iftar bersama

by - 10:49 PM


iftar bersama kawan² sekerja.. plus dengan Boss guwa sekali.. memula masa dok discuss pasal tempat berbuka kemain lagi prum pramm prumm pramm.. ikot pulak selera besar kengkawan lelaki, ada yang suggest kat Palace of The Golden Horses.. 

"Perhh ! gile arhh !" <--- tu ayat otomatik tekeluar dari mulut guwa bila nengok deme suggest gitu.. guwa punye pocket memang tak mampu nak cover makan kat tempat² camtu.. lain la kalo company ade nak sponsor.. choiiii ! alah lagi pulak, guwa bukan jenis telan segala.. guwa makan cipuuuuuut je kalo time bukak posa nih.. abeh kuat pon guwa bedal murtabak 1 keping plus kuih² tige empat ketul.. guwa memang susah nak telan nasik time bukak posa.. guwa rasa memang tak berbaloi arrr kalo guwa bayar memahal *reratus hengget pastu makan cipuuuuuut camtu.. hahaha

last² semua sepakat untuk berbuka kat Meranti Cafe kat area Hot  Spring.. sebab Big Boss pon kurang setuju kalo nak p area KL.. sebab makan masa untuk kamiorang ke sana.. maklumlah kamiorang semuanya kerja kat site dalam Felda area sungkai nih..  Hot Spring ni dekat pon dekat.. takde nak kene rushing nak hala ke KL nu.. guwa dah la elergik dengan jalan sesak nih.. boleh muntah hijau guwa kalo stuck dalam jemmed nih.. kalo setakat Big Boss sorang je yang kena turun hala ke Hot Spring ni takdela susah sangat..


selesai je berbuka, guwa yang memang dah pakat awal dengan 3 lagi member guwa pon keluarkan lah kek cekelat nih.. sempena celebrate befday Cik Ida + Kak Normy + Kak Sha.. sebab deme ni punye befday area Jun, Julai dan Ogos..





anak Kak Normy si Faris atau kami panggil Ayish dah nak sangat capai kek cekelat tu..  Kak Normy cakap kalo dapat, konfem die ramas² je kek tu.. phewww sipbek ~



habes sesi makan.. sesi fotogediks pulok.. Big Boss tahan je lah dok melayan perangai anak² buah semua.. tapi Big Boss je tanak buat tangan macam kamiorang semua buat.. hishhhh malu lettew =P

Ramadhan semakin ke hujungnya T_______T


You May Also Like

38 Lovenote(S)

  1. anokkan iftar sesame ngn kwn2

    ReplyDelete
  2. wah!!syoknyee iftar beramai-ramai:)

    ReplyDelete
  3. amboih posing gaya ala2 korean girl gituuu hahaha

    mmg rasanya sape aje akan ckp perghhhh jugak bla org mention nama gah gah nak buat tempat makan. :D

    ReplyDelete
  4. perghh byk duit nak buat kat palace OGH

    ReplyDelete
  5. Salam kenal….dan I follow sekali
    Ambil kesempatan jom join Hanif Blog Bloglist
    Hanif blog bloglist
    Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

    ReplyDelete
  6. hehehe..
    untung dapat sama2x berbuka pose ngan mmber...haha..perghh nak buka pose sampi hotel mahal pknya..hahaha..bukan boleh habiskan makannya pun...
    bos kamu tu jual mahal tu..haha

    ReplyDelete
  7. yang penting happy. mahal ke murah ade ape hal? kan?

    ReplyDelete
  8. wah..hotspring tu.. lama tak pergi sana...

    ReplyDelete
  9. aiyak...satu jer gambar?? hehee

    ReplyDelete
  10. seronok iftar beramai² ni..meriah..

    ReplyDelete
  11. sedapnya kek coklat tu....

    ReplyDelete
  12. meriah..iftar + birthday celebration..ehehe

    ReplyDelete
  13. sy tag awak kat 1 segmen taw..jom la join...

    ReplyDelete
  14. Salam kenal...
    Amboi sedapnye berbuka....ada member sorang duduk sungkai, dah los kontek...hehehhe....

    ReplyDelete
  15. wah best nye dapat berbuka beramai ramai cam ni.

    nak gak kek cekelat tu. dap dap

    ReplyDelete
  16. nak kek tu sis blh tak heee

    ReplyDelete
  17. meriah nyer.. happy ramadan & selamat hari raya aidilfitri

    ReplyDelete
  18. teringat dulu ada adik kecik.. umur 1 tahun lebih.. masuk kedai kek, habis dia jolok semua kek dekat situ.. takut kena bayar.. saya bawak lari adik saya.. ahahaha

    ReplyDelete
  19. Salam Aidilfitri..maaf zahir dan batin dari akak...

    budak kecik memang mcm gitu,semua nk diramasnya ;)

    ReplyDelete
  20. amboi...seronot nampak...hat mana 2 big boss? mana satu cik ana??

    selamat hari raya...

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

    ReplyDelete
  21. sedap nmpk kek tu....

    kenapa wat tgn cmtu ek??? mcm tiru lady gaga....mcm x elok jek...hehe..

    sekadar memberi pendapat...

    salam kenal...

    ReplyDelete
  22. eh2.. sungkai je rupanya.. =)

    ReplyDelete
  23. datang cari entry baru.hehehe

    ReplyDelete
  24. bestnya iftar dengan kawan2 :) bos pn sporting join~

    salam Ramadhan ^_~

    ReplyDelete
  25. orang sungkai rupanya..

    ReplyDelete
  26. palave golden horse tu memang mahal sangat la nampak gayanya..haha

    ReplyDelete
  27. ingatkan kat Palace of The Golden Horses..kelas kau..
    perghh 3 og birthday skali..mmg ganas ah!

    ReplyDelete
  28. bestnye kak
    cam meriah je iftar ngan kengkawan..;)

    ReplyDelete
  29. wahh best nye buka puase ramai2..

    len kali mintak je bos bayor kan..

    sedap cake.. hehe :)

    ReplyDelete
  30. hehe :D muka bdk 2 nk terkam kek. x tahannn
    untongla x boleh masuk mkn nasik time brbuka. hehe :D

    ReplyDelete
  31. iftar ngan sahabat semua memang momento indah kan

    ReplyDelete
  32. salah satu kenangan yanng indah adalah apabila berbuka puasa beramai-ramai bersama sahabat mahupun keluarga.

    ReplyDelete