Bukan Pengemis Chinta

11:34 PM 12 Comments A+ a-



Mr H   : wahh lama tak dengar khabar.. sehat ke skang? Bile nak kawen ? ke dah bertunang ke cane skang ?

Hani  : err aku sehat Alhamdulillah. Belom kawen.bertunang pon belom.
so ko plak cane skang ni ? ummi dengan abah ade mendesak ape² ke about relationship ?

Mr H   : agak mendesak gak la... sebab adik pon dah kawen.. so calon terbaek aku adelah “kamu.. kamu.. kamu dihatiku”

Hani   : alah aku ni sape la.. u deserve someone better la.. hehe

Mr H : U are d best. Camne nak cari better :(
Ko pandai jaga family, adik beradik, community, comel... sgt comel... prihatin, caring..

Hani : ish aku ni tak pandai masak
tak reti amek hati
tak reti pujuk
tak reti nak romantik²
tak reti banyak benda la weyhh

Mr H : dan aku pulak --
tak perlu org tolong masak sebab pandai masak sendiri
tak perlu amek hati sebab berbesar hati
tak  payah pujuk² sebab aku akan pastikan ko je yang akan merajuk
tak  kisah bab romantik sebab aku akan pastikan every single second I will be romantica d amor for u –


bersambung nanti—
kehkehkeh

12 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
ini nadzirah
AUTHOR
November 15, 2012 delete

auuww,,
sweet nye lelaki itu.
:)

Reply
avatar
November 16, 2012 delete

wohaaaa. cinta kadang kadang tragis. ;)

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
November 16, 2012 delete

kenapa mesti bersambung.

Reply
avatar
Azham Vsvc
AUTHOR
November 16, 2012 delete

Haha...r.asa romantik pulak baca cerita ni haha....sebab yang romantiknya adalah si lelaki tu huhu....bertuahlah badan :)

Reply
avatar
wantie
AUTHOR
November 16, 2012 delete

alahai dik.. teringat zaman cintan cintun. Borak telephone sampai berejam. ntah apa yg dok ckp pun tak tau la...

Reply
avatar
November 16, 2012 delete

huhuhu. kalau jodoh kamu. pasti dia akan romantik dengan pelbagai cara :)

Reply
avatar
confdeb
AUTHOR
November 17, 2012 delete

bes nye cite..x sabar sambung..
(cam telenovela)..hehhe

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
November 17, 2012 delete

ada sambungan pulak???hehehehe

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
November 18, 2012 delete

sweetnye laki tu, ayat manis sgt. Hehe, cepat2 la sambung story ni :)

Reply
avatar
Edy Fee
AUTHOR
November 18, 2012 delete

sweetnye..kalau betul la
haha yeke tak perlu bini masak..ahhahaha
aku mlas masak sendiri

Reply
avatar
Sanji Ngatmi
AUTHOR
November 19, 2012 delete

romantis romantis memang manis... bila merajuk seenang dipujuk

Reply
avatar
Hnahdy
AUTHOR
November 20, 2012 delete

kenapa bersambung..huhu

Reply
avatar