Bukan Pengemis Chinta



Mr H   : wahh lama tak dengar khabar.. sehat ke skang? Bile nak kawen ? ke dah bertunang ke cane skang ?

Hani  : err aku sehat Alhamdulillah. Belom kawen.bertunang pon belom.
so ko plak cane skang ni ? ummi dengan abah ade mendesak ape² ke about relationship ?

Mr H   : agak mendesak gak la... sebab adik pon dah kawen.. so calon terbaek aku adelah “kamu.. kamu.. kamu dihatiku”

Hani   : alah aku ni sape la.. u deserve someone better la.. hehe

Mr H : U are d best. Camne nak cari better :(
Ko pandai jaga family, adik beradik, community, comel... sgt comel... prihatin, caring..

Hani : ish aku ni tak pandai masak
tak reti amek hati
tak reti pujuk
tak reti nak romantik²
tak reti banyak benda la weyhh

Mr H : dan aku pulak --
tak perlu org tolong masak sebab pandai masak sendiri
tak perlu amek hati sebab berbesar hati
tak  payah pujuk² sebab aku akan pastikan ko je yang akan merajuk
tak  kisah bab romantik sebab aku akan pastikan every single second I will be romantica d amor for u –


bersambung nanti—
kehkehkeh

12 Lovenote(S):

  1. auuww,,
    sweet nye lelaki itu.
    :)

    ReplyDelete
  2. wohaaaa. cinta kadang kadang tragis. ;)

    ReplyDelete
  3. kenapa mesti bersambung.

    ReplyDelete
  4. Haha...r.asa romantik pulak baca cerita ni haha....sebab yang romantiknya adalah si lelaki tu huhu....bertuahlah badan :)

    ReplyDelete
  5. alahai dik.. teringat zaman cintan cintun. Borak telephone sampai berejam. ntah apa yg dok ckp pun tak tau la...

    ReplyDelete
  6. huhuhu. kalau jodoh kamu. pasti dia akan romantik dengan pelbagai cara :)

    ReplyDelete
  7. bes nye cite..x sabar sambung..
    (cam telenovela)..hehhe

    ReplyDelete
  8. ada sambungan pulak???hehehehe

    ReplyDelete
  9. sweetnye laki tu, ayat manis sgt. Hehe, cepat2 la sambung story ni :)

    ReplyDelete
  10. sweetnye..kalau betul la
    haha yeke tak perlu bini masak..ahhahaha
    aku mlas masak sendiri

    ReplyDelete
  11. romantis romantis memang manis... bila merajuk seenang dipujuk

    ReplyDelete
  12. kenapa bersambung..huhu

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu