbb tu lebih swit.aku rasa la..dan ini applied to boys and gurls.

Reply
avatar
July 14, 2012 delete

tggu raya laa klau cmni, ramai lelaki pakai baju melayu, hukk...

Reply
avatar
afeb pilah
AUTHOR
July 15, 2012 delete

yang penting gua hensem..hahaha..

Reply
avatar